gruber84 21.10.14, 11:27 Witam, co myślicie o tym deweloperze ? macie może jakieś doświadczenia z nim związane ? dobre rady, uwagi, spostrzeżenia ? zamierzam kupić segment na osiedlu przy ulicy Jordanowickiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brachus Re: Deweloper Dombud 06.10.15, 17:31 Hej, zdecydowałeś się - bo ja właśnie stoję przed tym samym dylematem, byłem dziś obejrzeć i wydaje się OK ale pewnie nie dostrzegam wszystkich minusów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przytundzianiek Re: Deweloper Dombud 30.03.16, 23:02 Jesteś zadowolony? Z tego co obserwuje wszystko wygląda ok. A jak to wygląda ze strony osoby, ktora juz tam mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
comti123 Re: Deweloper Dombud 28.12.15, 13:16 oszukał nas, zabrał oszczędności, nic nie zbudował, ziemia na której miał budowac nie była jego, nic nie można odzyskać, sprawa w sądzie wygrana, jest nakaz zapłaty, komornicy, teraz jest nam winien ponad 150 tys. zł; kase wziął w roku 2008, a jest już końcówka 2015, zatem uważaj, nie polecam; spółka nie ma żadnego majątku, a biedny p. Skrochocki pracuje w spółce charytatywnie i oficjalnie zyje ze swojej skromnej emerytury; zatem nic z niego nie da się zwindykować; proszę podaj namiary na inwestycję, gdzie chcesz kupić, to bardzo pomocne dla nas; dziękuję bercanocomti@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baird11 Re: Deweloper Dombud 29.12.15, 09:48 Chyba cos pomyliles . Bo może ta sama nazwa firmy lub podobna . Firma Dombud z Grodziska Maz wybudowala piękne segmenty na ul Jordanowickiej oraz konczy budynek wielorodzinny przy ul Wioslarskiej Mój brat kupil tam mieszkanie i jest zadowolony , wszystko idzie zgodnie z planem i mieszkania będą gotowe w lutym . Ten developer nazywa się Miroslaw Mlynarczyk . I tak mysle , ze to krzywdzący wpis dla niego . To pomylka i powinnes to sprostowac Odpowiedz Link Zgłoś
comti123 Re: Deweloper Dombud 28.12.15, 13:12 w roku 2008 wziął od nas 100 tys. zł na budowę segmentu w markach ul. graniczna; do dziś ani pieniędzy ani budynku, ani zwrotu mimo wyroku sądu i działań komorniczych; przestrzegam to oszust; w dodatku buduje na nie własnych gruntach i nawet jeśli cos wybuduje, nie kupi grunt i tak domu nie zobaczycie.....; układa się z komornikami i nic nie można mu zrobić; fora pełne informacji o nim w kontekście oszusta; Odpowiedz Link Zgłoś