Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.06.03, 19:17 Johnny jak tam egzamin? Bo po nim juz jakos nie mielismy okazji pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny do Asii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 21:45 he he he, Mnie wcale nie przeszkadzalo, ze bylo duzo dziewczyn. Wrecz przeciwnie! :) he he Ale chyba ty tez nie mozesz narzekac, bo facetow wcale nie bylo malo.. :) Fajnie, ze sie spotkalismy, choc szkoda, ze tak malo rozmawialismy. Ale mozemy to nadrobic jutro. Wyniki beda o dziesiatej, nie? No to wlasnie o tej godzine mozemy sie spotkac. Co ty na to? A tak w ogole, to gratuluje zrobionych zadan. Tobie lepiej poszlo niz mnie, wiec jak ja sie dostane to ty tez sie dostaniesz no i bedziemy w jednej klasie! :)) Co do zadan to nie byly one jakies super trudne (choc nigdy takich nawet w szkole nie robilem), ale tez nie byly latwe. Z tego co kiedys mi napisalas to w poprzednich latach trzeba bylo miec jakies 2,5 zadania, aby sie dostac, nie? Cos mi sie wydaje, ze w tym roku ten prog bedzie wyzszy, bo kazdy co z tamtad wychodzil to mowil, ze bylo latwe. Zreszta nawet ten profesorek co po klasach lazil, przyznal, ze sa wyjatkowo latwe. Dobra, do zobacznia jutro. Bach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: do Asii IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.06.03, 21:55 wiec o 10. :) Mi sie wydaje tez ze byly latwe. Przynajmnie 4, a piąte jak dla mnie juz nie. Ale jakies trudniejsze musieli zrobić. A slyszales te komentarze, ze jeszcze nigdy tak malo kandydatów nie było? I ze to bedzie chyba najslabszy rocznik <-> to bylo wkurzające... Mam nadzieje ze mimo tego zrobią dwie klasy (bo moga zrobic 1), wtedy mysle ze napewno sie dostane (sory, dostaniemy). Dobrze ze wyniki juz jutro. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.03, 07:23 boze jakis ty mądry swoja głupotą stary cwaniaku.Co ty piszesz ? ile ty masz lat?-40 czy 50? W jakiej szkole uczysz? a może to ty ukladałeś te pytanka do testów? Nikt , naprawde nikt z moich znajomych tak nie pisze, argumentuje i myśli jak ten zaprazetowany tekst jakiegos starca! HIPOKRYTA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 07:36 Ech, nawet nie chce mi sie tego komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 07:38 aha, zapomnialbym. Zanim nastepnym razem cos napiszesz to prosze, przeczytaj najpierw wszystkie wpisy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 10.06.03, 19:12 Johnny, dostałes się do swojego matexu? Zreszta po co ja sie pytam.... na pewno... :-) A tacy ludzie jak dzieciak to po prostu załama :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.06.03, 21:27 a mozeby tak zalozyc nowy wątek? znalezienie postu 101 chwile mi zajeło, a wchodzenie tu po raz drugi bylo wkurzające co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 08:49 jak Aski nie ma to juz nikt nie komentuje, nie? Ja wiedzialem, ze tak bedzie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 10.06.03, 22:03 Johnny, nie strzep sobie jezykow na takich ludzi :) Uwierz mi- nie warto :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TinYan Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.net-serwis.pl 26.06.03, 09:10 a wiesz chociaz co znaczy hipokryta? hmm.. coz.. a swoja droga nie dziwie sie ze schrzaniles test (inaczej bys sie tak nie denerwowal..) skoro nawet czytac nie umiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:03 jeeeeeeeeeeeeee, moj watek przekroczyl magiczna liczbe 100 postow!!! Mam nadzieje, ze na tym sie nie skonczy i bedziemy dalej na nim pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do inany Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:11 w zasadzie to masz racje. Nie wygodnie jest tak wchodzic. Najpierw musze jednak pomyslec nad tematem do noweo watku :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.06.03, 22:33 i pewnie zanim go wymyslisz to juz sie przyzwyczaimy?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZipT Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:22 Elo gościu. Sluchaj, kolego. Pierwsze primo- lektura Antygony nie jest na miliard do miliardowej obowiązkowa i nie wiem, kto ci takich glupot naopowiadal. Drugie primo- ja sie ucze bardzo dobrze, a egzamin poszedl mi tak na 80 punktow i co? Zawalilem caly rok? Nie. I nie masz co straszyc ludzi, ze jak zle napisza, to sie nigdzie nie dostana. Wprawdzie test to wazna rzecz, ale pod uwage do rekrutacji ida tez oceny, wiec nie ma co sie jarac. Trzecie primo- Nie zgadzam sie z Toba, ze do testu trzeba kuc. Ten egzamin to przeciez loteria i nigy nie wiadomo, co mozesz trafic, chyba, ze masz pytania od wladcy ciemnosci, ktore kupiles podpisujac cyrograf. W jakim Ty swiecie zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.06.03, 22:32 radze zajrzeć do wykazu lektur obowiązkowych MENiS, jest tam Antygona pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 10.06.03, 22:50 proszeeee koniec juz o egzaminach, bo tio juz bylo maglowane przez conajmniej 2 tygodnie, litoscii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny do: ZipT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 07:38 Bozeeeee, jak mnie tacy ludzie jak ty do szewskiej pasji doprowadzaja! Naucz sie poprawnie czytac. Nic dziwnego, ze ci ten egzamin slabo poszedl. (Z gory cie ikeba przepraszam, po tym poscie juz nie bedzie wiecej o egzaminach) 1 Antygona jest obowiazkowa lektura. 2 Czy ja powiedzialem, ze jezeli zawaliles egzamin to znaczy, ze zawaliles caly rok? Nie! Nic takiego tu nie bylo. 3 Nie napisalem tez, ze do testu trzeba bylo sie kuc. Wrecz przeciwnie, caly czas powtarzalem, ze jest on na inteligencje, wiedzy nie trzeba bylo duzej miec. A do humana to juz w ogole. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: do: ZipT IP: *.tkdami.net 11.06.03, 13:50 Pierwsze primo, drugie primo, trzecie primo.... skąd Ty to wytrzasnąłeś, człowieku??? O ile dobrze pamietam, to samo 'primo' znaczy "po pierwsze"... a dalej to: secundo, tertio i qarto... mogłam sie pomylić w pisowni, bo nie pamietam dokładnie... Zip, pociesz sie, ja tez bede miec ok. 80 :-) Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: do: ZipT IP: *.robikom.com.pl 11.06.03, 15:12 Johnny wybaczam...po prostu wkurza mnie walkowanie jednego i tego samego. Jak juz wczesniej Ty(chyba) pisales, tio ludzie nie przeczytaja wszystkich postow, gdzie juz cala"bitwa" sie toczyla i nagle z takim czyms wypalaja. Co ja poradze ze nerwowa jestem??:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 11.06.03, 14:10 Heh, Johnny, a tak w ogóle to mnie powinieneś dziekować za tą frekwencje tutaj :-) Bo to ja pierwsza rozpoczęłam polemike z Tobą... ale to dlatego, że byłam najzwyczajniej w świecie ZAZDROSNA o Twoje pkt z matmy... tak, tak... przynaje sie do tego bez bicia :) Miałam mega doła co do tego examinu, i do tej pory nie jestem załamana, ale cóz, nie płaczę się nad rozlanym mlekiem podobno :P Cóz, ja nawet zgnoiłam Cie za błędy ortograficzne... heh, sorry, ale musiałam się do czegos przyczepić :) Jutro wyniki... ech, Boże, żeby chociaż 80 pkt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.06.03, 16:26 Johnny, masz juz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 11.06.03, 20:39 A Ty, Chemik, masz??? U nas będą jutro :) A raczej :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.06.03, 20:48 pytalam o te matexowe.... a tych gimnazjalnych nie mam, i sie ich jutro nie spodziewam a dopiero w piatek, skrobnij jutro jaki wynik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 11.06.03, 20:59 Ja juz mam wynik. I jestem z niego zadowolona, bo wiem ze tlkyo przez male pomyleczki eni bylo wiecej, ale jestem usatysfakcjonowana. Dobra pochwale się. Mam 93 punkty. Moze tio nie jest jakas zawrotna liczba, ale jestem z niej dumna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.06.03, 21:04 i masz powody :) gratki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 11.06.03, 21:07 Ech, ech... ech... :( Tobie to dobrze :-) Moje najserdeczniejsze gratulacje :P Ja sie z moim wynikiem na tym szanownym forum nie pokaże :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 11.06.03, 21:22 Gość portalu: Patyczak napisał(a): > Ech, ech... ech... :( Tobie to dobrze :-) Moje najserdeczniejsze gratulacje :P > > Ja sie z moim wynikiem na tym szanownym forum nie pokaże :/ Nio chyba nie mowisz powaznie. To tlyko punkciki(wiem ze tio wiesz;)), ale napisac nie zaszkodzi). Wiem ze mi latwo mowic, ale napewno nie bedzie zle Patyczak:). Glowka do gory. Jutro wszystko sie okaze i bedzie po wszystkim, nio prawie. Juz nie bede pisala cio jest najwazniejsze w tym wszystkim, bo sama dobrze wiesz:). Troche za powazny wyszedl ten post;-)). Caluski:* I dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny wyniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 13:23 Jeeeeeeeej. Dzisiaj dostalismy wyniki egzaminu gimnazjalnego. Mam razem 94 pkt, a dokladnie 49 z matmy (czyli tak jak sie spodziewalem) i 45 z humana. Ogolnie jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieje, ze wam poszlo jeszcze lepiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: wyniki IP: *.tkdami.net 12.06.03, 13:35 Cóż.... wiedziałam, że będę z tego szanownego grona najgorsza, no ale sie mówi trudno i żyje sie dalej (podobno). W każdym razie mówiłam Wam juz, że jestem nietypowym humanistą :) Dostałam 49 pkt z humana! I to mnie trzyma przy życiu :) A z matmy.... bardzo skromnie, bo tlyko 32 :(, no ale cóz, wiedziałam, że tak bedzie... ogółem 81 pkt. I mówcie co chcecie, ale jestem z siebie zadowolona :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: wyniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 13:48 no no no, GRATULACJE!!!!! 49 z humana!!! Zaje.......fajnie! Kurde, mogliybsmy polaczyc moja matme i twoj polski he he:) do chemika: Masz moze maila na hotmailu, a jak tak to czy uzywasz MSN'a? Moglibysmy czasem pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: wyniki IP: *.tkdami.net 12.06.03, 14:02 Johnny jesteś kochany!!! Jak ja bym chciała mieć takiego kumpla w realu :P Masz racje nasze połączone wyniki wygladałyby świetnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: wyniki IP: *.robikom.com.pl 12.06.03, 16:06 Ze tez jeszcze nie wymyslili, zbey egzamin pisac parami:))) Gratulki dla Was obojga:) A Najwazniejsze ze jestescie zadowoleni, bo o tio chodzi:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: wyniki IP: *.tkdami.net 12.06.03, 16:18 Ikeba, zgłosimy Cię do nagrody Nobla! Ty masz rację! Exam parami to by było to! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: wyniki IP: *.robikom.com.pl 12.06.03, 16:36 Nio przed ta nagroda bronic sie nie bede:P. Tylko marta dopilnuj zbeym ja dostala, bo wiesz nei tylko w Polsce zamieszanie panuje:))/ W swojej przemowie przy odbieraniu, nie zapomne oczywiscie o Tobie wspomniec;- ))) Cieszysz sie??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: wyniki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.06.03, 17:36 Skrzynki na hotmailu nie mam (skrzynka hotmail=masa reklam=wkurzona ja=koniec skrzynki ;)), MSN uzywam na moim klasycznym mail, ktorego zresztą masz :), skrobnij na MSN, albo podaj swoj adres. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: wyniki IP: *.tkdami.net 12.06.03, 22:30 Ewelinko, strasznie sie cieszę! Może będą to transmitować na zywo! Będę sławna :) A tak w ogóle, to zobacz Ewelina.... jak ja chciałam numer Twojego GG to był dym... a tutaj sobie Inana (zapamiętałam) z Johnnym gruchają przez maile... :) Dobarnoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: wyniki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.06.03, 22:59 gruchają??? skrzydełek u siebie nie zauwazylam;P a k'woli wyjasnienia to zdecydowanie wiecej pisze tutaj :P jak chcecie to moge wam wysylac sprawozdanie z co ciekawszych fragmentow mojego zycia, bo na forum nimi rzucac nie bede ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: wyniki IP: *.robikom.com.pl 12.06.03, 23:13 Nio Asiu nie powiem ze nie ejstem ciekawa, cio WY tam "wyprawiacie";-)))Ech ta ludzka ciekawosc-to dopiero problem:)) Nio Martusiu Tobie tio nic uwadze nie ujdzie:) I dobrze:P(chyba) WIELKA MARTA PATRZY;)) Oj jak tio groznie brzmi... Mialam juz mykac, ale tio szczegol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: wyniki IP: *.tkdami.net 13.06.03, 11:34 :-))) To forum to jest naprawde cudna rzecz :) I tyle ciekawych i inteligentnych ludzi.... :P Joasiu, hmmm... ciekawa propozycja, że tak powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny tra la la IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 18:07 Aaaaaaaaaaaa, jutro mamy bal! Juz nie moge sie doczekac! Aha, zapomnialbym: GRATULUJE WSZYSTKIM WYNIKOW EGZAMINU! Wiesz co Martusia, nasze polaczone sily chyba i tak bylyby niczym w poronaniu z sama Aska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: tra la la IP: *.robikom.com.pl 13.06.03, 18:36 Hmmm A wlasnie Asiu moze sie nam Ty oficjalnie pochwalisz ile masz punktow z egzaminku? Chyba ze nie masz ochoty, ale nie powiem bo jestem bardzo ciekawa:)) Czyzby Johnny cos sugerowal??;-))co do tych punktow oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: tra la la IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 20:27 ja wiem, ale nie powiem. Niech sie sama pochwali. Szykujcie sie, szczeka wam opadnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: tra la la IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.06.03, 21:32 ja sobie jezdze na rowerku, a tu sie mnie obgaduje! ;) ;P I to na dodatek Johnny przesadza, a po tym co napisal nie wiadomo co zescie sobie pomyslaly. A wiec z humana gorzej od martusi, bo 48, a z mat-przyr jak wiecie 50. W sumie 98. Gratki dla wszystkich zadowolonych, uszy do gory dla tych mniej. A propos Johnny, jak to jest ze ja sie o tym co sie u ciebie dzieje z bloga dowiaduje??? ;) I licze na spotknie w matexie :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: tra la la IP: *.tkdami.net 13.06.03, 21:36 Jeśli Joasia pobiła mojego kumpla, który miał 99 pkt, to ja wysiadam... proszę zatrzymać świat :) No, a jeżli faktycznie, miałaś setke, to ja poproszę Twoje zdjęcie (zeskanuj) i zrobie sobie taki ołtarzyk i codziennie będę Cię okadzać. Będziesz moim Bogiem :) Z góry Gratuluję! :-) (i jak to jest? ja mam 175 cm, a czuje sie przy niej taka malutka???) :P Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: tra la la IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.06.03, 21:54 mowilam ze Johnny przesadzil.... i nie masz powodu czuc sie malutka, bo jestes wielka (i nie mysle wcale o wzroscie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: tra la la IP: *.robikom.com.pl 13.06.03, 22:16 OOO jaaaa Asia ogromne gratki:) Nio wiesz, tio ja sie musialam "upomniec" zebys nam o swoim wyniku powiedziala?? Nio tak tak, pisalas ze na forum najwazniejsze rzeczy i tak piszesz, a tu sie okazalo ze "spiskowanie" droga mailowa wzielo gore;-)))) Pozdrowka:) Nio Marta czyli obedzie sie bez oltarzyka, kolegi Asia nie przebila;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: tra la la IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.06.03, 22:19 nie mailuje, ale na innym forum czyta, a tu tez mialam wpisac, ale jakos z glowki wylecielo :) Bylam dzisiaj w kinie, na pokojowce z manhatanu - strasznie nuden, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: tra la la IP: *.tkdami.net 13.06.03, 22:23 No, Johnny.... zobacz moje 49 i Twoje 49 to akurat 98 :-) Heh, pocieszyłam się :) A tak swoja drogą to ja Was autentycznie podziwiam... jak sobie przypomne wszystkie te zadanka z biologii i tego zająca to po rpostu mi szczeka opada... Ale cóz, moge sie popchwalić, ze znam taka jedna Asię, co jest taka wspaniała :) Aha, kamień spadł mi z serca... bo mój pokój ma 2 metry na 2,5 i nawet bardzo skromny ołtarzyk by sie nie zmieścił :) A teraz wszyscy za mną: JOASIU, JESTEŚ WSPANIAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: tra la la IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.06.03, 22:31 i kto tu mowi o wspanialości? 49 to dla ciebie malo? jestes humanistką, i tych testach jestes poszkodowana, human byl w duzej czesci na logike - scisli tez sobie jakos poradzili (ale nie tak jak ty), mat-przyr dla humanistow gorszy. masz sprecyzowane zainteresowania i to sie liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Joasiu wspaniała! IP: *.tkdami.net 14.06.03, 20:16 Ja chciałam tylko napisać, że Ty Chemik jestes naprawdę fantastyczna dziewczyną... i uważam, że tą swoją niesmiałośc łatwo powinnas pokonać. Zwłaszcza teraz, gdy idziesz do nowej dzkoły, spotkasz nowych ludzi i w ogóle. Może warto zapomnieć o tej swojej przykrej 'przypadłości' i po prostu z miejsca usmiechac sie do wszystkich? Czsami taki drobny gest zbliża bardziej niż inne rzeczy :) Dziękuję Ci, Joasiu, za te miłe słowa... :)(z postu wyżej) Johnny... co do zdrobnień, to jak się zdrabnia Twoje imię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Joasiu wspaniała! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.06.03, 20:34 marta, tak wlasciwie to ty mnie nie znasz, wiec nie wiem skad takie wnioski, i moze juz skonczmy z tymi komplementami, bo to do niczego nie prowadzi? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak :-/ IP: *.tkdami.net 14.06.03, 20:43 Fakt, nie znam Cie osobiście i w sumie bardzo tego żałuję... a takie wnioski skąd? Po prostu z tego co napisałaś na tym forum... i spox, jesli nie chcesz, nie bedę Cie juz komplementowała :-P (jesteś 'beeee') :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: :-/ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.06.03, 20:47 po prostu mi sie nie chce wierzyc w to co piszesz, jak w innym watku ktos mnie od analfabetow wyzywa... tez zaluje ze sie nie znamy, nie wybierasz sie przypadkiem do wawy w najblizszym czasie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak :-) IP: *.tkdami.net 14.06.03, 21:26 MAŁY KURS ŻYCIA WG PATYCZAKA 1. Naucz się przyjmować komplementy, nawet jeśli nie są w pełni zasłuzone lub Ty sama się znimi nie zgadzasz :) 2. Nie przejmuj sie ludźmi, którzy nie wiedzą o Tobie nic, lub niewiele, a mają czelnośc obrażac Ciebie lub kogos z Twoich bliskich. cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: :-) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.06.03, 21:35 Ad 1. nie naucze sie :P Ad 2. Tym na forum to sie nie przejelam, ale jak mi kto cos mowil on real to mnie to dotyka. Postaram sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.06.03, 11:43 nasz (a raczej Johnnego wątek, ale czuje sie tu jak na swoim i pewnie wy tez :) ) gwaltownie spada!! moze dyskusja na temat: Co sądzicie na temat sytuacji politycznej w Mozambiku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 12:14 taaaaaaaaaaaaa, jasneeeeeeeee.......a ja jestem blondynka! A tak w ogole to fajnie, ze dobrze czujecie sie na tym watku i regularnie na nim piszecie! Dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.06.03, 15:52 blondynką to jestem ja ;P (podciagam watek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 14.06.03, 22:50 Hmm Nio i ja tez jestem blondynka:>:> Nio wiesz Johnny ja na sto procent nie wiem czy Ty aby blondynka sie okazac nie mozesz;-)) To nam moze Asia potwierdzic, bo miala ta mozliwosc sie z Toba spotkac:) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 22:06 >Johnny... co do zdrobnień, to jak się zdrabnia Twoje imię???< hmm......trudne pytanie. Przyznam szczerze, ze nie zastanawialem sie jeszcze nad tym ;) he he Nazywam sie Bach, ale nie wiem czemu moi przyjaciele zawsze mowia na mnie Bachu. To jest chyba dosc popularna rzecz, dodawanie 'u' na koncu. Kiedys zdarzylo mi sie slyszes Bachuś, Baszek czy Bachunio. Ba! Slyszlem nawet Basia i Bachor! he he, ale na zadne z nich nie reaguje. ;) Albo nawet kiedys taka pani w mojej szkole mowila na mnie Sebastian, bo jej sie caly czas z kompozytorem mylilo. Mnie najbardziej odpowiada zwyczajne Bach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 16.06.03, 15:39 Bachor.... that's it! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 19:25 he he ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 21:30 a skoro juz przy tym jestesmy, to czy wy macie jakies kssywki, albo jakos was inaczej wolaja w szkole (i nie tylko)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 16.06.03, 21:35 Na mnie mówia tlyko po imieniu.... no najwyżej po nazwisku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.06.03, 23:18 na mnie tez po imieniu, w roznych jego odmianach, po nazwisko nigdy, reaguje jeszcze na inane, ale to pare osob z poza szkolki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 17.06.03, 13:36 Na mnie rowniez po imieniu, i tez w roznych jego odmianach(nawet podchodzacych pod inne imiona). I jeszcze pare osob mowi Aga, ale tio juz dluzsza historia:D Wczesniej pare osob mowilo na mnie alien(tio wszystko przez moja kolezanke:P, kiedys na przerwie nam troche odbilo i taki twor z tego wyszedl:). Nio a teraz zdarza sie czasem, ze ktos ikeba powie, ale bardzo rzadko. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny chlip chlip IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 20:12 Nieeeeeeeeeeee, juz jutro zakonczenie roku szkolnego! Buuuuuuuuuu. To nie sprawiedliwe! Wiem, mysliscie pewnie, ze jestem dziwny, ale ja naprawde kocham moja szkole, chodzilem tam przez 9 lat i nie wyobrazam sobie abym mogl ja opuscic. Nie no, szkole to moge opuscic, ale klase...Kurde, takiej zajebistej klasy to chyba nigdzie nie ma! Bedzie mi strasznie smutno jak ich opuszcze! Nie no, ja sie chyba jutro rozplacze jak nigdy! :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Chlip? Hurra! IP: *.tkdami.net 17.06.03, 20:31 No, tak, Johnny, Ty to masz kogo lub czego żałować. Ja tam chyba w ogóle. Co prawda również chodze do swojej szkoły 9 lat, a nwet i 10, wliczając 'zerówkę', ale mam już tej budy dość... i jeszcze ktoś się mnie pyta dlaczego nie chcę zostać w naszym Traugutcie w LO (bo mamy teraz zespół szkół)... kpina, po prostu... leję na tą szkołę jak tylko mogę... :P Moja klasa, to chyba najbardziej niezgrana klasa, jaką sobie mozna wyobrazić :/ Osób 25, a grupek... no... chyba około 6... rzygac się chce (sorki, za dosadne wyrażenie). Och, szkoda gadac po prostu... chłopaki boja sie odezwać do dziewczyn, dziewczyny tez jakieś dzikie (no, wiekszośc, ja tam nie mam z tym problemów :P)i każdy każdego obraża.... bleee.... koniec tych smutów, bo aż mnie szlag trafia na myśl o tej klasie... Pa pa :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 17.06.03, 20:54 Wiecie co przed chwilą oglądałam? ................................................................................ STRONKĘ JOHNNEGO :) Ja też mam takie fajne brylki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.06.03, 09:45 Pewnie teraz wszyscy na zakonczeniu roku jestescie, a ja tu sama :(. Wykorzystałam tez czas i przeczytalam całą drugą strone wątku, zeby zobaczyc czy czegoś nie przeoczyłam :) no i przeoczylam... miałam zaświadczyn czy Johnny nie jest blondynką ;) Nio ale skąd ja moge mieć pewność? Niby na pierwszys rzut oka to nie, ale moze sie tylko maskuje? w koncu kosmici są wśród nas ;) To tyle jeśli chodzi o zaległości, a teraz dzisiejsze wypociny: o 16 mam zakończenie - tak, strasznie pożno ale dyro wymyślił, że rodzice muszą mieć możliwość przyjścia..., wiec na razie siedze w domku, musze jeszcze umyć głowe i doprowadzic te moje kudły do jakiegoś sensownego stanu, czy to tylko u mnie czy jest jakaś ogólna tendencja do ścinania włosów ?? Z zakończenia to ja sie ciesze, tak ja Patyczak (to chyba byl inny wątek, ale trudno ;)) Nie dlatego zebym nie lubila mojej szkoly, bardzo ja lubie. Jestem związana z nauczycielami i uczniami (z moją klasą jako całością troszke mniej : (), ale czas na zmiane, tez tam w LO bym za nic nie została, mam wrazenie ze jeden etap sie skonczyl i czas na nastepny (lepszy :)) z ludzmi mi bliskimi bede miala kontakt nadal, maile mam do wszystkich w klasie, wiec zawsze mozna spotkanie czy cus takiego :) (teraz troszke nie na temat ale mnie naszlo) Do przyszlej szkly jestem bardzo pozytywnie nastawiona, poznalam ludzi, wysluchalam historii, znam (policzylam wlasnie) 11 osób idacych tam w tym roku do szkoly :) + 3 slabo znam, To moim zdaniem bardzo duzo, mam nadzije ze wsyscy sie dostaną :), i boje sie tylko czy sie nie rozczaruje... ale na pewno nie :D Ostatni za duzo chyba przy kompie siedze, zaczyna mnie to toszke meczyc, ale od czwartu do niedzieli odwyk - wyjezdzam :), postaram sie tu jeszcze wieczorkiem zajrzec i skrobnac cos o zakonczeniu, ale jakby sie nie udalo to juz sie zegnam: 'do niedzieli' heh. pozdrawiam: Martusie, Ewelinke Bach(or)a ;), beaty jeszcze chyba tu nie widzialam, bywasz? jesli tak to zapraszamy :) a i zapomnialabym, oddzis przechodze tylko i wylacznie na inana, bo jak czytalam ten watek i widzialam ze co chwile mi sie nick myli, to stwierdzam ze tak bedzie lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 18.06.03, 10:30 Asiu nie jestes sama, ja tez siedze w domku. Mam dzisaj zakonczenie o 17, a potemkomers:/(caly czas sie nie moge do niego przekonac). Tyle ze z tym zakonczeniem jest strasznie pogmatwane w tym roku. Bo owszem o 17 jest rozdanie nagros itp, ale za tio w piatek trzeba jeszcze przyjsc na rozdanie swiadectw i zaswiadczen z wynikiem egzaminu. I w zwiazku z tym mam malego blahego problemika. Bo zamierzam dac od siebie kwiaty paru nauczycielkom i nie wiem czy mam to zrobc juz dzisiaj, czy moze w piatek?? Moja mama ciagle mi tu mowi, ze dzisiaj, a mnie sie wydaje ze chyba w piatek. Wiem, ze tio glupi problemik, ale hmmm nie wiem jak tio zrobic. To ja sobie mysle ze jak zapytam Asie o ta blondynke tio bede miec pewnosc, a tu prosze:)) Nie ma nic pewneego;-)) Oj a od komsitow tio sie az roi:). Buuuu a ja sie przylacze do Johnnego i bede sie smucic i plakusiac:(( Dzisiaj jak sie obudzilam, tio ogarnela mnie taka pustka. To juz koniec, niektorych ludzi moge wiecej nie zobaczyc. Mialam(jeszcze przez te pare chwil mam) genialna klase. W pierwszej klasie wydawalo mi sie, ze jestesmy najbardziej niezgrana i niedobrana klasa, w drugiej sie juz co nieco przekonalam, ale trzecia tio juz bylo mistrzostwo. Jaja na lekcjach(szczegolnie polski;--))pani od polaka wali niezle teksty a przy asyscie dwoch moich kolegow to cala klasa sie poklada ze smiechu), wspolnie spedzane przerwy i ogolnie cala atmosfera byla cudowna. achhh Mnie to LO optymistycznie nie nastraja, znam pare osob ktore ze mna beda chodzily do klasy(na to sie zanosi)) i jezcze bardziej mnie to dobija(dwoch z tych kolegow to przykladowe lizusy-nie lubie tego zwrotu uzywac, ale co do nich to chybainaczej sie nie da, i ejszcze jedna dziewczyna, ale tio przezyje:)), pocieszam sie tym ze klasa liczy okolo 30 osob, wiec powinni sie trafic takie bardziej na luzie i oki). Wiem ze strasznie smece, ale coz poradzze, ze jak przychodzi czas na zmiany tio ja stoje ostatnia w kolejce i najchetniej bym do jej konca nie w ogole nie doszla(od roku planowalam z kolezanka co tu zrobic zeby zostac ten jeden rok dluzej;)))jednak nie wyszlo:). Kurcze tym bardziej mi zal tego wszystkiego, poniewazbylo tak fajnie. Grono nauczycielskie mialam super(z wyjatkami-geograf, wuefista i pare innych), uczniowie tez niczego sobie, i nagle prychhh. Jak balonik to wszystko peka... Wpadlam w dolek, przejdzie mi za pare dni(moze wczesniej) i ponownie w niego wpadne na poczatku wrzesnia(wiem z doswiadczenia:))). Ja jak narazie nigdzie nie wyjezdzam, jedynie kolezanki juz niedlugo do mnie wpadaja na pare dni:) wiem z mojej strony odwyku nie bedzie narazie:D potem wesele bedzie i wreszcie jakis wyjazd(chyba w gory) Pozdrawiam stale grono:*:*:)) Asiu to w razie czego zycze udanego wyjazdu, wracaj do nas szybciutko:))) Odwyk za dlugi byc nie moze;-))), bo to zle wplywa na wspolforumowiczow:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 18.06.03, 11:22 Asiu ale z ta tendencja tio chodzi ogolnie czy u nas. Bo u mnie np sie na scinanie wloskow nie zanosi i to juz od paru latek:)) Chociaz w tym roku sie zaczelam zastanawiac czy moze nie zmienic cos z tymi moimi dlugimi wloskami. Tylko ze ja chyba nie wiem w jaki sposob, chodzi o sama fryzurke. Jatu chyba potrzebuje wizazysty ktory by mi doradzil, ale na takiego sie nie zanosi:))) Wiec narazie pozostaje przy swoim i na komersik pojde w rozpuszczonych wloskach, jak to na codzien chodze. Chyba ze bymz achcaczyla o fryzreja i je wystopniowala? Hmm watpie zy to dojdzie do skutku. Alez sie rozpisalam:)) i to tlyko o wloskach. A tak na marginesie to przed chwila zrobilam radykalne ciecie, podcielam koncowki:PP Calusy:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 18.06.03, 13:01 A ja mam zakończenie o 15... własnie pakowałam bombonierki.... może są zatrute? :P I jestem ciekawa czy dostane jakaś nagrodę, hehe :]]] Miłego wyjazdu Asiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.06.03, 20:36 wrocilam z zakonczenia, i jest mi smutno, o jak mi jets smutno, chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,ch lip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chli p,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip, chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,ch lip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chli p,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip, chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,ch lip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip,chlip, do niedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 20.06.03, 13:10 :`(((((((((((((:`((((((((((((:`(((((((((((( buuuu mnie tez smutno buuuu, ja chce do mojej szkolki a nie jakiegos tam LO:// Ja sie tak nie bawie, cemku gimnazjum nie trwa dluzej?? :(( Ja chce jeszcze przynajmniej roczek sobei tam codziennie rano isc, a nie tak jak od wrzesnia tluc sie autobusem:// To mi sie nic a nic nie podoba. Nie moge sobie wyobrazic, ze po 9 latach teraz 1 wrzesnia mam wejsc do innej szkoly, takie obce miejsce, obcy ludzie,, obcy nauczyciele, obce mury. Ale ja marudze, wiem wiem, ale tu bylo tak fajnie, ze ja nie chce odchodzic. Czemu ja tak nie lubie zmian?? Przez to mam trudniej, trzeba sie przyzwyczaic, ale to dlugo trwa:// Ide sie czyms zajac, bo mi lezki ciekna:`(. Pozdrawiam. Witajcie wakacje, tlyko czemu ten poczatek taki smutny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 20.06.03, 14:56 No, proszę.... widzę, że 'łzy płyną cichutko'..... jejjjjjj... gdzie Wy się uchowałyście? :P Nie, żartuję.... cholernie zazdroszczę, że macie czego żałować... bo moja klasa.... ech... gdy tylko wychowawczyni wypowiedziała magiczne słowo: "wakacje" to wszyscy sie poderwali i myk do drzwi. Gdybym nie ryknęła na cała salę: "Gdzie?! Ja robię zdjecie" to by wszyscy poszli i nawet nie poczekali.... zresztą.... cyknęłam to foto i wszyscy wyszli... dziewczyny nawet na nas nie poczekały... kązdy zaganiany... phi... lipa, że masakra.... i to była moja klasa??? Cieszę sie, od dzis moge udawać, że ich nie znam na ulicy... nie, no żartuje, taka chamska nie jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 20.06.03, 15:48 Ja ciem do mojej klasy:(((((( I basta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.06.03, 18:03 wrociłam i tylko tyle postów to przeczytania?? co z wami? gdzie sie podziewacie?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.robikom.com.pl 22.06.03, 23:15 Asiu to chyba specjalnie dla Ciebie, taka bylas zmartwiona, ze jak wyjedziesz to sie w tym wszystkim nie polapiesz:P. Hmm atak na seiro, to Johnny narzekal, ze nikt nie pisze, ja tu sie troche postaralam a z jego strony cisza:>:> Moze kosmici tu ludzi porywaja, ze nic nie pisza:// Johnny jestes jeszcze z nami??:)) Martusi do kompa dojsc nie daja, a ja mam dosc tych w kolko powtarzanych watkow, czekalam na nowe ale jakos sie ciekawe nie pojawily:). Czekalam na Ciebie i sie doczekalam:P. Caluski:* wpadne jutro, kolorowych snow, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: DO WSZYSTKICH GIMNAZJALISTOW !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 23.06.03, 13:38 Asiuuuuuu!!!! Jak miło Cię z powrotem 'czytać'. Tak bardzo tęskniłyśmy :P Co do tego nie dopuszczania mnie do kompa, to jest tak, że jak wraca mój średni brat z W-wy do domku to wtedy nawet nie mam szans się dopchać :) A jak go nie ma to nawet jest luzik.... tylko czasami mój najstarszy baraciszek okupuje tą wspaniała machinę :) Pa pa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny z powrotem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 21:59 Przepraszam wszystkich za to, ze tak dawno nic nie pisalem, ale przez 3 dni bylem u kolezanki na dzialce. Nie bede za bardzo opisywal co sie tam dzialo. Zachecam za to do odwiedzenia mojego bloga (bachu.blog.pl), tam jest wszystko napisane ;). A co wy porabialiscie przez weekend? Dzisiaj zlozylem swiadectwa do wszystkich szkol (czyt. Staszic, Kopernik, Czacki), bylo calkiem ciekawie. Poszedlem z przyjaciolmi z klasy wiec sie nie nudzilem. Dla ciekawskich (chodzi mi tutaj o Patyczaka i Ikebe ;)) spotkalem sie z Inana. Nie dlugo sobie pogadalismy, bo musialem szybko spadac do Czackiego, no ale zawsze cos. To znaczy ja sie tym tak strasznie nie podniecilem, ale za to moj kolega bardzo sie ucieszyl ze spotkania. Prawda, Aska? ;) he he pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: z powrotem IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.06.03, 10:25 hę???mam nadzieje ze sie zgrywasz, spotkanie dlugim nie mozna nazwać, nio ale to jest do nadrobienia dzisiaj (dla niewtajemniczonych, skrobne cosik wiecej wieczorkiem), a mnie te twoje insynuacje zaczynaja zastanawiac, zeby nie powiedziec martwic, bo jak by na to spojerzec, to was nawet nie znam!!, i wolalabym zyby kolega jak narazie sie tej samej wersju trzymal, A i kolezanka juz wie ze jedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: z powrotem IP: *.tkdami.net 24.06.03, 12:51 Gość portalu: Johnny napisał(a): > > Przepraszam wszystkich za to, ze tak dawno nic nie pisalem, ale przez 3 dni > bylem u kolezanki na dzialce. U koleżanki... yhy... to wszystko tłumaczy :P > Dla ciekawskich (chodzi mi tutaj o Patyczaka i Ikebe ;)) Czujemy sie docenione :) Miłego dnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: z powrotem IP: *.robikom.com.pl 24.06.03, 23:21 My ciekawskie?? Alez skad:D Nio ale fajnie ze ktos pomyslal o naszej ciekawosci i ja bez pytania zaspokoil;-))) Kurcze fjanie Wam tak, tak sie spotkac mozecie i pogadac, nawet przez przypadek:P. Johnny hmm ale i tka idziesz do staszica?? A te pozostale szkoly tio tylko tak sobie czy jak?? Byleby byly?? Koncze Caluski:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: z powrotem IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.06.03, 08:53 podciagam wątek Johnny jak nie zaczniesz tu czesciej bywac to chyba upadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: z powrotem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 10:24 dzieki. Ostatnio nie mam czasu nic komentowac na forum, bo czas w necie zuzywam na czyms innym. Jak tam u was z liceami? Mam nadzieje, ze dobrze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiak Re: z powrotem IP: *.kalisz.mm.pl 26.06.03, 10:28 Hihihi :) Ja sie dostalam :) Z fuksem, ale jednak :) Bardzo sie ciesze i trzymam za Wszystkich kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Matex... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 13:17 Yo men! Jestem w Matexie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Matex... IP: *.tkdami.net 28.06.03, 15:11 Nie chce Cie rozczarowac, Johnny, ale My tzn. Asia, Ewelina i ja juz dawno o tym wiedziałysmy, ze bedziesz w matexie.... nie mogłes po prostu nas sie o to zapytać? :P A tak poważnie to gratulacje :P PS. Matex - tzn. co? Matematyka z czym? Pomykam zaraz na weselicho.... papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inana Re: Matex... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.06.03, 15:42 matex = profil matematyczny-eksperymentalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Matex... IP: 195.171.191.* 04.09.03, 17:12 no wlasnie. Jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś