Dodaj do ulubionych

CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 19:50
Prosze poradzcie mi czy warto wydawać pieniądze na te diete??
Przeczytałam na forum ze jest super napiszcie kilka słów co myślicie.
Z góry dziekuje.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • justaf Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 25.01.04, 19:34
      Dieta jest bardzo skuteczna, jesli chodzi o zbijanie zbednych kilogramow, ale
      bardzo latwo jest po niej tez te kilogramy nadrobic, jezeli sie nie bedziesz
      pilnowac. Najciezsze sa pierwsze 3 dni, poniewaz caly czas chodzisz glodna,
      potem zaczyna sie ketoza i przestajesz odczuwac glod. W ciagu pierszego
      tygodnia tracisz najwiecej, bo jakies 5-6 kilogramow, ale to glownie za sprawa
      utraty wody, rzeczywista utrata zbednych kilogramow, to ok 3 kg tygodniowo,
      ktora utrzymuje sie w miare stalym poziomie do konca kuracji. Zalety tej diety
      to duzy i szybki spadek wagi oraz ogolna poprawa samopoczucia, wad jako takich
      wlasciwie brak, poza tym, ze na poczatku jest ciezko, ale jezeli motywacja Ci
      nie siadzie to latwo dasz sobie rade oraz fakt, ze bardzo latwo jest potem
      przytyc, ale jesli bedziesz stopniowo zwiekszac ilosc kaloriii, odstawisz
      slodycze i inne tlusto- slodkie pysznosci, to mozesz nie przytyc ani kilograma.
      Wszystko zalezy od tego, na ile potrafisz sie zdyscyplinowac. Moim zdaniem
      warto sprobowac.
      • Gość: lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 27.01.04, 09:59
        Dzien 9!!! I jest 1 kg mniej niz wczoraj;ale to jeszcze za malo:(
      • Gość: Justyna Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: 62.148.85.* 03.02.04, 20:15
        No właśnie już jakiś czas zastanawiam się nad tą dietą, i chciałabym i boje
        się. Próbowałam kopenhaskiej i nie wytrzymałam do końca, bo jestem łasuchem i
        czułam się głodna. Nie wiem czy wytrzymałabym na DC. Jak to właściwie jest??
        Wyczytałam już na kilku str o tej diecie że można wykupić sobie program
        dziesięciodniowy, ale z drugiej strony piszecie że w sumie w pierwszym tygodniu
        schodzi z nas woda i węglowodany, a przycież mnie chodzi o tłuszcze. Więc
        dziesięciodniowego się nie opłaca?? To po co wogóle to proponują??Myślę że
        mobilizacją dla mnie byłyby wydane pieniądze. Jak wytrzymać ten okres?? Czy
        ktoś z was mógłby mi odpowiedzieć na moje pytania??
        • Gość: Marchewka Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.srvsquid2.gln / 195.68.110.* 19.02.04, 11:14
          Do Justyny:
          Jestem na DC czwarty tydzien, do tej pory schudlam 12kg jedzac 3xDC, teraz
          przez dwa tygodnie jem 2xDC + jeden posilek 300 kcal. W pierwszym tygodniu
          spadek wagi byl najwiekszy /glownie woda/, ale w nastepnych tygodniach ubytek
          tluszczu tez jest duzy. Dla zauwazenia efektow nie wystarczy sie wazyc, trzeba
          tez sprawdzic obwod bioder, pasa i biustu. Dobry konsultant sprzedaje najpierw
          tygodniowy zestaw DC - mozemy sprawdzic jakie koktajle i zupy nam smakuja, a
          jakie sa dla nas "nie do przejscia". Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze
          najtrudniejszy jest pierwszy tydzien - pozniej organizm sie przyzwyczaja i trzy
          posilki DC wystarczaja zupelnie. W sprzedazy sa tez batony i napoje w
          kartonikach - duzo smaczniejsze niz koktajle i zupy, ale troche drozsze.
          Nie wolno zapominac o piciu minimum 2 litrow plynow - daja poczucie sytosci,
          zapobiegaja odwodnieniu organizmu.
          Spadek wagi na poczatku daje duza motywacje i pozwala przetrwac kolejne
          tygodnie. W kazdym razie nie jest tak trudno, jak sie moze wydawac na poczatku.
          Pozdrawiam Cie Justyno i zycze powodzenia
    • Gość: Lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 25.01.04, 20:48
      Jestem na tej diecie 7 dzien,zaczelam od poniedzialku.Czy polecam? Tak ,tak i
      jeszcze raz tak.Na niej sie chudnie z dnia na dzien,nie czekasz pol roku na
      efekty,po prostu widzisz jak tluszcz znika,to nic ze jest sie bladym,wyglada
      jak nieboszczyk,ale kurde co to za uczucie jak wstajesz rano i jestes chudsza
      niz wczoraj.Skad to wiem? Moze pokolei:
      Juz raz diete C. przerabialam: dokladnie roku temu,schudlam ze mnie mama poznac
      nie mogla;ale sie nie PILNOWALAM i wszystko zaniedbalam;Teraz mam wielki come
      back i zaczynam wracac do mojego dawnego ciala,do szczuplej pupy i posladkow;to
      bylam ja a nie ja gruba (nalezy nadmienic ze w przeszlosci bylam szczupla ale
      ze wzgledow emocjonalnych zaczelam sie obzerac bulimia i te sprawy);a czemu
      polecam : najwazniejsze:nie czujesz glodu,wrecz ja chodze pojedzona,jak sie
      normalnie odchudzam to nalezy ciagle jedzenie ograniczac;jeden kes wiecej juz
      zniweczy efekty,wiec tylko jeden plasterek sera,jeden jogurt a taki
      posilek,wyzwala bardziej glod niz zaspokaja;nigdy na innej diecie nie
      wytrzymalam tyle ile na cambridge;na tych niedobrych zupkach ktore pozniej juz
      zaczynaja smakowac;i koktailach z kawa;popijanych woda;na zliczaniu kalorii jak
      sie zje ponad te zupki itp.;wiec 1 najwazniejszy czynnik zaspokojenia glodu
      jest spelniony;chudniesz nie jestes glodna;wymarzona sytuacja dla bedacych na
      diecie;ja juz mam takie przemyslenia na temat tej diety ze moglabym zostac
      doradca i konsultantka; a i jeszcze jedno:
      normalnie jak sie odchudzasz to robisz zakupy w spozywczych;oczywiscie
      wybierasz wszystko light,opuszczasz tluste sery i wedliny;serce zal sciska;bo
      ile mozna jesc te warzywa a tu promocja na czekolade; a na diecie C. NIE
      ISTNIEJE temat jedzenie,zakupy;(poki co hamburger nie sni mi sie po nocach wiec
      nie jest zle);rano wstajesz i nie biegniesz ochoczo na sniedanie bo ci burczy w
      brzuchu od 18 wieczorem;A po dwoch jogurtach nie placzesz ze nast posilek za 6
      godzin;Podsumowywujac idzie przetrwac na tej diecie;a efekty widzisz z dnia na
      dzien,co to za radosc jak stajesz na wage i masz coraz mniej tego co masz za
      duzo;jak sie zmieniasz jak w przyspieszonym filmie;piszcie jak macie jakies
      pytania;chetnie odpowiem;

• Gość: Lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 25.01.04, 20:59
      Po trzecie: nie chodzi o to ze nie tylko nie czujesz glodu; bo z tym idzie
      sobie poradzic jakos na innych dietach ale nie czujesz pociagu do normalnego
      jedzeia;zapominasz jak smakuja normalne produkty;wobec powyzszego; nie skusisz
      sie na nic co spowoduje powrocenie do wyjsciowego punktu;i mozesz skutecznie
      chudnac;pozdrawiam i zyczcie mi wytrwalosci;
      • Gość: dota Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 26.01.04, 09:44
        hmmm, ja też z pełną świadomością polecam. Naprawdę warto.Efekty są.A poza tym,
        ta dieta trochę kosztuje. Więc masz dodatkową motywację żeby nie podjadać bo
        szkoda kasy.Musisz jednak dobrze zaplanować sobie termin diety.Żeby nie było
        żadnych imprez itp. Owszem można odmawiać ale, siedzenie na imieninach, np. u
        mamy czy teściowej i nie skosztowanie tortu jest po pierwsze niekulturalne a po
        drugie (przynajmniej u mnie) wzbudza falę dyskusji na temat a przecież Ty nie
        masz z czego schudnąć (chyba sama wiem skoro spodnie cisną),a jabłuszko Ci nie
        zaszkodzi, a torcik taki pyszny!!!
        Ja zaplanowałam Cambridge po weekendzie majowym. Na m-c wyłączę się z
        imprezowania. Ale wiem, że warto, wiem, że będą efekty.
        Oczywiście potem należy dalej trzymać dietę. Ja pofolgowałam ale dopiero
        ostatnio, tj. po dwóch latach od zakończenia diety. Niestety mogę zrezygnować
        ze zjedzenia obiadu ale na widok ciasta, lodów.....załamka.
        A może ktoś zna jakąś dietę, w której można jeść trochę słodyczy?
    • Gość: lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 26.01.04, 11:49
      8 dzien!!! I waga ani nie drgnie,ale widze po ciuchach ze zmiany sa :)))
      Oczywiscie od czasu do czasu zjem np chlebek wasa gdyz na wymioty mnie zbiera:
      (. Po drugie z tymi imprezami to rzeczywiscie frustrujaca sprawa.Ostatnio to
      przezylam w sobote.Siedze wszyscy cos pija no i dyskusja:jak to alkohol
      tuczy,jaka dieta?,a moze jednak napijesz sie chociaz soku,aaa,morderstwo.
      Ale bylam twarda i dobrze bo ludzie poszli ok 12 a ja bym zostala z wyrzutami
      sumienia:((( Trzeba miec duzo zaparcia: Idziemy gdzies w sobote? ja:nie bo
      nawet piwa sie nie napije:(
    • Gość: lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 26.01.04, 11:54
      Pieniadze czyli koszty diety : Tak,da sie i to ograniczyc.Jak? Np mieszajac pol
      zupki z mlekiem 0,5% lub 0%. Wtedy kost 3 zlote jednego posilku. Gdzie zjesz
      obiad za 3 zlote??? :)))
    • Gość: kato Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: 213.216.88.* 26.01.04, 19:29
      gdzie to kupić? teren G. Śląska i Bielsko-Biała - macie jakiś namiar?
      acha! A karmiąc piersią można to stosować, czy lepiej sie wstrzymać do
      zkończenia?
      • Gość: lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 26.01.04, 21:11
        wszystko jest na stronie www.dietacambridge.pl;
        najlepiej wpisac w ogloszeniach np www.gratka.pl rejon
        bielsko-biala dieta cambridge i znalesc w ten sposob dystrybutora,
        konsultanta ktory sprzeda ta diete.Albo
        Lub w ogloszeniach lokalnych gazet.
        • joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 27.01.04, 10:49
          Cztery lata lemu byłam na Cambridge i zgubiłam 35kg. w ciągu 4 miesięcy. Waga
          utrzymywała się jakieś dwa lata i zapewne byłoby tak dalej gdyby nie podjadanie
          słodyczy. Dieta jest bardzo drastyczna, ale chyba najbardziej skuteczne ze
          wszystkich. We Wrocławiu kupowałam dietę na 3 tygodnie za 480PLN a przez
          internet za ok. 320PLN, wystarczy poszukać.
          • Gość: lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 27.01.04, 11:34
            joko5-pogratulowac 1)wytrzymania 3 miesiecy na diecie C. Pytanie:przypuszczam
            ze mieszalas z normalnym jedzeniem ;) ?
            2)i wytrzymania dlugich 3 lat;jednak sie da,dalas mi wiare.
            Jak wspominasz te 3 miechy? Byly depresje? Byly zle i weselsze momenty?
            • joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 27.01.04, 12:44
              Tak jak napisałam wytrzymałam 4 miesiące z tygodniowymi przerwami pomiędzi 21-
              dniowymi cyklami diety. W czwartym miesiącu diety podjadałam trochę dlatego nie
              udało mi się zgubić równych 40kg. Po pierwszym tygodniu, gdy straciłam ok. 5kg
              byłam pewna, że dotrwam do końca. Niestety po trzech latach wróciłam do starych
              nawyków żywieniowych i kilogram do kilograma i znowu mam trochę do stracenia.
              Niestety nie potrafię już przejść na Cambridge (z powodu jej smaku), ale
              czytałam, że są gotowe napoje w kartonikach, może lepsze w smaku. Pamiętaj nie
              sztuką jest gubić kilogramy - to potrafi prawie każdy, wielką sztuką jest
              utrzymanie wagi po diecie. Życzę powodzenia i wytrwałości.
              • Gość: lady in red Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 27.01.04, 13:39
                w kartonikach??? mozna wiedziec gdzie o tym czytalas? zgadzam sie te zupki sa
                niesmaczne i natychmiast trzeba popic 1 litrem wody.
                ps.a jadlas tez normalne jedzenie w trakcie trwania diety?jakie jesli mozna
                wiedziec?
                • joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 27.01.04, 13:47
                  W trakcie diety jadłam wyłącznie Cambridge, w ostatnim miesiącu od czasu do
                  czasu podjadłam trochę gotowanego mięska i niestety efekty były dużo gorsze. O
                  napojach kartonikowych przeczytałam w internecie ale nie wiem czy można się
                  nimi żywić czy tylko uzupełniać proszkowe jedzenie.
    • Gość: lady in black Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 28.01.04, 13:29
      Dzie jest moj 10 dzien na diecie C. i waga ani nie drgnie. Wciaz to samo...
    • Gość: lady in... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 28.01.04, 18:13
      Hm,czuje sie nizbyt dobrze,glowa mnie boli,ogolnie jestem slaba,
      blada,a brzuch jaki wielki byl taki jest moze od wody? Zastanawiam
      sie czy jakbym wypila sobie jakas witaminke magnez lub cos takiego
      czy by mi to pomoglo? Moze wiecie.
      • joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 29.01.04, 10:57
        Z tego co wiem to w DC są wszystkie niezbędne związki. Jeśli waga nie zmieniła
        się to może po ubraniach można poznać zmiany.
    • Gość: lady in.... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 30.01.04, 09:59
      Juz 12 dzien a waga stoi w miejscu. ;((( moze sie popsula

ps. chyba przechodze na diete racjonalna,czym ja sie oszukuje nie ma diet cud.
    • Gość: lady in... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 31.01.04, 14:27
      Juz 13 dzien diety C. mi mija i czuje sie bardzo dobrze. Nie jest mi slabo
      kryzys minal,a zgubilam 5 kg wedlug wagi - wiec glownie dzieki utracie wody i z
      braku weglowodanow.Przypuszczam ze jakbym zjadla teraz bulke to bym jutro 2 kg
      wiecej wazyla bo organizm by sobie zmagazynowal to na pozniej ;)
      Posilki mieszam zjadlam przed chwila oprocz koktajlu kawowego udko z kurczaka
      strasznie jalowe. Najlepsze jest to ze jak widze jedzenie to wcale nie mam na
      niego ochoty no chyba ze mi burczy w brzuchu.A normalnie to moglam pochlonac
      tone rzeczy. Pozdrawiam jutro ost dzien,a dzis sobota pewnie imprezka ale dla
      mnie bezalkoholowa.
    • Gość: lady in... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 01.02.04, 10:36
      14 dzien skonczy sie dzis o 12 w nocy. efekty:
      -zeszczuplalam co prawda jeszcze troche mi brakuje do wagi sprzed lat
      ale wszystko w swoim czasie
      -odzwyczailam sie od jedzenia,nie ciagnie mnie jak widze slodycze itp
      -ciesze sie z wygladu
      -cere mam jak u niemowlaka lub jak po najl. kremie;gladka elastyczna;
      brak podkrazonych oczu;wlosy lsniace; to za sprawa tego ze diet C.
      dostarcza wszystkich niezbednych witamin w ciagu dnia.
      -jestem strasznie usatysfakcjonowana
      -nie mysle co sobie kupic na obiad,lub ze zaraz zjem sniadanie;
      mysle o rzeczach istotnych szkole;to co jest wazne a nie to ze jestem
      za gruba:) ... oby ten stan trwal i zapadla sie w jakas przepasc...!!!
    • Gość: lady in... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 01.02.04, 10:38
      Czy ciagne dalej ? tak poki sie czuje na silach; trzeba kuc zelazo poki gorace;
      • Gość: joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.anetka.provider.pl 02.02.04, 10:04
        Gratulacje. Niestety nie mogę po raz kolejny zastosować DC z powodu jej
        obrzydliwego smaku, na samą myśl przechodzą mnie ciarki, ale dziś zaczęłam
        Dietę Kopenhaską, także skuteczną, ale nie wywołującą przynajmniej u mnie
        takiego niesmaku.
        • Gość: ladu in.. Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 02.02.04, 12:46
          Po 2 tygodniach tej diety moge stwierdzic ze schudlam 5 kg,nie jest to
          oszalamiajacy wynik;gdyz polowa z tego to zapewne utrata wody ale,mam
          dla ciebie joko pocieszajaca wiadomosc;) probowalam ostatnio tyhc nowych
          kotkaili i smakuja lepiej nawet niz jakies jogurt,sa slodkie,maja smak taki
          jaki powinny miec koktaile.polecam.
    • Gość: lady in... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 03.02.04, 15:17
      Wczoraj mialam dzien przerwy.Poszly platki i inne rzeczy do zoladka.Ale dzis
      znowu restrykcja czyli powrot do diety C. Juz nie wiele zostalo. Tylko 4 kg...
      jeszcze tydzien;niech ktos trzyma za mnie kciuki bo jestem o krok od zalamania.
      narazka ps.czasem wydaje mi sie ze pisanie na tym forum mnie b. doluje niz
      pomaga przezwyciezyc psychiczne problemy.ale whatever. pozdro;)
      • joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 04.02.04, 08:25
        Życzę Ci dużo wytrwałości, jestem na Kopenhaskiej ale po jej zakończeniu wiem,
        że nie mogę jeść już tak jak przed dietą i to mnie przeraża. Jestem przekonana,
        że jeżeli wyeliminuję pieczywo, ziemniaki i makarony no i oczwiście słodycze z
        mojej diety nie będę miała problemów z wagą.
        • Gość: hp Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.02.04, 11:32
          Lady, no co ty???? Załamania mamy wszyscy!! Jeśli pofolgujesz sobie 1 dzień to
          szybciutko wracaj do diety, i już! Tak niewiele ci zotało!
          Trzymamy kciuki za ciebie i nie daj się.
          Podr. HP.
      • Gość: isabell Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: 149.156.12.* 06.02.04, 12:00
        Do lady in - właściwie, to boję się do Ciebie pisać. Nie chcę Cie dołować ale
        ostrzec, byś nie wpadła w pułapkę którą zastawia DC (sama w nią wpadłam,
        dlatego wiem o czym piszę - można ponownie utyć nawet niewiele jedząc).
        Powoduje ona z racji restrykcji kalorycznych spadek metabolizmu. Po diecie
        organizm będzie "pamiętał ciężkie czasy" i próbował magazynować zapasy na
        wszelki wypadek. Pilnuj się, a właściwie przejdź od razu na inną dietę, nie
        łącz białek z węglowoadanami , LICZ kalorie, ruszaj się, jedz dużo zielonych
        warzyw. Ja tego nie zrobiłam i teraz zbieram co posiałam. Jestem już nieco
        mądrzejsza i wolę wolniejszy spadek wagi, ale za to dający się dłużej utrzymać.
        Jak zwykle okazuje się, że "co nagle , to po diable". Nic za darmo. Trzymam za
        Ciebie mocno kciuki. NIE DAJ SIĘ SAMA SOBIE. Pozdrawiam gorąco.
        • joko5 Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! 06.02.04, 12:29
          Jeżeli Lady In podjadała w trakcie diety to efekty są marne. Absolutnie przez
          trzy tygodnie nie wolno nic dojadać. Byłam na tej diecie i wiem co mówię. Po
          każdej diecie przytyjemy jeżeli zaczniemy się znowu objadać. Pozdrawiam i życzę
          wytrwałości.
          • Gość: Justyna Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: 62.148.85.* 07.02.04, 23:43
            Proszę was abyście odpowiedzieli na mój list który jest prawie na samym
            począstku poruszanego tematu
        • Gość: patkag Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: 81.15.189.* 08.02.04, 12:23
          bardzo madre slowa!!!!

P.
    • Gość: lady in... Re: CO MYŚLICIE O DIECIE CAMBRIDGE-PORADZCIE!!! IP: *.rtk.net.pl 08.02.04, 11:32
      Dzieki za dobre rady;szczerosc w naszym klubie to norma;wiec...jestem juz
      tydzien po zakonczeniu diety C. i jakos nie przytylam ani grama.Ale!
      Fakt ze sie pilnuje ze glowa mala;1)potrafie zamiast obiadu itd zjesc kilka
      jablek;a i tak mi sie wydaje ze zgrubne 2)po drugie macie racje ze co nagle to
      po diable(!!) nie tracimy przeciez tluszczu a wode dlatego chudniemy WIEC mam
      zamiar przejsc na jakies b. racjonalne odchudzanie np jest miesiac - 30 stego
      ma byc 5 kg mniej i basta a jak? nie objadajac sie unikac cukrow itd ale! ja
      mam slaba wole i jak mam czekac na efekty pare tyg to mnie szlak trafia;juz
      sama nie wiem co wybrac albo co poradzic zalozycielce tego topicu;z jednej
      strony efekty sa swietne ale z drugiej jakby nie bylo stosow. ta diete 4 razy i
      ani razu nie zdolalam utrzymac wagi,o czyms to swiadczy! Jezeli sie nie ma
      wizyty za 2 tygodnie u Ksiecia Karola radze ruch i ograniczac produkty jezeli
      jezeli jest to pilne to mozna wybrac diete C. Na wlasna odpowiedzialnosc;
      Sama nie wierze w to co mysle;w te racjonalne jedzenie;jak mozna codziennie -
      dzien za dniem ograniczac wszystko do 100 g i tak scisle licytowac czy ogorek
      wiecej nam zaszkodzi;nie wiem .... ;jak odkryje cos nowego to dam znac;
      ps.:oczywiscie do mojej idealnej wagi brakuje mi zejscia 5 kg;bedzie wtedy
      58/170 cm wzrostu wiec - nie powinnam byc kosciotrupem a zgrabna
      laska.Trzymajcie kciuki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka