iwi-3
28.06.11, 20:59
Moi Drodzy!
Mam endometriozę i zaszłam naturalnie w ciążę! Moja endo liczy ok. 10 lat, więc to będzie 4 stopień, jak nic. Do tego w laparoskopii w 2009 wyszły mi niedrożne jajowody. Ognisk mi nie usuwano, nawet nie próbowano, bo jak przypuszczam, nie było sensu, napisali tylko, że są liczne i zaproponowano mi invitro. Ja wiedziałam, że invitro to nie dla mnie, bo jestem katoliczką z przekonania, więc z powiedziałam w myślach tylko „Jezu, ufam Tobie”.
Kolejne dwa lata spędziłam na szukaniu informacji w necie o możliwym leczeniu, brałam danazol ok. 3 miesiące, ale on spowodował u mnie niewyobrażalne bóle i wykrzywienie stawów (nie mogłam nawet chodzić, a całe ramie nagle wychyliło się od ciała – koszmar), piłam ziółka o. Klimuszki, robiłam nasiadówki z pary.
To co mi pomogło to na 1 miejscu Pan Bóg i moja wiara w to, że On chce dla mnie dobrze, cokolwiek to oznacza dla mnie. Oprócz swojej modlitwy (gł. koronka, różaniec, modlitwy z modlitewnika dla małżonków pragnących potomstwa www.espe.pl) napisałam do sióstr dominikanek „specjalizujących się w wypraszaniu potomstwa” oczywiście za pośrednictwem św. Dominika i św. Anny. Tam wpłaciłam drobną ofiarę na modlitwę i mszę. Efekt był natychmiastowy.
Oprócz w/w postanowiłam skorzystać z darów natury, które zresztą też pochodzą od Pana Boga. Koleżanka poleciła mi zioła w tabletkach Fuke Quanjin Pian (skład dzięgiel, mahonia, przeplatka, fleminga, róża, hutujnia, dzwonkowiec tangszeński, żółtokrzew), które dostępne są pod numerem 880211337 (jest to firma z Częstochowy, sprowadza zioła z Ukrainy, a tamci z Chin) Preparat (tak jest napisane) odżywia i pobudza ukł. płciowy i hormonalny, reguluje śluzówkę, cykl miesiączkowy, poziom hormonów, oczyszcza krew, leczy endometriozę, niepłodność, zrosty, torbiele, mięśniaki, cysty, polipy i wiele in. Stosować nie należy podczas okresu. Ja stosowałam zaraz po okresie 3 razy dziennie po ok. 4 tabletki ok. 30 min. przed jedzeniem. Kuracja podstawowa to 4-8 opakowań. (koszt tabletek to ok. 20 zł.)
Piszę to wszystko, bo bardzo chcę Wam dziewczyny z Endo pomóc. Sama przez długi czas , czytając fora, myślałam że nie można naturalnie zajść w ciążę. Ja jestem dopiero w 2 m-cu i długa droga przede mną. Wiem, że ciąża może być zagrożona, ale co ma być, to będzie. Pozdrawiam
Iwona