Dodaj do ulubionych

orgametril

14.11.06, 08:14
kto z osob odwiedzajacych to forum bral lub bierze orgametril i moze mi
powiedziec o skutecznosci tego leku ????
Obserwuj wątek
    • ellw41 Re: orgametril 14.11.06, 11:40
      wiesz na endo tak ,gorzej na watrobę..JA PO DRUGIM opakowaniu miałam z nią
      problemy....
      • satie2 Re: orgametril 14.11.06, 12:39
        a jak dlugo bralas orgametril i czy zmniejszyly ci sie torbiele jesli mialas? i
        czy jest szansa na ciaze po tym leku?
    • neo-30 Re: orgametril 14.11.06, 16:30
      CZy po tym leku się tyje? I ile razy dziennie go przyjmujesz?
    • endohashi Re: orgametril 14.11.06, 16:34

Hej!
      Owszem biorę duphaston jest to odpowiednik orgametrilu , czuję się ok i cykle
      mam regularne po nim.Niestety moja wątroba również zaszwankowała po 2
      mies.brania tylko przez 10 dni(16-25dc).Na usg nie ma zmian czyli endo na razie
      uśpiona .Dostałam go po leczeniu aby nie tworzyły się cysty.Zobaczymy jak dalej
      pójdzie!
      • ellw41 Re: orgametril 15.11.06, 09:23
        2 miesiące i zmiana leku teraz bedzie.ENDO SIĘ zmniejszyło ,mięsniaka nie
        ma .TYLE ZE NIC o ciązy nie wiem.....pytaj lekarza...
        • satie2 Re: orgametril 16.11.06, 07:36
          ja biorę orgametril drugi miesiąc 2 tabletki dziennie czuje sie bardzo dobrze
          tzn nie tyje, nie zatrzymuje mi sie woda. jesli chodzi o watrobe to jest
          narazie oki
          • nika2c Re: orgametril 01.12.06, 20:34
            Biorę orgametril od kwietnia czy maja już nie pamiętam. Ogólnie, w porównaniu do
            innych leków czuję się b.dobrze wątrąba w normie(kontroluje Alat i Aspat)
            Na endo nie ma skutecznego lekarstwa to choroba, którą można jedyne zaleczyć na
            jakiś czas(dłuższy lub krótszy). Przepraszam,że tak pesymistycznie ale męczę się
            z tym paskudztwem ponad 10 lat i swierdzam, że albo ją zaakceptujemy(jak
            np.cukrzycę)albo zwarjujemy!
            • ap77 Re: orgametril 01.12.06, 20:47
              Nika swiete slowa
              Ps. ja lecialam na antykach branych non-stop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka