Gość: iza IP: 213.17.223.* 27.11.04, 10:59 Zainstalowałam ten program,podobno jest dobry tylko nie po Polsku,moze ktoś go ma, boję się ,żeby nie usunąć czegoś potrzebnego. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ass Re: HD Cleaner. IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.04, 11:27 Uzywaj tych funkcji: Registry Cleaner SuperCleaner(odchaczyc wszystko) InternetExpl.Cookie reszta to dla zaawansowanych(no nie calkiem ale znajacych jezyk) Link Zgłoś
Gość: iza Re: HD Cleaner. IP: 213.17.223.* 27.11.04, 12:02 tzn. w super cleaner odchaczyć wszystko i usunąć? a w registry co mogę usunąć? Pozdrawiam. Link Zgłoś
m.gregor Re: HD Cleaner. 27.11.04, 13:02 Przepraszam za slownictwo ale cos takiego jest o KANT DUPY POTŁUC. On Ci mowi wylacz 3/4/7/10 opcje bo tak mu sie wydaje, Ty masz inna wersje programu, nietypowe oprogramowanie zainstalowane w systemie, nie znasz kompletnie jezyka, cos odznaczysz, zrobisz CLEAN i zaraz beda posty w stylu: Zainstalowalam to, zgodnie z waszymi radami wyczyscilam i teraz mi nie dziala...buuu...RATUJCIE! Dobra rada: nie znasz jezyka, nie wiesz do konca co robisz? NIE ROB. NIE RUSZAJ. NIE CZYSC. Dziala? Niech dziala. Lepsze wrogiem dobrego... Link Zgłoś