Gość: kaska IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 22.04.02, 10:47 witam moje pytanie to: gdzie mogę znaleźć tabele z ilośćią węglowodanów a nie jak w tradycyjnych ilośc kalorii i zawtrość tłuszczu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: ilośc węglowodanów 22.04.02, 13:50 Ja korzystam z książki Atkinsa, ale tabelka powinna też być i u Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Re: ilośc węglowodanów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 14:18 Najlepszy jest Carb Counter dostępny w necie na stronie ATkinsa. W polskim wydaniu są błędy, i w dodatku wyliczenia z 94 roku sa nieaktualne. Zajrzyj na str Atkinsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaba Re: ilośc węglowodanów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 17:10 podaj adres strony Atkinsa Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ilośc węglowodanów 25.04.02, 17:24 Gość portalu: jaba napisał(a): > podaj adres strony Atkinsa atkinscenter.com/ ale jako Carb Counter jest tam podana książka do zakupienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savena Re: ilośc węglowodanów IP: 5.1R* / *.turboline.skynet.be 25.04.02, 21:02 atkinscenter.com/dev/howto/index.html a tam pod haslem CARB GRAM COUNTER znajdziesz wielkosci weglowodanow na wszystkie /no prawie/ produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Re: ilośc węglowodanów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 22:55 carb counter to nie ksiazka a aplikacja. mozna ja sciagnac za darmo na dysk, lub jak sie ma stale lacze sprawdzac z www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaba Re: ilośc węglowodanów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 07:09 bardzo dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś