smaczna 12.03.04, 20:09 Joger czy można jeść gumy orbit w czasie kopenhaskiej????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patkag Re: Pytanie do Joggera!!! IP: 81.15.189.* 12.03.04, 21:46 nie jestem joggerem ale odpowiem....mozesz jezeli sa bez cukru...u mnie zucie wywoluje uczucie glodu wiec mam pecha ale moze u ciebie nie:) P. Odpowiedz Link Zgłoś
krotko Re: Pytanie do Joggera!!! 12.03.04, 22:40 moze sprobuj cukierki bezcukrowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Pytanie do Joggera!!! IP: 81.15.189.* 13.03.04, 00:02 cukierki bezcurkowe tym bardziej spowoduja uczucie glodu a poza tym one tez maja wegle:) P. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Pytanie do Joggera!!! 14.03.04, 00:29 Wydziela się ślina -> organizm przygotowuje się do trawienia jedzonka -> rusza produkcja insuliny -> insulina 'wyżera' resztki glukozy z krwi -> mózgowi brakuje paliwa i odczuwamy głód. Odpowiedz Link Zgłoś
smaczna Re: Pytanie do Joggera!!! 14.03.04, 09:22 Jogger czyli lepiej niejeść!!??? no ja jestem uzależniona od gumy ale postaram się niejeść dzięki wielkie!!!! ja nie czuje głodu... ale mozee... troche głowa mnie boli:(:(:( aaa włąśnie czy 7 dnia można dodać jakieś dodatkowe jedzonko czy to będzie sprzeczne z prawem???? z góry dzięki....:) pozdrawiam Cię masz bardzo pomocne rady!!!! cium....:******* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Pytanie do Joggera!!! IP: 81.15.189.* 15.03.04, 00:13 jezeli nie masz uczucia glodu po zuciu gumy bez cukru to jasne ze mozesz:) 7 dzien to ten "najubozszy"? jezeli tak to mozesz dodac jeden posilek czysto bialkowy jezeli zaczniesz czuc ssanie:) P. Odpowiedz Link Zgłoś