Dodaj do ulubionych

tabletki na cellulit

27.07.04, 14:23
na rynku pojawiły sie tabletki na cellulit, dwa odzaje nawet Cellasene i
Cellastar bodajże. Chciałabym wiedziec czy któras z was juz je wypróbowala i
czy faktycznie są jakies efekty ich stosowania czy to kolejne wyciaganie
pieniędzy z kieszeni. zwłaszcza, że sa dośc drogie.
Bardzo prosze o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • armmania Re: tabletki na cellulit 28.07.04, 11:24
      up,up,up!!!
      nikt mi nie odpowie???
      • Gość: nike Re: tabletki na cellulit IP: 80.51.240.* 25.08.04, 12:12
        up! Ciekawa tez jestem...
        • Gość: Perito Re: tabletki na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 17:41
          Moim zdaniem to nie działa. Ja nie brałam tych tabletek, o których piszesz, ale
          Cealin - trochę tańszy. Wzięłam 3 opakowania i dałam sobie spokój. Na ulotce
          jest napisane, że wskazany jest aktywny tryb życia i ograniczenie nadmiernego
          spożywania pokarmów czy jakos tak. Ja ograniczajac ilość słodyczy (inne rzeczy
          jadłam normalnie) i chodzac codziennie na aerobik pozbyłam się cellulitu w 95%.
          Za tą kasę naprawdę lepiej kupić karnet na aerobik albo zafundować sobie serię
          masaży.
          • Gość: daruskazma Re: tabletki na cellulit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.14, 23:40
            A co sądzicie na temat takiego testu tabletek na cellulit: LINK? Myślicie, że mogą serio być aż tak skuteczne?
            • sandriks Re: tabletki na cellulit 29.10.14, 11:34
              myślę, że najlepiej usuwają cellulit z mózgu :P
            • sandralasz Re: tabletki na cellulit 08.12.14, 14:46
              Tabletki mogą skutecznie zwalczać cellulit. Akurat z tymi nigdy się nie spotkałam, ale tu jest ciekawe badanie takich tabletek.
      • Gość: Perito Re: tabletki na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 17:46
        było o tym na innym forum:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=13681751&v=2&s=0
    • hxvxbl84z Re: tabletki na cellulit 18.09.14, 13:07
      Macie prezentację najlepszych tabletek na cellulit: LINK
      • kaga9 Re: tabletki na cellulit 18.09.14, 14:37
        Żałosny spam. Cellulit to się gubi od ćwiczeń, diety i masaży, a nie nędznych tabletek.
    • nigolla Re: tabletki na cellulit 18.09.14, 21:26
      na pewno Cię trochę odwodnią :-) nie wierz w reklamy.
      • kaga9 Wątek sprzed 10 lat...n/t 19.09.14, 01:08
    • krookoofna Re: tabletki na cellulit 29.10.14, 11:51
      jakoś nie ufam takim wynalazkom...
      • murasz16 Re: tabletki na cellulit 04.11.14, 14:40
        no i bogu dzięki że są jeszcze jakieś rozsądne kobiety na tym świecie XD
    • Gość: małgorzata15561 Re: tabletki na cellulit IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.19, 15:56
      Nie stosowałam tabletek Cellasene więc się o nich nie wypowiem. Natomiast na mój cellulit pomogły tabletki cellactiv o których dowiedziałam się dzięki temu rankigowi tabletek na cellulit: https://www.zyciebezcellulitu.pl/tabletki-na-cellulit/
    • Gość: michal Re: tabletki na cellulit IP: *.m247.com 28.02.20, 20:19
      nie ma tak prosto. nie ma czegos takiego, ze lykasz tabletke i znika cellulit. nalezy sie najpierw zapoznac z tym, czym jest cellulit. co zrobic, zeby sie go pozbyc? trzeba to przepalic, przetrenowac. sa na to rozne tabletki, ale nie jest to jakos szczegolnie zdrowe. tak na szybko szukajac tu jest jakis podstawowy opis co i jak, ale polecam spojrzec na skutki uboczne bo tych jest sporo cennik-sterydow.pl/redukcja-tluszczu-na-sterydach/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka