ania2328 11.04.07, 14:35 Jasko_mama ja tez wlasnie skonczylam brac zastrzyki zoladex i chcialam sie zapytac po jakim czasie dostalas @ od ostatniego zastrzyku?Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika1975 Pytanie do ANI 2328 11.04.07, 14:51 Czesc.Mam pytanie.Czy podawanie zoladexu jest bolesne.Zastrzyk jest podobno robiony w znieczuleniu i zakladany opatrunek.Pytam, bo za ok. 2 tygodnie to mnie czeka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mariola19761 Re: Pytanie do ANI 2328 11.04.07, 15:19 DO ANI -własnie wzięłam 4 zastrzyk Zoladexu,wszystkie wzięłam bez znieczulenia ,a bol nie jest wcale taki straszny ,można wytrzymac. A opatrunku się nie zaklada nie ma takiej potrzeby,ZOLADEX to jest taki żel,wstrzykiwany w brzuch i nie ma nawet znaku. Pierwszego zastrzyku bałam się okropnie. Odpowiedz Link
ania2328 Re: Pytanie do ANI 2328 11.04.07, 18:06 Weronika.Mnie na przyklad bolalo poniewaz jestem szczupla i lekarz nie mogl mnie zalpac za brzuch no i ta igla jest straszna ale przezyjesz ja teraz czekam na @.I zostaly mi slady takie male kropeczki na brzuchu ale to zginie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
jasko_mama Re: Pytanie do Jasko_mama? 18.04.07, 00:24 @ dostałam po 10 tyg od ostatniego zastrzyku - 4-6 tyg dzoałanie leku, a potem normlny cykl i pierwsza @ i ostatnia na długie miesiące ciązy i karmienia :-) Jezu jak to było dawno 11.2002! A teraz duży cud - córcia 3,5 roku śpi na miejscu taty, który jest w delegacji, a mały cud - synek 4 miesiące posapuje w łóżeczku, za chwilkę czas na karmienie :-) Życzę Wam z całego serca takich cudów :-) Basia Odpowiedz Link