le_szek 27.06.06, 01:51 Jaką dobrą myjnię samochodową - ręczną lub ręczno-automatyczną możecie polecić w DG? Cena mycia z woskiem i wycieraniem do sucha tak między 15 a 20 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Myjnia 27.06.06, 08:28 Byłem na kilku myjniach, w Dąbrowie naprzciw TZN i u Pociana. Nigdy nie byłem zadowolony. Nie myję miśka zbyt często, ale jak już się wybiorę to chciałbym żeby było super. Niestety, albo szyby niedomyte, albo zad niedomyty. Zawsze to lepiej samemu, tylko nie ma gdzie. Z mycia pod blokiem już wyrosłem. Niedługo (?) otworzą norauto koło auchana i tam będą myjki na żetonik. Czekam na to bo wreszcie będzie można samemu dokładnie umyć autko. pozdawiam olo Odpowiedz Link Zgłoś
zibar Re: Myjnia 05.06.07, 06:13 Myjnia na żetony jest przy Orlenie na Legiomów. Odpowiedz Link Zgłoś
pracuj Re: Myjnia 13.07.06, 09:42 Ja myję w Euromyjni na Mydlicach juz od 2 lat i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Myjnia 02.06.07, 21:09 Podbijam wątek - dziś byłem umyć puga w myjni na parkingu Plejady w Sosnowcu, jest całkiem OK. Za mycie + wosk + wycieranie + plastiki + odkurzanie zapłaciłem 30 zł, poszło szybko (ale tu miałem szczęście, że byłem wcześnie). Swego czasu sprawdzałem myjnię poleconą przez Alpepe - obok Nissana. Też myją nieźle, cena podobna (choć chyba wyszłoby parę złotych więcej), ale trzeba mieć pół dnia, bo strasznie powoli im idzie (w zeszłym tygodniu podjechałem, zadowolony zobaczyłem, że tylko jeden samochód czeka + 2 w myciu, a tu pan mi mówi, że to z godzinę potrwa. A zwykle czekają 3-4 samochody na mycie - skąd ci ludzie mają tyle czasu?). Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Myjnia 03.06.07, 15:28 Ja myłam ze dwa razy w automyjni na Shellu na przeciwko Urządu Pracy, obecnie wolę go umyć sama. Słyszałam, że dobra myjnia jest na Piaskach w Czeladzi, tylko, że to kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Myjnia 03.06.07, 16:26 Na automat jadę tylko wtedy, kiedy samochód wygląda dramatycznie, a ja nie mam czasu jechać na ręczną. Nie spotkałem jeszcze dokładnie myjącego automatu. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Myjnia 03.06.07, 16:29 Właśnie dlatego wolę umyć sama, bo miałam zacieki na szybie, jak po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
pmc29 Re: Myjnia 21.07.14, 16:37 zapraszam na ul. 11 Listopada 1 www.facebook.com/myjniasamochodowaewa?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś