Dodaj do ulubionych

laparo w Warszawie na Saszerów

23.10.06, 12:29
Która z Was była operowana w tym szpitalu?
Obserwuj wątek
    • oliwka1982 Re: laparo w Warszawie na Saszerów 23.10.06, 15:37
      hej
      ja bylam, w listopadzie zeszlego roku, wszyscy bardzo mili i sympatyczni ale
      tam jest troche jak w fabryce, tasmowa robota-moze ja akurat trafilam na taki
      okres, zeby dopasc swojego lekarza i porozmawiac z nim "czatowalam" na
      korytarzu bo wkolko gdzies latali i nie mieli za bardzo czasu, ale jak juz
      znalezli to byli uprzejmi. bac sie nie balam bo mi cos dali na otumanienie i
      nawet na sali jak mnie znieczulali to pani anestezjolog pochylila sie nade mna
      powiedziala co bedzie robic, pochwaliła moje długie piekne rzęsy (chyba
      zboczylam z tematu). odolnie dobrze wspominam gdyby nie to ze wkolko CI lekarze
      gdzies biegali. jak cos to chetnie jeszcze udziele innych informacji.
      pozdrawiam. oliwia
      • karin_d Re: laparo w Warszawie na Saszerów 24.10.06, 07:52
        A czy miałaś lekarza z tego szpitala?
        Ja w sumie nie mam stałego lekarza byłam u kilku by potwierdzili diagnoze ale
        szpitak polecili mi znajomi.
        A jak warunki w szpitalu?
        • oliwka1982 Re: laparo w Warszawie na Saszerów 24.10.06, 11:06
          tak, i z tego co zauwazylam to chyba kazda pacjentka leczyla sie u ktoregos z
          lekarzy. warunki dobre, na poczatku lezalam w sali 6 czy 7 osobowej, ale spora
          i w miare przestronna, czysciutko, okna szczelne :) przy kazdym pokkoju toaleta
          i prysznic -nowe w miare, nastepnego dnia mnie operowali i lezalam do wieczora
          na pooperacyjnej i potem znow na zwyklej, na parterze maja przepyszna szarlotke
          w kawiarni :P.
          Nie wiem czy to norma na takich oddzialach bo jak dotad to byl moj jedyny
          pobyt, ale w trakcie badania bylo chyba ze 10 osob i wszycy byli silnie
          zainterowani :)
          • karin_d Re: laparo w Warszawie na Saszerów 25.10.06, 08:04
            napisałam do Ciebie na priva
            Czy możesz polecic lekarza a może leczysz się u lekarza z tego szpitala
            jesli tak to prosiłabym o namiary jesli możesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka