Dodaj do ulubionych

Gymstick kurs

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 10:50
Heja wszystkim, mam pytanko, zna ktoś może przybór GYMSTICK? bo słyszałam od znajomej z klubu że jest mega fajny, a teraz w niedzielę w Warszawie jest kurs instruktorski i nawet cena jest niezła.. A przyda mi się to w zajęciach fitness w pracy:)
słyszał ktoś o tym GYMSTICKU??
Obserwuj wątek
    • Gość: fitelina Re: Gymstick kurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 11:47
      Mega fajny przybor. Taki niepozorny, ale daje serokie mozliwosci zastosowania. Ludziom bardzo podobaja sie zajecia z Gymstickiem. Bylam na szkoleniu w Katowicach. Bardzo fajnie prowadzone. Pozytywnie mnie zmeczylo. Bardzo niska cena w porownaniu to mojego kursu, wiec chyba sie wybiore;) W kazdym razie warto!;)
    • Gość: justyna_22 Re: Gymstick kurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 11:51
      to może faktycznie warto sie tam wybrać, dzwoniłam do firmy TB Polska www.tb-polska.pl i cena kursu naprawdę jest atrakcyjna, także chyba sie zdecyduje, zwłaszcza że mówisz że fajna zabawka:)
    • dywan5 Re: Gymstick kurs 19.02.13, 13:14
      Hej Justa.

To taki kij z gumowymi rurkami. Nie ma się czym podniecać. Proponuję wspólnie wyskoczyć na siłkę ;)
      • Gość: justyna_22 Re: Gymstick kurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 13:18
        kurcze, dywan, trochę ostudziłeś mój zapał:/ dlaczego masz takie złe zdanie? ćwiczyłeś już na tym?
      • Gość: ciotka Re: Gymstick kurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 14:07
        dobre :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka