Gość: kasia IP: 213.25.91.* 22.01.03, 11:00 Witam, poszukuję nauczyciela języka francuskiego (poziom średniozaawansowany, Warszawa) Może możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Duduch Re: nauczyciel - język francuski IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.03, 14:06 Polecam: www.eurotalk.co.uk ale istneją jeszcze inne adressy Odpowiedz Link Zgłoś
francuski Re: nauczyciel - język francuski 23.01.03, 15:30 Pozwól,że polecę...siebie ;).Jestem romanistą,lektorem i mam spore doświadczenie (kilka lat w zawodzie..).Napisz od mnie francuski@gazeta.pl i podaj telefon do siebie, bo najlepiej rozmawiać bezpośrednio.Dodam dla skuszenia cię,że dojeżdżam i nie "ździeram" z uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: nauczyciel - język francuski 07.04.03, 14:41 Czy moglbys napisac ile kosztuje 1h konwersacji gdzies w Centrum Wwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: nauczyciel - język francuski IP: *.acn.pl 08.04.03, 09:27 witam Jestem studentką 2 roku Nauczycielskiego Kolegium Jęz. Francuskiego Mam spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji Mieszkam na Ursynowie, ale mogę też dojeżdżać ceny do negocjacji mój email Giselle69@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś