Dodaj do ulubionych

Endo-KOSZALIN

12.10.07, 12:05
Czy sa jakies kobietki na forum z Koszalina lub okolic???Moze woj.
zachodniopomorskie?
Obserwuj wątek
    • kiniajula Re: Endo-KOSZALIN 12.10.07, 14:22
      Cześć - ja jestem ze Szczecina ;]
      • nataliasz85 Re: Endo-KOSZALIN 12.10.07, 19:31
        Hej.Jest w Szczecinie jakas dobra klinika do leczenia endo????
        • skugga Re: Endo-KOSZALIN 12.10.07, 22:37
          Hej! Ja jestem z Koszalina i za jakiś czas (nie wiem dokładnie jaki) idę na
          laparoskopię do naszego szpitala, najpierw tylko muszę zaszczepić się na
          żółtaczkę. A Ty byłaś może w koszalińskim szpitalu? Możesz coś dobrego (lub nie)
          powiedzieć? Nie ukrywam, że okropnie się boję i już nie śpię po nocach :(
          Pozdrawiam serdecznie.
          • nataliasz85 Re: Endo-KOSZALIN 12.10.07, 23:03
            Hej.Nom bylam na operacji w naszym szpitalu.Operacje mialam w marcu
            ogolnie chwale sobie moj pobyt w szpitalu ale moze to jest
            spowodowane tym,ze moja ciocia-byla pielegniarka oddzialu gin.
            przyszla dzien przed operacja pogadac z lekarzami poniewaz dr JARSKI-
            nie wiem czy slyszalas o nim powiedzial mi,ze mam raka szyjki macicy
            a nie endometrioze dlatego byla konieczna interwencja cioci a zeby
            zaden paparuch sie do mnie nie zblizal.Nie pamietam kto mnie
            operowal ale jak znajde wypis to napisze. Ogolny stan po operacji
            bdb. godzine po operacji zwialam z intensywnej terapii sie umyc bo
            nie chcialam zeby pielegniarki mie myly,wieczorem kazalam sobie
            przyniesc pierogi hi hi.
            Samej operacji sie nie boj bo to nic strasznego,najwazniejsze jest
            leczenie po operacji,sprawdz kazda propozycje lekarza.Ja lecze sie
            zoladexem po 3 zastrzykach jest wszystko ok nie mam juz endo :-)
            lecze sie u dr Kopaczyk-Pstrokonskiej.Jesli masz jakies pytania to
            pisz odpowiem dokladniej. Bedzie dobrze
            • skugga Re: Endo-KOSZALIN 13.10.07, 10:13
              Dzień dobry :) Dziękuję za informacje. Jeśli chodzi o lekarza, to teraz jestem u
              dr Łabędzia i wydaje mi się on całkiem konkretnym człowiekiem. Mój poprzedni
              lekarz nie umiał powiedzieć dlaczego cierpię na takie straszne bóle i dlaczego
              prawy jajnik jest ciągle powiększony. Leczył mnie antybiotykami, co żadnego
              skutku nie przyniosło i przynieść by nie mogło. W końcu poszłam do dr Łabędzia i
              ten już w trakcie USG zaczął mówić, że podejrzewa endo, ale trzeba zrobić
              laparoskopię dla potwierdzenia. Cóż... Mam jeszcze trochę czasu do zabiegu, ale
              powiem szczerze, ze wolałabym już być po wszystkim. Fakt, straszliwie się boję (
              pomimo różnych zapewnień, że zabieg nie jest taki straszny :) ), ale to czekanie
              jest najgorsze. I w dodatku te bóle, które nie dają mi już normalnie
              funkcjonować :( Zastanawiam się tak, czy przed zabiegiem można jakoś
              zminimalizować te dolegliwości?...
              A Tobie gratuluję, że tak dzielnie walczysz :) W ogóle, to wszystkie jesteście
              niesamowicie silne i podziwiam Was szczerze. Pozdrawiam!
              • nataliasz85 Re: Endo-KOSZALIN 13.10.07, 11:17
                Witaj.Na forum po Twojej prawej stronie jest "biala lista" dobry
                ginekolog sprawdz sobie lekarzy i dowiesz sie szybko,ze chodzisz do
                jednego z najgorszych lekarzy w Koszalinie.Ja nie kazalam sie
                dotknac jemu,wlodaerskiej,dziecielskiemu bo to sa najgorsze
                paparuchy.Zawodu wyuczyli sie chyba na krowach w oborze bo to co
                przeszlam przez4 lata orzez takich czubow jak oni mozna tylko w
                sadzie przedstawiac ale lepiej dac sobie spokoj.Wlodarsk nie
                zauwazyla u mnie torbiela wielkosci piesci,jarski wszczepil mi endo
                podczas zabiegu,dziecielski usmiercil dziecko mojej kolezance,ktora
                byla w 6m-cu ciazy a labadz jest jabardziej nie delikatnym lekarzem
                jakiego znam.Uwierz mi to nie jest tylko moje zdanie.Lecze sie dlugo
                i niestetey zdazylam poznac cale to srodowisko.Pozatym labedz jest
                strasznym naciagaczem i dziwie sie,ze ma jeszcze jakies
                pacjentki.Dopoki mozesz skonsultuj sie z innym lekarzem naprawde bo
                endo to nie jest jakas tam chorobka-jest to dluga walka
                wyniszczajaca nasz organizm.Ja zawsze z checia pomoge w kazdej
                sprawie w razie pytan i watpliwosci pisz.Pozdrawiam i zycze
                powodzenia
                • skugga Re: Endo-KOSZALIN 13.10.07, 14:01
                  Ech, troszkę mnie zmartwiłaś. Ale dziękuję za info. Weszłam sobie na forum o
                  naszych lekarzach, poczytałam i... Sama już nie wiem co myśleć. Byłam dopiero na
                  pierwszej wizycie i nie mam jeszcze własnego zdania, ale po tym co piszą inne
                  kobietki...masakra :| No nic, myślę, że pójdę do niego raz jeszcze (bo już mam
                  umówioną wizytę), ale nie omieszkam sprawdzić jakiegoś innego specjalisty. Z
                  tego co wyczytałam, najbardziej pozytywnie odbierany jest chyba dr Świerczyński.
                  A czy Ty byś mogła powiedzieć trochę więcej o swojej lekarce? Ile bierze za
                  wizytę, czy jest przyjemna, dokładna? To straszne, że trzeba "przelecieć"
                  wszystkich lekarzy, żeby wybrać jakiegoś porządnego. Ale z tego co piszesz, to
                  jesteś już doświadczona i może będę mogła skorzystać z Twojej wiedzy? :) He he.
                  Będziemy w kontakcie, pozdrawiam.
                  • nataliasz85 Re: Endo-KOSZALIN 13.10.07, 20:08
                    Hej,Moja doktorka jest ok dokladna, mila i ma duza wiedze jak na
                    dzisiejszych lekarzy:-) bierze rozniej 50-60 zl 602-580-676 to jej
                    nr dr pstrokonska przyjmuje na ksiezycowej ale polecam u
                    swierczynskiego tez bylam ale nie rozpoznal sie na mojej chorobie
                    stwierdzil ze mam zapalenie przydatkow a moja kolezanka miala u
                    niego 3 inseminacje i nic musiala jechac na in vitro smutne ale
                    prawdziwe
                    • kiniajula Re: Endo-KOSZALIN 15.10.07, 09:06
                      Jej dziewczyny- to dopiero źródło informacji ;]
                      Jesli chodzi o Szczecin to ja miałam robioną laparotomię w Szpitalu Miejskim.
                      Podobno jednak najlepiej trafić na Unię Lubelską - to Klinika PAM
                      • magrob Re: Endo-KOSZALIN 26.10.07, 20:09
                        Potwierdzam Unia jest ok. Byłam operowna ponad rok temu - brak
                        nawrotów czuję się super - zdiagnozowano endo III st. Niestety brak
                        ciaży :(
                        • kiniajula Re: Endo-KOSZALIN, do magrob 29.10.07, 13:06
                          Magrob
                          a napisz - jesli możesz ;) - ile masz lat i jakie leczenie po operacji (bo
                          rozumiem, że to była laparotomia???)
                          Pozdrawiam
                          • magrob Re: Endo-KOSZALIN, do magrob 01.11.07, 20:17
                            Po operacji właściwie zadnego leczenia - 2 podejscia do ICSI -
                            niestety nieudane - szykuję się do 3.
                          • magrob Re: Endo-KOSZALIN, do magrob 01.11.07, 20:18
                            Mam 33 lata :)
                            • poinsecja09 Re: Endo-KOSZALIN, do magrob 19.09.08, 19:56
                              jest tu jeszcze ktos ???
                              mam isc na zabieg laparoskopii w koszlainie .Napiszcie cos błagam
    • iszula Re: Endo-KOSZALIN 20.10.08, 18:42
      Witajcie Koszalinianki.
      Zastanawiam się czy oprócz szpitala jest jakaś prywatna klinika w
      Koszalinie która zajmuje sie endo ? Będe wdzięczna za info.
      • bajka009 Re: Endo-KOSZALIN 28.10.08, 13:53
        w koszalinie jest tylko jeden oddzial ginekologiczny.Co do
        laparoskopii mozna tez ją wykonac w Praxisie na dworcowej.
        Ja szukam dobrego lekarza co zajmie sie moja torbiela.Moze kogos
        polecicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka