Dodaj do ulubionych

E-learning

06.04.06, 17:42
Co sądzicie o tej formie kształcenia, np. robienie szkoły czy kursów w tym
systemie?
Obserwuj wątek
    • van_gieroy Re: E-learning 11.10.15, 15:48
      E-learning to przyszłość edukacji, ogromne ułatwienie dla ludzi, którzy "cierpią" na brak czasu (czyli tak naprawdę dla większości), którzy mają mnóstwo obowiązków na głowie, wychowują dzieci, pracują, mieszkają w miejscowościach znacznie oddalonych od ośrodków akademickich. Taka forma kształcenia bez problemu zdaje egzamin, pod warunkiem, że uczelnia czy szkoła zna się na rzeczy. W szkolnictwie wyższym na kształceniu e-learningowym na pewno zna się WSP im. J. Korczaka. Uczelnia ta ma ogromną, nowoczesną, na bieżąco uzupełnianą o nowe kontenty platformę e-learningową. WSP jest zresztą prekursorem tej formy kształcenia w Polsce.
    • trev77 Re: E-learning 29.01.16, 08:40
      Moim zdaniem to fantastyczna opcja. Nie tylko na uczelniach, ale również w firmach. Pracodawca oszczędza na szkoleniach zewnętrznych. Dostrzegam właściwie same plusy. To świetne ułatwienie, które również urozmaica pracę zespołu. Wiem co mówię, ponieważ w firmie, której pracuje kierowałem wdrożeniem takiej platformy. Należy tylko uważać na firmę, której to zlecamy. Na rynku panuje wielka konkurencja, ale znaleźć fachowców (np. takich jak z GLOBE IT) jest niezwykle trudno!
    • ola80_1 Re: E-learning 01.03.16, 12:24
      Ja się właśnie zastanawiam nad wprowadzeniem tej metody do mojej firmy. Problem tylko z wykonawcami. Wysłałam zapytania do kilku firm ale albo mają ceny z kosmosu, albo kiepską jakość albo podejście do klienta takie, że ręce opadają. Znalazłam nową firmę na rynku WeLearning.pl ktoś coś słyszał, wie o niej?
      • anna_fmcg Re: E-learning 07.03.16, 17:19
        Robiliśmy z nimi 2 projekty i właśnie zaczynamy trzeci. Mamy różne doświadczenia z dostawcami i to chyba pierwsi, których z czystym sumieniem można polecić. Cenowo nie są na pewno najtańsi, ale i platforma i szkolenia naprawdę są jakościowo na dobrym poziomie. WeLearning.pl ma po prostu dobry sotsunek jakości do ceny :)
    • truten.zenobi Re: E-learning 24.04.16, 10:32
      biznes jak biznes,
      jeżeli potrzebujesz wiedzy z jakiejś dziedziny to w internecie ją znajdziesz - czyli jedyną przewagą kursu jest usystematyzowanie tej wiedzy, ale jeśli mi zależy i by się lepiej na tym skupić to chyba wolałbym kurs stacjonarny.
      z drugiej strony dla pracodawców to znaczna redukcja kosztów i lepsza kontrola
      a z trzeciej w przypadku kursów naprawdę specjalistycznych to może być jedyny sposób by uzyskać kontakt z fachowcami z najwyższej półki.
    • zlotkom Re: E-learning 31.12.16, 12:58
      my mieliśmy w pracy e-learning bhp www.teamprevent.pl/pl/szkolenia/e-learning/, fajna forma szkolenia, mniej kombinowania z ogarnięciem pokoju na szkolenie itd.
      pracownikom przypadło to do gustu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka