Dodaj do ulubionych

Prezent dla kobiety

09.04.19, 22:07
Cześć!
Zbliżają się urodziny mojej drugiej połówki i szukam odpowiedniego prezentu! Możecie mi coś doradzić dziewczyny? Wiem, że moja partnerka bardzo często ogląda zestawy znajdujące się na www.etam.pl/ . Waszym zdaniem, który z nich będzie najbardziej odpowiedni? Jeśli chcecie wiedzieć o mojej dziewczynie jakiekolwiek szczegóły to dajcie znać, bo sam nie mam kompletnie pomysłu na to, jak zabrać się za tak trudne przedsięwzięcie!
Obserwuj wątek
    • kozz Re: Prezent dla kobiety 01.02.20, 15:13
      ja lubie zestawy tego typu: zestaw gorset i stringi
      wiadomo ze wszystko kwestia gustu i preferencji smile
    • patty88 Re: Prezent dla kobiety 04.04.25, 19:25
      Jeśli lubi bieliznę i często przegląda takie rzeczy, to prezent w tym stylu może być strzałem w dziesiątkę – pod warunkiem, że wybierzesz coś dobrze zrobionego.
      Ja bym nie szła w sieciówki, tylko w coś bardziej dopracowanego – np. koronkowy komplet z Pernille – zmysłowy, ale ze smakiem, do tego wygląda pięknie na żywo.
      Dobrze zapakowane, z darmową wysyłką – idealne na prezent, nawet jeśli nie masz 100% pewności co do rozmiaru.
    • patty88 Re: Prezent dla kobiety 23.04.25, 23:08
      Jeśli Twoja partnerka lubi białą bieliznę, to www.pernille.pl ma kilka pięknych zestawów, które będą idealnym prezentem. Polecam zwrócić uwagę na białe koronkowe komplety – są eleganckie, zmysłowe i klasyczne, a jednocześnie subtelne.

Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego, na pewno warto rozważyć białe body z koronką – to taki element, który zawsze robi wrażenie, a do tego jest naprawdę komfortowy. A jeśli zależy Ci na czymś bardziej zmysłowym, to na pewno znajdziesz coś odpowiedniego w kolekcji pernille.pl/collections/body-koronkowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka