Dodaj do ulubionych

Powiedzcie co dalej?

24.10.06, 09:49
Witam was. Zakończyłam brać dypfereline. brałam pół roku .Napiszcie proszę co
teraz? Co proponowali wam lekarze w podobnych przypadkach. Staram się o
dziecko i będę oczekiwała @ ciekawe z jakim skutkiem. Odpiszcie . Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jula1232 Re: Powiedzcie co dalej? 24.10.06, 11:51
      Ja kończe danazol 20.11. Jeszcze mam troszke czasu. Potem mam czekac na okres i
      od nowego cyklu przez 2 cykle naturalnie sie starac o dzidzie. Strasznie sie
      boje ale musze wierzyc ze sie uda. Powiem ci ze boje sie powrotu tego okresu, bo
      teraz dobrze sie czuje!!!!
      • justka_k Re: Powiedzcie co dalej? 25.10.06, 08:06
        Cześć dziewczyny. Ja zakończyłam leczenie decapeptylem, wzięłam tylko 4
        zastrzyki zamiast 6... lekarz powiedział, że dalej nie ma potrzeby brać bo
        wszystko jest ok. Nie będzie 2 laparo i kontrola za pół roku. Co prawda narazie
        nie staram się o dziecko, ale lekarz powiedział, że mam się do niego zgłosić
        gdybym po około roku starań o dziecko nie miała żadnych efektów. Wtedy dopiero
        laparo zwiadowcza i jakieś dalsze działania w kierunku ciąży.
        • jula1232 Re: Justka 25.10.06, 10:45
          Justka super wiadomosc!!!
          • mimi282 Re: Justka 11.11.06, 21:25
            ja po pół roku brania diphereline też mam czekac na @.....a po tem zobaczymy.
            ja chciałbym od razu ivf, ale mój lekarz proponuje spróbować ,,naturalnie"
            • male_piwo Re: Justka 12.11.06, 21:24
              mimi282 napisała:

> ja po pół roku brania diphereline też mam czekac na @.....a po tem zobaczymy.
              > ja chciałbym od razu ivf, ale mój lekarz proponuje spróbować ,,naturalnie"

Mimi, fajnie że się oswoiłaś z tą myślą IVF, a to nie prosta sprawa... Nie wiem
              jak zaawansowanie twojego endo i inne czynniki, ale grunt że nie żyjesz złudną
              nadzieją. To jest bardzo ważne!
              Nie doradzę Ci nic, bo jak wspomniałem za mało informacji, ale Twój instynkt
              chyba działa nie najgorzej.
              A właściwie czemu myslisz o IVF?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka