Dodaj do ulubionych

8 minute abs!!!

IP: 81.15.189.* 04.02.04, 07:24
Witam serdecznie chcialem zasiegnac rady kogos doswiadczonego na temat
cwiczen, ktore znalazlem na kaazie- 8 minute abs. Sa to cwiczenia na brzuch
i moim zdaniem sa one calkiem niezle, jest tylkotaki problem iz jestem
poczatkujacym. Jezeli ktos juz uzywal tych cwiczen lub ma jakies ciekaawe
spojrzenie na nie to bylbym wdzieczny za podzielenie sie nimi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sillia Re: 8 minute abs!!! 04.02.04, 09:55
      Hej :-)
      Doświadczonym kulturystą co prawda nie jestem ;-) ale ćwiczyłam ten zestaw i
      powiem Ci, że jest całkiem niezły. Przez te 8 minut ledwie zauważasz, że robisz
      tyle brzuszków, a mięśnie później "czujesz", co znaczy, że rzeczywiście
      pracowały. Teraz 8 minute już trochę mi się znudził - ile można ćwiczyć ten sam
      zestaw :-) ale mięśnie brzucha mam chyba silniejsze, bo jestem w stanie zrobić
      2x tyle "tradycyjnych" brzuszków, co wcześniej :-)
      Co do samych ćwiczeń, to są dobrze opracowane, nie nadwerężają kręgosłupa i
      ćwiczą wszystkie partie mięśni- skośne i dolne też, a o nich często się
      zapomina przy "brzuszkach". I nie przejmuj się, że jesteś początkujący, te
      ćwiczenia właśnie dla takich osób są - a od czegoś przecież trzeba zacząć :-)
      Pozdr.
      Sillia
      • Gość: nowy Re: 8 minute abs!!! IP: 81.15.189.* 04.02.04, 14:08
        Dzieki az odpowiedz a co do tego ze czuje sie miesnie jak pracuja po tych
        cwiczenaich to zauwazylem wlasnie po pierwszym ich zastosowaniu.
        Mam takie pytanie co do tego ze znudzily Ci sie te cwiczenia-moze masz cos
        podobnego zawsze dobrze jest sobie urozmaicac:)!!!
        Co do poczatkow to moze troche przesadzilem ale chodzilo mi raczej o
        systematycznosc bo do tej pory ogolne cwiczenia nie byly mi obce basen
        bieganie rowerek itp. - niecwiczyle natomiast specjalnie miesni brzucha.
        Pozdrawiam i prosze o jakies namiary na podobne zestawy:)!
    • Gość: oliwka Re: 8 minute abs!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:19
      opisz jak wygladaja te cwiczenia
      • Gość: nowy Re: 8 minute abs!!! IP: 81.15.189.* 04.02.04, 21:46
        Witam
        Co do opisywania to nie wiem czy to ma jakis sens-najlepiej to je samemu
        zobaczyc, mozna je sobie sciagnac z kaazy wpisujac 8 minute abs, jest tam tego
        pelno. Plik co prawda wiekszy niz mp3 i chwile sie sciaga ale wedlug mnie
        warto. A sa to cwiczenia nagrane z jakiejs telewizji czy czegos podobnego, w
        telegraficznym skrocie: to jest tam kilka rodzajow "cwiczen" kazde po 45 sekund
        Pozdrawiam
    • Gość: 4U Re: 8 minute abs!!! IP: *.u.mcnet.pl 05.02.04, 16:41
      Ściągnij lepiej Pilates for dummies - też na brzuch a wytłumaczone że lepiej
      nie można.
    • Gość: oliwka Re: 8 minute abs!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:58
      napiszcie prosze dokladny adres skad mam to sciągnąć -PROSZE
      • Gość: elka Re: 8 minute abs!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 00:15
        moja droga sciagnij z kazy a kaza to nie strona internotowa tylko program do
        sciagania p2p mozna tam sciagnac filmy muze wszysko co chcesz ja sciagnelam
        ostatnio blinksa taebo i jest fajny n i pilates ogolnie fajne rzeczy a
        sciagaliscie moze co s morfeuszem??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka