karin_d 23.10.06, 12:29 Która z Was była operowana w tym szpitalu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwka1982 Re: laparo w Warszawie na Saszerów 23.10.06, 15:37 hej ja bylam, w listopadzie zeszlego roku, wszyscy bardzo mili i sympatyczni ale tam jest troche jak w fabryce, tasmowa robota-moze ja akurat trafilam na taki okres, zeby dopasc swojego lekarza i porozmawiac z nim "czatowalam" na korytarzu bo wkolko gdzies latali i nie mieli za bardzo czasu, ale jak juz znalezli to byli uprzejmi. bac sie nie balam bo mi cos dali na otumanienie i nawet na sali jak mnie znieczulali to pani anestezjolog pochylila sie nade mna powiedziala co bedzie robic, pochwaliła moje długie piekne rzęsy (chyba zboczylam z tematu). odolnie dobrze wspominam gdyby nie to ze wkolko CI lekarze gdzies biegali. jak cos to chetnie jeszcze udziele innych informacji. pozdrawiam. oliwia Odpowiedz Link
karin_d Re: laparo w Warszawie na Saszerów 24.10.06, 07:52 A czy miałaś lekarza z tego szpitala? Ja w sumie nie mam stałego lekarza byłam u kilku by potwierdzili diagnoze ale szpitak polecili mi znajomi. A jak warunki w szpitalu? Odpowiedz Link
oliwka1982 Re: laparo w Warszawie na Saszerów 24.10.06, 11:06 tak, i z tego co zauwazylam to chyba kazda pacjentka leczyla sie u ktoregos z lekarzy. warunki dobre, na poczatku lezalam w sali 6 czy 7 osobowej, ale spora i w miare przestronna, czysciutko, okna szczelne :) przy kazdym pokkoju toaleta i prysznic -nowe w miare, nastepnego dnia mnie operowali i lezalam do wieczora na pooperacyjnej i potem znow na zwyklej, na parterze maja przepyszna szarlotke w kawiarni :P. Nie wiem czy to norma na takich oddzialach bo jak dotad to byl moj jedyny pobyt, ale w trakcie badania bylo chyba ze 10 osob i wszycy byli silnie zainterowani :) Odpowiedz Link
karin_d Re: laparo w Warszawie na Saszerów 25.10.06, 08:04 napisałam do Ciebie na priva Czy możesz polecic lekarza a może leczysz się u lekarza z tego szpitala jesli tak to prosiłabym o namiary jesli możesz Odpowiedz Link