Dodaj do ulubionych

nabierane/nabierani na kopenhaską - jojo- gger

IP: *.crowley.pl 10.01.04, 11:49
- kopenhaska to nabieranie ludzi w sposób jawny i bezczelny:
: przeczytajcie to co napisał jogger:
1. "...Dieta zmierza do zmiany przemiany materii co sprawia że po(14) dniach
można jeść normalnie bez efektu tycia, przez pierwsze dwa lata. "
- jest to oczywista BZDURA
- nie pozwala na to fizjologia
- ŻADNA dieta nie spowoduje że przez najbliższe 2 lata można jeść co się chce
i ile się chce ( były na forum liczne relacje o efekcie j0jo(ggera) po
kopenhaskiej co jest oczywiste )
Obserwuj wątek
    • Gość: fif Re: nabierane/nabierani na kopenhaską - jojo- gg IP: *.go.net.pl / *.net.pl 10.01.04, 12:22
      nareszcie.
      ja sie tego joggera troche boję;)
      jedzenie to przyjemność, sport to przyjemność, przeraża mnie naukowe podejśćie
      do wszystkiego.
      • Gość: maria Re: nabierane/nabierani na kopenhaską - jojo- gg IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 12:42
        ależ bzdury napisałes, wprawdzie nie jestem stałym czytelnikiem forum ani tez
        zwolenniczka diety, ale cytat, który przytoczyłes nie jest autorstwa joggera.
        • Gość: brumbak Re: nabierane/nabierani na kopenhaską - jojo- gg IP: *.crowley.pl 10.01.04, 14:37

Gość portalu: maria napisał(a):
          > ależ bzdury napisałes, wprawdzie nie jestem stałym czytelnikiem forum ani tez
          > zwolenniczka diety, ale cytat, który przytoczyłes nie jest autorstwa joggera.
          DIETA OPRACOWANA PRZEZ RZĄDOWY SZPITAL W KOPEN.(2)
          Autor: jogger
          Data: 14.01.2002 10:09
          UWAGA:
          Lunch i obiad można zamieniać miejscami jeżeli będzie to miało miejsce tego
          samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii co sprawia że po dniach
          można jeść normalnie bez efektu tycia, przez pierwsze dwa lata. Nie jest to
          więc żadna dieta odchudzająca lecz dieta zwiększająca przemianę materii dlatego
          spokojnie działa nawet po zakończeniu kuracji. Jeżeli kurację przeprowadza się
          niewolniczo zgubisz nadmiar tłuszczu 7-20 kg. Kurację przeprowadza się przez 13
          dni ani 1 dzień mniej ani więcej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina,
          piwo, zjesz słodycz, albo żujesz gumę jesz dodatkowe jedzenie to od razu
          przerywasz kurację i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz
          przed upływem 6 dni można ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach.

• Gość: maria Re: nabierane/nabierani na kopenhaską - jojo- gg IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 15:13
            a no wypada mi napisać, ze ten cytat nie jest autorstwa joggera, jest to cytat
            końcowy diety kopenhaskiej, która zoastała przez joggera przekopiowana w
            całosci ( łącznie z końcowym opisem) jak poszperasz na forum to znajdziesz ja
            właśnie w takiej wersji. Jogger pisze całkiem sensownie.
    • Gość: Yossa komu IP: *.tkb.net.pl 10.01.04, 17:35
      Drogi Brumbaku,
      Twoja kolejna anty-kopenhaska akcja znowu sie nie powiodła.Bardzo mi przykro.
      Szkoda tylko,ze obrażasz Joggera, który Ci nic nie zrobił, a wiedzę ma na
      pewno wiekszą niż Ty co juz każdy zdążył zaobserwować. Nie dość, że nie
      czytasz jego postów dokładnie (bo jakbyś czytała to wiedziałabyś, że nie są to
      słowa jego autorstwa), to jeszcze nie zauważasz opisu, którego on faktycznie
      jest autorem, który mówi wyraźnie: "W praktyce dieta ta umożliwia zrzucenie 4-
      5 kg wagi w ciągu 2 tygodni (20 kg jest nierealne), ale żeby waga nie wróciła,
      trzeba kontynuować dietę niskowęglowodanową, a co najmniej pozbawioną cukru i
      białej mąki."
      Prawdę mówiąc nie mam pojęcia o co Ci chodzi ale zachowujesz się nad wyraz
      nieelegancko oskarżając kogokolwiek bezpodstawnie.
      No tak ale to tylko internet, tu Cię nikt nie zobaczy, Ty sie nie zawstydzisz
      i możesz zawsze dorzucić jakieś ostre słówko w razie czego.A tak naprawdę
      powinnaś mieć na tyle odwagi i przyzwoitości żeby przeprosić Joggera.
      pozdrawiam
      p.s. Aha, jeszcze jedno.nie wiem co ci w tej diecie przeszkadza?przecież
      działa!ludzie zrzucają kilogramy, a każdy jeden wie, że to dieta na dwa
      tygodnie a nie na całe życie.o co chodzi? :-)
      Yossa

• Gość: Yossa czas zwrócić honor IP: *.tkb.net.pl 10.01.04, 17:35
      Drogi Brumbaku,
      Twoja kolejna anty-kopenhaska akcja znowu sie nie powiodła.Bardzo mi przykro.
      Szkoda tylko,ze obrażasz Joggera, który Ci nic nie zrobił, a wiedzę ma na
      pewno wiekszą niż Ty co juz każdy zdążył zaobserwować. Nie dość, że nie
      czytasz jego postów dokładnie (bo jakbyś czytała to wiedziałabyś, że nie są to
      słowa jego autorstwa), to jeszcze nie zauważasz opisu, którego on faktycznie
      jest autorem, który mówi wyraźnie: "W praktyce dieta ta umożliwia zrzucenie 4-
      5 kg wagi w ciągu 2 tygodni (20 kg jest nierealne), ale żeby waga nie wróciła,
      trzeba kontynuować dietę niskowęglowodanową, a co najmniej pozbawioną cukru i
      białej mąki."
      Prawdę mówiąc nie mam pojęcia o co Ci chodzi ale zachowujesz się nad wyraz
      nieelegancko oskarżając kogokolwiek bezpodstawnie.
      No tak ale to tylko internet, tu Cię nikt nie zobaczy, Ty sie nie zawstydzisz
      i możesz zawsze dorzucić jakieś ostre słówko w razie czego.A tak naprawdę
      powinnaś mieć na tyle odwagi i przyzwoitości żeby przeprosić Joggera.
      pozdrawiam
      p.s. Aha, jeszcze jedno.nie wiem co ci w tej diecie przeszkadza?przecież
      działa!ludzie zrzucają kilogramy, a każdy jeden wie, że to dieta na dwa
      tygodnie a nie na całe życie.o co chodzi? :-)
      Yossa

• Gość: Ania Re: czas zwrócić honor IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 19:35
        Czytam to forum od A do Z i zauważyłam, że w wielu postach prowadzisz angonke
        na kopenhaską. Właściwie to powtarzasz się jak papuga. Byłam na Kopenhaskiej i
        schudłam w miarę bezproblemowo 7 kg. Ale nei to jest najwazniejsze. Ważne było
        to, że nauczyła mnie ona samodyscypliny, wolniejszego jedzenia posiłków,
        innego podejścia do jedzenia.
        Ma niedobory? Pewnie, że tak! Ale od neidoborów trwajacych 13 dni nikt jeszcze
        nie umarł, a schudł na pewno.
        Daj sobie spokój z nagonką na Kopenhaską, a już na pewno na Joggera, który co
        jak co, ale wiedze na temat Fitnessu i Dietetyki posiada (warto zajrzeć
        chociażby na jego działalność na sfd.pl), bo ostatnio uzyskała ona pozytywną
        opinię dietetyka.
        Nie jest więc taka znów zła.

Ja w każdym razie dużo jej zawdzięczam i pozostane jej wierna.
        • Gość: olo Re: czas zwrócić honor IP: *.icpnet.pl 10.01.04, 23:24
          Brumbaku, dlaczego tak atakujesz Joggera? Zrobił ci coś? Dlaczego tak
          krytykujesz dietę kopenhaską czy niskowęglowodanową? Rozumiem, że możesz mieć
          negatywne zdanie na temat tych diet, ale ty już masz prawdziwą fobię! I teraz
          jeszcze ta zajadła krytyka Joggera.
          • Gość: Yossa Brumbak Brumbak nie bądź strusiem IP: *.tkb.net.pl 11.01.04, 19:51
            i głowa w piasek hyc!
            gdzie jesteś Brumbak?
            pozdrowienia
            • Gość: brumbak Re: Brumbak Brumbak nie bądź strusiem IP: *.crowley.pl 11.01.04, 20:02
              byłem na nartach - było świetnie!!!
          • Gość: brumbak Re: czas zwrócić honor IP: *.crowley.pl 11.01.04, 20:00
            - jak zauważyliście nie tylko mnie "nie podoba" sie kopenhaska
            - to nie ja jestem autorem wątku :" kopenhaska paranoja"

-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka