winterday 30.05.08, 20:23 hej powiedzicie mi jak wyglada operacja na endometrioze czy ktoras z Was byla moze w klinice w poznaniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia3332 Re: operacja endometrioza 31.05.08, 12:05 Cześć!Ja miałam operację 2 miesiące temu. Zoperowali mi torbiel 11cm nie było możliwości laparo ani leczenia farmakologicznego. Jajniki zostały w nianruszonym stanie. Miałam to robione pod narkozą. Pierwszą dobę dostawałam cały czas kroplówki i cos przeciwbólowego. Nie wymiotowałam w zasadzie sporo spałam. Na drugą dobę kazali wstać i próbować chodzić. Wynik histop. potwierdził, że torbiele były endometrialne. Teraz biorę harmonet. Za 2 tyg. mam znowu wizyte kontrolna i zobaczymy. trzymam kciuki i zyczę powodzenia. Ja jestem z Lublina. Odpowiedz Link
zetto76 Re: operacja endometrioza 02.06.08, 08:01 Miałam robiona operacje 2 lata temu. Nie było zle. Też duzo spałam, bolalo srednio nie wymiotowałam. No i opłacało się;-) W drugim pokoju leży i ślicznie śpi 3 miesięczny synek! A dłuuuugo to trwało. Odpowiedz Link
xpatrycjak1985 Re: operacja endometrioza 27.12.16, 15:12 Ja mialam operacje w Jeleniej Gorze w KCM Clinic. Bardzo sie balam i przez dluzszy czas probowalam omijac temat zabiegów... Jednak bole doskwieraly mi do tego stopnia ze szukalam ratunku. Jestem bardzo zadowolona z opieki specjalistow i calego personelu :):) Odpowiedz Link