Dodaj do ulubionych

Modelowanie sylwetki Gdańsk

IP: *.dynamic.mm.pl 07.09.16, 10:16
Hej. Czy ktoś może chodził na endermologię? Najlepiej w Gdańsku albo w okolicach ( w razie czego mogę dojechać do Gdyni albo do Sopotu jakbyście miały sprawdzone miejsce). Działa? Jak efekty?
I co sądzicie o tych wszystkich ofertach na gruponie? Bo brałam pod uwagę kupno takiego pakietu ale już kilka osob mi odraziło bo mówili,że się nie starali...
Obserwuj wątek
    • Gość: tosiam Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.91-185-185-0.net.eco.atman.pl 08.09.16, 08:55
      A Ty się dziwisz,e się tam nie starają skoro połowę tych pieniędzy oddają do grupona? Masaż endermologiczny jest wykonywany za pomocą specjalnego urzadzenia, które troche kosztuje tak wiec jesli chcesz aby był jakiś efekt to dokładnie sprawdz miejsce do ktego idziesz. A jesli decydujesz się juz na grupona to zobacz czy nie bylo na niego wczesniej narzekan w sieci. Ja chodzilam na endermologie do clinica cosmetologica w Gdansku na sklodowskiej i jestem zadowoona. Zabieg jest skuteczny i daje efekty. Po całej serii zabiegów w polączeniu z dietą oraz ćwiczeniami można faktycznie pozbyć się cellulitu oraz wyszczuplić się trochę.
      • Gość: adra34 Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 09.09.16, 11:46
        Możesz mi coś więcej napisać na temat tego miejsca co polecasz? Bo sama jestem totalnym laikiem i dopiero szukam gdzie mozna sie wybrać. Sam zabieg jest przyjemny czy nie?
        • Gość: tosiam Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 12.09.16, 11:44
          Jest przyjemny. Trwa 30 -60 min w zależności od tego ile okolic wybierzesz do zabiegu. Jeżdżą Ci głowicą po ciele i ja odczuwałam takie deikatne wibracje. Pierwsze efekty widziałam tak mniej więej po 3- 4 zabiegach ale pełne były po 10 . Pamietaj równei,ze dieta jest niezbędna. W trakcie zabiegów nie możesz jeść zadnych zapiekanek czy mc donaldów :P Klinika do której chodziłam jest najnowocześniejszą w Gdańsku . Może znajdziesz i tańsze ale na Skłodowskiej maja najnowocześniejszą aparaturę i wszystko jest wykonywane w dobrych warunkach. Poza tym są tam darmwoe konsultacje tak wiec nic nie szkodzi wybrac się i zapytać o ceny i to co Ci polecą Bo może sie okazać,ze Tobie zalecą coś innego niż endermologia/
          • Gość: adra34 Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 13.09.16, 12:25
            No właśnie czytam sobie w sieci o zabiegach i jeśi chodzi o pomarańczę na udach to chyba endermoogia jest najbardizej polecana. Jkais kontakt proszę jeszcze to sie zapiszę :)
            • Gość: tosiam Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.sprintdatacenter.net 14.09.16, 11:43
              tutaj jest ich strona: wymodelujsylwetke.pl/ . Sa na niej dokładnie opisane wszystkie zabiegi to najlepiej sama sobie poczytaj o poszczególnych .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka