Dodaj do ulubionych

Pada śnieg

22.03.06, 11:51
Białe ścierwo gęsto sie sypie z nieba.
Sa coraz mniejsze nadzieje, że wiosna przyjdzie.
I powtarzam Wam - to kara boska za wybory!!!
Tylko dlaczego na mnie ta kara???
Obserwuj wątek
    • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 11:54
      k..wa u mnie tez, znowu kupy sie pochowaja a potem wyjda na wierzch. wwwwrrrrrrr mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 11:55
      chloe30 napisała:
      > Tylko dlaczego na mnie ta kara???

nabroilas, ja chyba tez cos musialam przeskrobac:)
      • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 11:58
        Eee, jak to kara za wybory to ja jestem czysta i słońce powinno całowac ślady
        moich stóp!!!
        A Ty Nane, jaie grzechy masz na sumieniu???
        • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 11:59
          straszne i niewybaczalne:) dlatego za oknem mam trwanik usiany gownami:(( a slonce do mnie nie dociera pomimo wiosny
          • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:00
            nane1 napisała:

> straszne i niewybaczalne:)
            >

Kochana, Ty nic się nie martw, Ty weź poszukaj stronki radia maRyja, tam sie
            gdzies można spowiadać :)))
            • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:04
              serio? leceeeeeeeee
              • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:05
                nane1 napisała:

> serio? leceeeeeeeee
                >

Jak jeszcze przekazik mały wyślesz to pewnie odpust zupełny :))
                • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:07
                  ee dupa, nie ma spowiedzi, bede grzesznica i pojde pewnie do piekla
                  ale..........pierwsza w piekle niz ostatnia w niebie:)))))
                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:33
                    Przeszukałam wszystko i nie mam tej stronki, no :((
                    Ale może jak na dowodzie wpłaty wymienisz grzechy to odpuści ci ojciec
                    derechtór???
                    A i Panie na poczcie ciekawą lekturę będa miały :))
                    • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:35
                      eeeeeeee do dewotek nie naleze a i z grzechami mi jakos nie najgorzej sie zyje:))))
                      wystarczy mi babcia wspierajac radyjo :P
                      • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:38
                        Ja tam wolę nie ryzykować, jeszcze trochę poobserwuję, a potem jak się klimat
                        nie zmieni (polityczny i pogodowy) to wstępuję do koła przyjaciół.
                        Nie ma wyjścia Nane, nie am wyjścia, trza się zakamuflować!
                        • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:42
                          ty to masz glowe na karku,
                          pomysle o tym kamuflazu
                          • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:43
                            Będziemy jak ten Konrad Wallenrod i rozwalimy ich od srodka :))
                            • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:44
                              i to jest plan:))))))
                              • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:45
                                Ja myśle, że trzeba w to nasze forum wciągnąć - częśc będzie krecią robotę
                                robiła, a częś na datki się składała :)) Bo tak za darmo to nas do tgo koła
                                raczej nie przyjmą :(
                              • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:45
                                zajebisty plan dodam:)
                                • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:46
                                  no to spamuj na ten szczytny cel, jako adminka masz wieksze popracie
                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:48
                                    Kurcze, ja na te datki pozbieram, Konradem musi ktos inny zostać.
                                    Ze mnie taki dyplomata i śledczy jak z koziej dupy fujarka.
                                    • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 12:59
                                      No gdzie ten śnieg pada??! Co za ploty i pomówienia!
                                      • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:01
                                        sonrie napisała:

> No gdzie ten śnieg pada??! Co za ploty i pomówienia!
                                        Jasne jasne, siedzi sobie w Tychach, tam piramidę mają i pewnie dlatego lepszy
                                        klimat, a my tu zamarzamy!
                                        • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:02
                                          ja kolo zupelnie niedaleko tychow i u mnie pada, zadne plotki czyste fakciory:)
                                          • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:03
                                            nane1 napisała:

> ja kolo zupelnie niedaleko tychow i u mnie pada, zadne plotki czyste
                                            fakciory:)
                                            >
                                            Nane, a Ty gdzie siedzisz???
                                            • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:04
                                              glownie na krzeselku, heheheeh czasem taborecik albo pufka, najbardziej lubie takie wymoszczone zajebiste cieplutki fotele z kocykiem :)))))
                                              • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:06
                                                Ojej, daj na priv, bo ja z niedaleczka Tychów tez :)
                                                • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:07
                                                  z duzego niedaleczka czy malego, bo ja z wiekszego nieco, wlasciwie mniejsze niedaleczko mam z katowic do mojego fotela z kocykiem:)
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:10
                                                    Hmmm...do Katowic mam 15 km, do Tychów chyba coś około tego.
                                                    A do Gliwic na ten przykład 18 chyba. I niedaleczko jest w trójkącie pomiędzy
                                                    tymi wsiami :)))
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:12
                                                    to ja mam wieksze niedaleczko do tych miast, wiec jestem poza trojatem wiejskim chyba
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:13
                                                    nane1 napisała:

