Gość: Majka IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 21.10.04, 11:15 Czy ktoś ćwiczy?Na czym polegają te zajęcia i jakie ćwiczy się partie ciala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bacha76 Re: Body toning IP: *.devs.futuro.pl 21.10.04, 12:42 Body toning czyli ogólne modelowanie sylwetki. Najpierw jest rozgrzewka w stylu aerobicu. Potem są cwiczenia na mięśnie brzucha, pośladków, ramion. Ogólnie takie modelowanie sylwetki. podczas ćwiczeń wykorzystuje sie step, hantle, piłki, tasmy. Oczywiście jak przebiegają zajęcia zalezy od instruktorki. Bo czasami po ćwiczeniach nie moge sie wogóle poruszać, a czasmi wogóle nie czuje, ze byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Body toning IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 21.10.04, 13:23 Dzięki zaodpowiedź!Wlaśnie dzisiaj się wybieram.Przeczytalam w ulotce,że po rozgrzewce następuje seria ćwiczeń silowych z obciążeniem i myślalam że chodzi glównie o górne partie ciala, klatkę piersiową,ale jak jest tak jak napisalaś to super bo wlaśnie o to mi chodzilo.Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha76 Re: Body toning IP: *.devs.futuro.pl 21.10.04, 14:21 Nie masz sie czego obawiać. Na tych zajęciach chodzi o kształtowanie całej sylwetki, a wiec ćwiczone są mięśnie rąk, klatki piersiowej, pośladków, brzucha czy grzbietu. oczywiście wszystko to zalezy od instruktorki. I fakt niekóre cwiczenia wykonuje sie z obciążnikami, które zakłada sie albo na kostki albo nadgarstki.:)) Mam nadzieje, że ćwiczenia Ci sie spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś