Gość: MACIUŚ IP: *.tele2.pl 10.05.03, 21:21 Jakie są średnie Progi w LO.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: LICEA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.awacom.pl 10.05.03, 21:34 JA tez sie juz o to pytalem, ale nikt mi nie odpowiedzial.. w Bydgoszczy jest podobno tak: Jak masz ponad 75 z testu... A oceny co ci sie licza to 5 i 4 .... to mozesz zaczac skladac i raczej cie wezma... cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: LICEA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 21:42 nie ma odp bo pytanie strasznie ogolne, jestwm z wawki i tylko o niej moge sie wypowiadac (chociaz w innych jest pewnie podobnie) na poczatku szkoly zawsze stawiają bardzo wysokie progi, ale potem znacznie spadają jesli sie dobrze uczysz i nie boisz problemow w LO wybierz bardzo dobre, wbrew pozorom nie tak trudno sie dostac bo wszyscy sie boją jeśli jestes raczej slaby wybierz gorsze, malo oblegane (rankingi, zestawienie z zeszlego roku) najgorzej mają dosyc dobrzy (ok 70-80 z egzaminu, czerwony pasek, bo takich zawsze najwiecej, tu decyduja pojedyncze punkty, w wawce szkoly dobre, ale nie najlepsze to ok 1409-150 pkt to glownie moje obserwacje wiec nie musisz sie sugerowac powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: LICEA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 21:44 tfu, mialo byc 140-150 (a moze nawet 130-140) Odpowiedz Link Zgłoś