> to ja mam wieksze niedaleczko do tych miast, wiec jestem poza trojatem
                                                    wiejskim
                                                    > chyba
                                                    >
                                                    To pewnie jesteś bliżej Krugerki z je świętym miastem :)
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:14
                                                    do swietego miasta mam 1,5 godz pociagiem,
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:14
                                                    niespiesznym pociagniem dodam:)
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:15
                                                    To ja już nie wiem.
                                                    Mówiłam??? Ze mnie doopa a nie śledczy :)))
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:17
                                                    brzydkie to moja miasto jak jasna cholera, nudno tu jak ja pie...dole, nic sie nie dzieje, a do Katowic mam rzut beretem i nie musze tam jechac pociagiem
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:17
                                                    teraz twoje blizsze, bo ten trojkat to mnie do niczego nie prowadzi
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:19
                                                    Moje ma bardzo ładny Rynek :)
                                                    I mija się je po drodze do Wisły :)
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:20
                                                    BB??
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:22
                                                    Bliżej Katowic, bliżej :)
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:23
                                                    mapa, tylko to mnie ratuje,
                                                    ale skad ja mape teraz wytrzasne:P
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:28
                                                    a macie tam taki duzzzzzzzzyy stadion i zoo?
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:31
                                                    nane1 napisała:

> a macie tam taki duzzzzzzzzyy stadion i zoo?
                                                    >
                                                    Nie w tą stronę jedziesz :))
                                                    hihihi, ale fajnie :)

PS: Gdzie Chorzów i droga na Wisłę???? Masz dziwna mapę :PPP
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:31
                                                    bo ja nadal nie mam mapy:)))
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:36
                                                    nane1 napisała:

> bo ja nadal nie mam mapy:)))
                                                    >
                                                    Hmm...u nas jest kościół z dwoma wieżami. Białymi :))
                                                    Pomagam,nie??
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:36
                                                    musze sie poddac, ze mnie szpieg jak z koziej dupy trabka
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:37
                                                    nane1 napisała:

> musze sie poddac, ze mnie szpieg jak z koziej dupy trabka
                                                    >

Hehe, a na forum jak byk stoi gdzie ta moja wioseczka.
                                                    Szukajcie a znajdziecie :))
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:40
                                                    szukalismy tych bykow i osleplismy, a teraz obiad musimy gotowac, zaszperamy tu jeszcze obywatelko
                                                  • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:41
                                                    A Chloe byłaby pewnie koleżanką Wojaczka :)
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:42
                                                    sonrie napisała:

> A Chloe byłaby pewnie koleżanką Wojaczka :)

Hehe, nawet jego brata kiedyś poznałam.
                                                    Dobry namiar Sonrie :))
                                                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:42
                                                    dziekuje, chyba wpadlam na tego byka wreszcie
                                                  • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:45
                                                    I jeszcze autora zdjęć do kilku ajnych filmów, Adama Sikory; ale ja go ostatnio na Paprach naszych swojskich widziałam z rowerem, więc może już nieaktualne :PPP
                                                  • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:47
                                                    Może poeta maciej melecki znany jest szerszej publiczności??
                                                    Mnie znany jest dlatego, że chodził z moja kolezanką w licealnych czasach :)))
                                                  • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:48
                                                    No ba, znam z uczelni.
                                        • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:06
                                          Piramida i Żyrafa ochronią nas od śniegu i immych takich :PPP Nic nie pada (prócz oszczerstw w telewizji).
              • jeanne_ne Re: Pada śnieg 22.03.06, 19:57
                nane1 napisała:

> serio? leceeeeeeeee
                " trzeba siać, siać, siać...."
                masz odpuszczone grzechy, moje dziecko

nie wiem, czy nie zostanę ukarana za bluźnierstwo
                • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 20:29
                  heheh:))
    • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:22
      znowu to biale gowno u mnie pada, ratunku, ewakuacja
      pojde w dobre reco do cieplych krajow
      • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:23
        nane1 napisała:

>
        > pojde w dobre reco

Harem

do cieplych krajow

kraje arabskie sa ciepłe :))
        >
        • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:24
          Wieś Tychy zaprasza. Tutaj nie pada :)
          • chloe30 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:25
            sonrie napisała:

> Wieś Tychy zaprasza. Tutaj nie pada :)
            Ciekawe jak tam mojej pipidówie :)
            • sonrie Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:29
              Hehe, jutro będę w oszołomie, dam cynk.
        • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:30
          jade tam
          • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:32
            do cieplych krajow znaczy
            • djarnez Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:42
              Nie zapomnij zabrać olejku do opalania :-)
              • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:44
                jak tylko zdolam wygramolic sie jakos spod sterty padajacego sniegu to pojade, nie zapomne niczego (mam nadzieje)
                • djarnez Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:47
                  To gdzie Ty urzędujesz na dworze ??? :-))) Mam nadzieję ,że przynajmniej ciepło
                  jesteś ubrana :-))))
                  • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:50
                    > To gdzie Ty urzędujesz na dworze ???
                    czasem sama mam takie wrazenie, przed oknem urzeduje
                    • djarnez Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:52
                      Przed oknem ,ale od wewnętrznej strony :-))))
                      • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:53
                        raczej:)))
    • nane1 Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:50
      a teraz ide pokurodomowac nieco bo mnie rodzina powiesi za cycki
      • r.kruger Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:55
        u mnie też śnieg pada
        do klubu za nic !!! nawet jako wkręt-nie, nie i jeszcze raz nie !
      • djarnez Re: Pada śnieg 22.03.06, 13:57
        Samosądy są zakazane prawem ,ale jak to rodzina to lepiej uważaj :-))) Szanuj
        tej części ciała :-))))
    • jeanne_ne Re: Pada śnieg 22.03.06, 19:55
      to nie kara, niebo tez płacze, tylko czemu sniegiem?:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka