Dodaj do ulubionych

danazol- da sie przezyc

17.09.06, 16:18
witam, biore danazol od 2 mies i chcialam cos o nim napisac, pryszcze -
smaruje czym moge i sie szybko chowaja, w pracy buzia mi sie nie zamyka,
ciagle glodna jestem wiec jem(nie umiem sie powstrzymac) a po pracy co dzien
aerobik i silownia - i waga ani drgnie, przetluszczone wlosy juz po 12 godz
od mycia- cuz mialam dlugie obcielam na krotko i teraz suszenie zajmuje mi 4
min, kosci mnie bolaly jeszcze ale odkad cwicze to bardziej bola mnie
zakwasy ;) dziewczyny na biezaco sledze strony urzedu patentowego- takze jak
cos wynajda na endo i opatentuja w polsce to tu niezwloczenie napisze, puki
co nie poddawac sie!!!!
pozdr
Obserwuj wątek
    • jula1232 Re: danazol- da sie przezyc 17.09.06, 17:18
      Drga oliwko!!! Ja biore danazol od 2 tygodni!!!! Na rzie czuje sie ok!!! Mam
      stwierdzoną endo na miednicy miejszej! Miałam robiona laparoskopię i usuniete
      jej ogniska. A teraz leki. Mam janiki i jsajowody drożne. Po lekach mamy strać
      się naturalnie zajść w ciążę!!! Napisz mi o swojej endo!!! Gdzie ja masz? Jak
      się leczysz i ile masz lat? Powodzenia!!!
      • oliwka1982 Re: danazol- da sie przezyc 17.09.06, 20:20
        witaj, mam 24lata,mialam laparo,endo w zatoce douglasa,bralam mercilon po
        operacji ale zmienilam lekarza bo na moje sugestie ze mnie boli odpowiadal ze
        to boli i tyle :( od nowego dostalam dostalam danazol i w tym tyg ide na
        kontrole zobaczymy co powie, o ciazy narazie nie mysle, tzn mysle ale tylko
        hipoteteycznie bo nie mam partnera stalego. Dodatkowo mam pco wiec sa czesem
        chwile ze mysle ze juz gozej nie moglo byc, ale walcze z takimi myslami :)
        Pozdrawiam
        oliwia
        • 3agula Re: danazol- da sie przezyc 17.09.06, 20:45
          oliwka1982!!!Ja mam dokładnie to samo co ty.Endo w zatoce Duglasa i pco!!!
          Laparoskopie mialam na początku sierpnia a teraz jestem po pierwszym zastrzyku
          Diphereliny(z tego co się orientuję to jest prawie to samo co Danazol,też
          analog).Zostały mi jeszcze 2 do wzięcia.Czy możesz mi napisać jak brzmial twój
          wynik histopatologiczny a co ci napisali na wypisie ze szpitala?Czy bierzesz
          coś dodatkowo na to pco?Dzięki,buzka!!!!!

• oliwka1982 Re: danazol- da sie przezyc 18.09.06, 11:53
            ja mialam laparo pod konic listopada, w wypisie ze szpitala napisali cos w
            stylu:endometriza - usunieto odniska i w zasadzie tyle, i ze w zatoce douglasa,
            na pco narazie nie biore, lekarka dala danazol na 2 mies i powiedziala ze potem
            pco sie zajmiemy-potem czyli dowiem sie w tym tyg :)oby miala na to jakis
            pomysl dobry. a Ty ile masz lat?? pozdrawiam
            • 3agula Re: danazol- da sie przezyc 18.09.06, 16:18
              Witaj Oliwka!!!Dzięki za odpowiedz.Ja mam trochę więcej lat niż ty bo 30-tkę na
              karku.Staramy się o dziecko juz prawie 3 lata.Dla mnie to już prawie ostatni
              dzwonek. Mnie lekarz też nic nie zalecił na to gówniane pco i nie wiem na co
              czeka!!?Ja jestem z Krakowa a ty skąd pochodzisz?Odezwij się czasem bo jak się
              człowiek wygada to mu się trochę lżej robi.Pozdrawiam!!!
              • bobek-ba Re: danazol- da sie przezyc 18.09.06, 18:17
                czesc agula!!!ja mieszkam we wrocku ale zaczelam wlasnie sie leczyc u dra
                marszala w krk, zreszta tu mam rodzine i tu wracam za pol roku. a ty u kogo
                jestes?moze sie spotkamy kiedys na porodowce w zeromskim:) zycze sukcesu w
                staraniach...no i pozdrawiam wszystkie dziewczyny:))
                • 3agula Re: danazol- da sie przezyc 18.09.06, 19:26
                  bobek-ba witaj Kochana!Ja leczę się u dr Janeczko w prywatnej klinice na al.29
                  listopada.Niedlugo bo od maja.Doktor wzbudza zaufanie, ale na razie nie mogę
                  nic na temat mojego leczenia powiedzieć bo to za krótki okres.Jak u ciebie
                  wygląda sytuacja?Jak dlugo się leczysz i z jakimi skutkami?Trzymam kciuki za
                  nas abyśmy wylądowały w tym Żeromskim jak najszybciej.Pozdrawiam,buzka!!!
              • oliwka1982 Re: danazol- da sie przezyc 18.09.06, 20:22
                hej, ja jestem z wawy :) zapytaj lekarza czemu nic Ci nie dal na pco-moze macie
                sie intensywnie starac po operacji a potem zacznie leczenie jak nic nie
                zakiełkuje :) ja kilka dni temu myslalam ze nie moze byc gozej- otoz moze
                rosnie mi osemka i mnie pol glowy potwornie boli i nie moge nia ruszac, jasna
                cho.....- troche to nie na temat, ale jakby mnie mniej boli jka sobie przeklne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka