Gość: marcia IP: *.u.mcnet.pl 18.02.02, 11:02 Hej, Nie wiecie, gdzie w Warszawie mogę kupić taką matę do ćwiczenia w domu? Nie mam w domu dywanów więc muszę sobie sprawić taką matę. Będę wdzięczna za podpowiedzi Marcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: mata do ćwiczeń 18.02.02, 13:44 W mojej siłowni ćwiczy się na zwykłych karimatach, a ten towar chyba jest w każdym sklepie sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: mata do ćwiczeń IP: *.u.mcnet.pl 18.02.02, 14:30 Dzięki, ale karimata jest dla mnie za duża, za to zbyt cienka. Poszukam w sklepach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: mata do ćwiczeń 18.02.02, 15:02 Wiem o co chodzi z tą zbyt cienką:-), dziewczyny biorą do ćwiczeń złożone po dwie, a wszystkie maty są przycięte tak, że leżąc na wznak z głową na miękkim mata sięga mniej więcej do połowy uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: mata do ćwiczeń IP: *.u.mcnet.pl 18.02.02, 15:16 o co chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: mata do ćwiczeń 18.02.02, 15:29 Gość portalu: marcia napisał(a): > o co chodzi :-) że za twardo (patrz: 'księżniczka na ziarnku grochu'); ja np. lubię twarde podłoże, a przy okazji trochę się kręgosłup prostuje. Ale u mnie jest klepka i rzeczywiście na jakimś pcw może być niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś