Dodaj do ulubionych

Czy ktos bral Mazindol?

IP: 80.48.25.* 23.04.02, 15:00
Moja kolezanka sie na nim odchudza. Jest bardzo tani (ok.8 zl) a dziala
podobnie jak Meridia. Czy ktos tego tez uzywal? Nie wiem czy warto to sobie
kupic, nie czytalam jeszcze o tym na forum, dlatego prosze o ddpowiedz, czy to
nie jest czaem szkodliwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcia Re: Czy ktos bral Mazindol? IP: *.u.mcnet.pl 23.04.02, 16:01
      Kiedyś brałam, ale wycofali go ze sprzedazy, jako szkodliwy.
    • Gość: aally Re: Czy ktos bral Mazindol? IP: *.mst.gov.pl 24.04.02, 09:32
      Brałam go również i bardzo źle się po nim czułam. Byłam bez przerwy
      zdenerwowana, odczuwałam suchość w ustach, czasami bóle głowy. Odradzam
      szczerze branie tego specyfiku bo sama (nie wiem czy słusznie) łączę jego
      zażywanie z aktualnymi problemami zdrowotnymi. Nie warto było. Choć działanie
      anorektyczne - rewelacyjne.
      • Gość: Magda Re: Czy ktos bral Mazindol? IP: 80.48.25.* 24.04.02, 12:30
        Aaly, a mozesz powiedziec jakiego typu zaburzenia zdrowia moga po tym wystapic.
        Szczerze mowiac, bardzo ym chciala co na zachamowanie mojego apetytu, bo teraz
        jest wiellllki. A skoro muwisz, ze pod tym wzgledem dzial...
        • Gość: aally Re: Czy ktos bral Mazindol? IP: *.mst.gov.pl 24.04.02, 14:46
          Ten preparat działa na układ nerwowy. Nie mam żadnych dowodów na to że to po
          mazindolu ale mam duże kłopoty z depresją itp.
          Jeśli masz te tabletki i tak bardzo Ci zależy to czuję, że użyjesz ich bez
          względu na wszystko. Dam Ci więc radę. Weź po jednej lub po pół tabletki przez
          3 dni. W tym czasie obkurczy Ci się żołądek i prawdopodobnie bardzo mało jedząc
          osiągniesz stan ketozy, w którym apetyt zanika. Po tym zakończ przygodę z
          tabletkami na zawsze i (już bez szalonego uczucia głodu) spróbuj zastosować
          jakąś racjonalną dietę. Tylko niech ta dieta nie będzie głodówką bo apetyt
          wróci ze zdwojoną siłą prędzej czy później.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia
          A.
        • Gość: Ola Re: Czy ktos bral Mazindol? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 23:03
          Czy Mazindol jest na receptę??????????????????
          • justy1 Re: Czy ktos bral Mazindol? 25.04.02, 08:37
            BYŁ na receptę, ale go wycofano i nie dostaniesz go w żadnej aptece. Dziewczyny
            mają zapas Mazindolu (lub po prostu kupiły go kiedyś i nie zużyły wszystkiego)
            i z niego korzystają.
            • Gość: madie Re: Czy ktos bral Mazindol? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 19:44
              Ja tez bralam mazindol-fakt ma dzialania uboczne-u mnie bylo to podwyzszone
              cisnienie i stan podenerwowania, ale pod wzgledem odchudzania-bylam
              zadowolona.Nie interesowalam sie nim ostatnio wiec nawet nie wiem czy jest
              nadal dostepny. Wczesniej natomiast odchudzalam sie Isolipanem-niestety tez
              wycofany(ale mialam szczescie do tabletek:(), ale tamten dzialal zarowno na
              obnizenie laknienia jak i na polepszenie nastroju-no niby super, ale jak go
              wycofali to musial miec jakies skutki uboczne:((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka