Dodaj do ulubionych

Z Cancun do Tulum

05.04.14, 16:12
Wczoraj natknąłem się na ciekawe loty do USA, a dzisiaj do Meksyku.
travelsniper.pl/meksyk-last-minute-z-manchesteru-przelot-za-1000zl/
Pytanie do znawców. Jak najlepiej dostać się z Cancun do Tulum? Nie chce siedzieć w Cancun bo raczej nie będzie mi odpowiadać to miejsce. Dużo osób twierdzi, że najładniej i klimatycznie jest właśnie w Tulum. Będę leciał tylko z plecakiem.
Czy autobusy albo jakieś busy odjeżdżają z lotniska Cancun, albo pobliżu do Tulum??
Obserwuj wątek
    • zawracanie.dupy Spamowanie 05.04.14, 17:21

Dejnar, dej se siana z tym spamem. Byc moze jutro natkniesz sie na cos nowego.
      I zaspamujesz...
      forum.gazeta.pl/forum/w,205,150411273,150411273,Super_oferta_na_Floryde_.html
      • dejnar Re: Spamowanie 05.04.14, 18:24
        Niemożliwe, żebym rozsyłał spam. Pierwszy raz mi ktoś zgłasza - sprawdzę. Być może coś się przyplątało.
        • dejnar Re: Spamowanie 05.04.14, 18:36
          Będę wdzięczny jeśli ktoś coś podpowie, nie zważając na uszczypliwości innych. Wiem, że nowemu na forum jest zawsze trudniej. Potrzebuję tylko konkretne info czy można od razu z lotniska podjechać do Tulum. Czytałem, że z Playa del Carmen jeżdżą jakieś tanie busy, ale nigdzie nie znalazłem info czy z Cancun również. Pozdrawiam
          • holly-mania Autobusy 06.04.14, 08:40
            Dejnar, z Cancun co chwilę coś jeździ w każdą stronę ;) Nic się nie martw, dojedziesz spokojnie do Tulum. Pamiętaj jednak, że z lotniska zawsze jest drożej. Więc proponuję dostać się najpierw do miasta i stamtąd autobusem do Tulum. Nie wiem czy z Cancun do Tulum jeżdżą jakieś tańsze autobusy niż ADO, niemniej jednak zawsze możesz zapytać o to na dworcu ;)
            Pozdrawiam i powodzenia
            • dejnar Re: Autobusy 08.04.14, 12:33
              Trochę się już rozeznałem w międzyczasie. Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka