neomail 15.07.06, 11:04 mam pytanie jakie sa ceny na miejscu na dominikanie, ktos kto byl moze podzielic sie informacjami ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neomail Re: dominikana ceny 16.07.06, 10:44 czy ktos moze zna cene piwa czy np soku w sklepie ?? Odpowiedz Link
monia761 Re: dominikana ceny 17.07.06, 01:12 Nie wiem,czy ktoś Ci pomoze,poniważ większość osób wyjezdza z biur podrozy,a te mają Dominikanę w wersji all inclusive,czyli zapewniają wszystko- jedenie,picie,alkohole-czego dusza zapragnie...czasami na forum pojawiają się osoby mieszające na Dominikanie-może one Ci pomogą. Odpowiedz Link
neomail Re: dominikana ceny 17.07.06, 12:36 dzieki ale mam pytanie czy ktos gdzies poza hotelem cos kupowal ?? pazyczal skutery, sprzet sportowy ?? Ile cos takiego kosztuje ?? Odpowiedz Link
jozefnikodem Re: dominikana ceny 20.07.06, 16:14 Gdy ostatnio tam bylem ceny ksztaltowaly sie tak jak w Warszawie. To zalezy co chcecie kupowac. Dla przykladu dla turystow: -wypozyczenie samochodu Nissac Sentra 60$/dzien -wyprawa samochodem terenowym na dzien 80$ -wypozyczenie deski surfingowej 40$/3h Odpowiedz Link
tres.pimientos Re: dominikana ceny 29.01.07, 18:05 Witam, Piwo, piwo, piwo, lody z marakui i prażone banany. Ceny są przyzwoite. Odpowiedz Link