satie2 14.11.06, 08:14 kto z osob odwiedzajacych to forum bral lub bierze orgametril i moze mi powiedziec o skutecznosci tego leku ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellw41 Re: orgametril 14.11.06, 11:40 wiesz na endo tak ,gorzej na watrobę..JA PO DRUGIM opakowaniu miałam z nią problemy.... Odpowiedz Link
satie2 Re: orgametril 14.11.06, 12:39 a jak dlugo bralas orgametril i czy zmniejszyly ci sie torbiele jesli mialas? i czy jest szansa na ciaze po tym leku? Odpowiedz Link
neo-30 Re: orgametril 14.11.06, 16:30 CZy po tym leku się tyje? I ile razy dziennie go przyjmujesz? Odpowiedz Link
endohashi Re: orgametril 14.11.06, 16:34 Hej! Owszem biorę duphaston jest to odpowiednik orgametrilu , czuję się ok i cykle mam regularne po nim.Niestety moja wątroba również zaszwankowała po 2 mies.brania tylko przez 10 dni(16-25dc).Na usg nie ma zmian czyli endo na razie uśpiona .Dostałam go po leczeniu aby nie tworzyły się cysty.Zobaczymy jak dalej pójdzie! Odpowiedz Link
ellw41 Re: orgametril 15.11.06, 09:23 2 miesiące i zmiana leku teraz bedzie.ENDO SIĘ zmniejszyło ,mięsniaka nie ma .TYLE ZE NIC o ciązy nie wiem.....pytaj lekarza... Odpowiedz Link
satie2 Re: orgametril 16.11.06, 07:36 ja biorę orgametril drugi miesiąc 2 tabletki dziennie czuje sie bardzo dobrze tzn nie tyje, nie zatrzymuje mi sie woda. jesli chodzi o watrobe to jest narazie oki Odpowiedz Link
nika2c Re: orgametril 01.12.06, 20:34 Biorę orgametril od kwietnia czy maja już nie pamiętam. Ogólnie, w porównaniu do innych leków czuję się b.dobrze wątrąba w normie(kontroluje Alat i Aspat) Na endo nie ma skutecznego lekarstwa to choroba, którą można jedyne zaleczyć na jakiś czas(dłuższy lub krótszy). Przepraszam,że tak pesymistycznie ale męczę się z tym paskudztwem ponad 10 lat i swierdzam, że albo ją zaakceptujemy(jak np.cukrzycę)albo zwarjujemy! Odpowiedz Link
ap77 Re: orgametril 01.12.06, 20:47 Nika swiete slowa Ps. ja lecialam na antykach branych non-stop Odpowiedz Link