parasolka 04.01.03, 17:30 hej czy ktos ma jakis dobry(sprawdzony) adres agencji we Francji ktora moze bez oplat znalesc rodzine. pozdrawiam erika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gentille Re: au pair we francji 04.01.03, 22:56 parasolka napisała: > hej czy ktos ma jakis dobry(sprawdzony) adres agencji we Francji ktora moze > bez oplat znalesc rodzine. pozdrawiam erika bede ewentualnie szukala dla siebie, ale nie od razu, dopiero od wrzesnia... napisz @, jesli Cie to interesuje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isiunia Re: au pair we francji IP: *.who.vectranet.pl / 10.6.0.* 08.01.03, 20:58 Dam Ci adres mojej agencji ( 3 razy mi załatwili ) : AWAY B.P. 22 15 rue Honoré 77302 Fontainebleau Cedex na jak dlugo potrzebujesz rodziny ? Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka Re: au pair we francji 13.01.03, 14:41 na ok rok, w tak w ogle to chcialabym tam zostac juz na stale bo mi sie tam bardzoo podoba, czy w tej agencji ponosze jakies koszty za szukanie rodziny? dzieki za adres Odpowiedz Link Zgłoś
isiunia Re: au pair we francji 24.01.03, 14:17 Gość portalu: isiunia napisał(a): > Dam Ci adres mojej agencji ( 3 razy mi załatwili ) : > AWAY > B.P. 22 > 15 rue Honoré > 77302 Fontainebleau Cedex > Aha, piszesz albo na ulice albo na boite postale, oba na raz nie trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś