Dodaj do ulubionych

Stanikowe grzechy

28.03.12, 08:36
Jak to się stało, że produkt, którego używa połowa populacji przez lata zupełnie nie przejmował się prawami rynku? - Po co producenci mieli zmieniać ofertę czy konstrukcję biustonoszy skoro z powodzeniem sprzedawali to co zawsze? Przecież to kosztuje – mówią ekspertki. Czy determinacja kobiet może zmienić oblicze wielkiego biznesu? Wygląda na to, że już go zmienia.
biznes.onet.pl/stanikowa-rewolucja,18572,5071780,1,news-detal
Obserwuj wątek
    • dol-an Re: Stanikowe grzechy 25.07.13, 11:55
      Niby tak, aczkolwiek kobiety wybierają to co dla nich najwygodniejsze i co im się podoba. Mnie przykładowo podoba się bielizna z 4lejdi.pl, a ktoś mi zaraz powie, że to nie to. Kwestia gustu.
      • jolunia01 Re: Stanikowe grzechy 16.08.13, 21:07
        Spadaj spamerko. Reklama jest płatna.
    • ma.li.1993 Re: Stanikowe grzechy 26.08.13, 17:23
      Każda kobieta ma stanikowe grzechy. Ja już odpokutowałam kupując stylowe i wygodne biustonosze na 4lejdi.pl
    • gorzka4idiotka Re: Stanikowe grzechy 04.08.16, 11:11
      Determinacja kobiet jest bardzo ważna, ale powiedzmy sobie szczerze, że tylko część kobiet chce zmian. Najlepsza brafiterka nie przekona 60-70 letniej kobiety, że to, co nosiła całe życie nie jest dla niej dobre. Że biustonosz ma przylegać idealnie do ciała, a ramiączka nie muszą być szerokości Wisły, aby utrzymać większy biust na pożądanej wysokości..
    • kozz Re: Stanikowe grzechy 01.02.20, 15:19
      wiele kobiet nie ma pojęcia jak dobrać stanik, przydaloby sie zacząć od edukacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka