bambambama 10.09.08, 16:39 mam ponad 30 lat i dalej tego nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thomas_percy Re: 10 sposobów na skuteczne zarządzania czasem 09.10.08, 17:49 Polecam Stephena Coveya. Uważam, że to powinna być lektura obowiązkowa w 1 klasie liceum. Bo w Polsce uczy się przekroju pantofelka i gałęzi przemysłu w Kobe, a nie uczy się "jak się uczyć", "jak się mobilizować", jak żyć efektywnie i być szczęśliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
matteom 10 sposobów na skuteczne zarządzania czasem 09.10.08, 23:33 10 sposobow ktore zupelnie nie przystaja do szybkosci zycia, do jego zmiennosci i nieprzewidywalnosci dzialan ludzi wokol nas. Te porady sa tak samo dobre i skuteczne jak wszystkie porady jak byc szczesliwym i bogatym. Teoretycznie wspaniale, praktycznie ciezkie do zrealizowania a skuteczne w ulamku procenta populacji Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Nie łam się 10.10.08, 13:22 Polecam blog/forum www.dlasiebie.pl/ z którego gazeta jak widze czerpie inspiracje... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusztomaszewski.pl Re: 10 sposobów na skuteczne zarządzania czasem 16.10.18, 20:04 Polecam mojego bloga. Piszę przede wszystkim o zarządzaniu czasem, efektywności osobistej, osiąganiu celów i szeroko rozumianej skuteczności w życiu i biznesie. Blog o szeroko rozumianym rozwoju osobistym: mariusztomaszewski.pl/blog-o-zyciu/ Całkiem niedawno napisałem artykuł z 40 metodami, technikami i trikami zarządzania czasem i zadaniami. Może znajdziesz w nim coś dla siebie. Zapraszam do czytania. ;) mariusztomaszewski.pl/blog/zarzadzanie-czasem/ Odpowiedz Link Zgłoś
anna671027 Re: 10 sposobów na skuteczne zarządzania czasem 07.12.20, 18:24 Cześć, fajnie, że o tym piszesz. Bardzo ważne jest zarządzanie swoim czasem w taki sposób, abyśmy mogli go wykorzystywać efektywnie i nie każdy to potrafi. Pierwszy krok już zrobiłaś - przyznałaś się do tego - gratulacje! Pamiętaj, że tego człowiek uczy się przez całe życie, bo non stop dochodzą jakieś nowe okoliczności. Warto zajrzeć do różnych źródeł na ten temat (czy to pozycji książkowych czy internetowych). Dobrym krokiem może być też usunięcie wszelkiego typu ,,przeszkadzaczy", które jeszcze bardziej powodują, że ciężko jest zarządzać swoim czasem. Życzę powodzenia i wytrwałości! Pozdrawiam Anna :) Odpowiedz Link Zgłoś