Dodaj do ulubionych

jogger pomocy!!!!!!!

25.04.02, 19:58
Poniewaz pomogles juz wielu i twoje wypowiedzi wskazuja na to ze jestes
profesjonalista chce cie poprosic o pomoc !! Mianowice mam okolo 23 dni rzeby
zrzucic moj brzuch i moj tylek !!! Jakie cwiczenia wykonywac zeby jak
najszybciej sie pozbyc dolnego brzucha i tylka ??? Co jesc czego unikac ??? Nie
chce zrzucic za duzo wagi chce tylko pozbyc sie brzucha i tylka !! Czy pomoze
mi to ze ok. rok temu cwiczylam regularnie???
Obserwuj wątek
    • jogger Re: jogger pomocy!!!!!!! 26.04.02, 12:55
      > Mianowice mam okolo 23 dni rzeby
      > zrzucic moj brzuch i moj tylek !!!

To musi być niestety ciężka praca :-(

> Jakie cwiczenia wykonywac zeby jak
      > najszybciej sie pozbyc dolnego brzucha i tylka ???

Rano na czczo L-karnityna, pas wyszczuplający i 30min biegu. Po powrocie po kolei
      np.: 100 wznosów kolan do kl. piersiowej wisząc na drążku rozporowym (takim do
      montowania w futrynie drzwi). 100 głębokich przysiadów na pełnych stopach.
      Siedząc na krawędzi tapczanu w podporze tyłem 100 razy prostowanie nóg do przodu
      i przyciąganie kolan do kl.piersiowej. 100 razy martwy ciąg na prostych nogach
      (trzymając w rękach poziomo np. kij od szczotki schylasz się w dół utrzymując
      proste nogi i plecy - biodra idą do tyłu - wypychasz biodra do przodu prostując
      się). To samo powtarzasz wieczorem. Ćwiczenia robisz nie w seriach, ale każde do
      oporu, kilka sekund przerwy i dalej. Po tych ćwiczeniach jesz najwyżej
      antykataboliki (HMB, BCAA) lub jajecznicę z białek 2-3jaj na teflonie. Rano min.
      godzina odstępu przed śniadaniem, wieczorem idziesz spać bez kolacji (ostatni
      posiłek, poza jajecznicą, ok.18tej).

> Co jesc czego unikac ??? Nie
      >
      > chce zrzucic za duzo wagi chce tylko pozbyc sie brzucha i tylka !! Czy pomoze
      >
      > mi to ze ok. rok temu cwiczylam regularnie???

Tłuszcz będziesz tracić na całym ciele, ale dzięki ćwiczeniom większość będzie
      ubywała z właściwych okolic :-). Jesz wyłącznie mięso, ryby, kurczaki, jaja,
      sery żółte i pleśniowe, pijesz śmietanę (zero mleka czy jogurtu), ale to wszystko
      w małych porcjach. Dużo mineralki. Węglowodany - talerzyk surówki z zielonych
      warzyw raz dziennie. Kupujesz w aptece paski Keto-Diastix i po 3 dniach
      sprawdzasz, czy są już ciała ketonowe w moczu. Ketoza to jedyny sposób na szybkie
      odtłuszczenie.
      • ad12 Re: jogger pomocy!!!!!!! 26.04.02, 19:12
        jogger napisał(a):

> > Mianowice mam okolo 23 dni rzeby
        > > zrzucic moj brzuch i moj tylek !!!
        >
        > To musi być niestety ciężka praca :-(
        >
        > > Jakie cwiczenia wykonywac zeby jak
        > > najszybciej sie pozbyc dolnego brzucha i tylka ???
        >
        > Rano na czczo L-karnityna, pas wyszczuplający i 30min biegu. Po powrocie po kol
        > ei
        > np.: 100 wznosów kolan do kl. piersiowej wisząc na drążku rozporowym (takim do
        > montowania w futrynie drzwi). 100 głębokich przysiadów na pełnych stopach.
        > Siedząc na krawędzi tapczanu w podporze tyłem 100 razy prostowanie nóg do przod
        > u
        > i przyciąganie kolan do kl.piersiowej. 100 razy martwy ciąg na prostych nogach
        > (trzymając w rękach poziomo np. kij od szczotki schylasz się w dół utrzymując
        > proste nogi i plecy - biodra idą do tyłu - wypychasz biodra do przodu prostując
        >
        > się). To samo powtarzasz wieczorem. Ćwiczenia robisz nie w seriach, ale każde d
        > o
        > oporu, kilka sekund przerwy i dalej. Po tych ćwiczeniach jesz najwyżej
        > antykataboliki (HMB, BCAA) lub jajecznicę z białek 2-3jaj na teflonie. Rano min
        > .
        > godzina odstępu przed śniadaniem, wieczorem idziesz spać bez kolacji (ostatni
        > posiłek, poza jajecznicą, ok.18tej).
        >
        >
        > > Co jesc czego unikac ??? Nie
        > >
        > > chce zrzucic za duzo wagi chce tylko pozbyc sie brzucha i tylka !! Czy p
        > omoze
        > >
        > > mi to ze ok. rok temu cwiczylam regularnie???
        >
        > Tłuszcz będziesz tracić na całym ciele, ale dzięki ćwiczeniom większość będzie
        > ubywała z właściwych okolic :-). Jesz wyłącznie mięso, ryby, kurczaki, jaja,
        > sery żółte i pleśniowe, pijesz śmietanę (zero mleka czy jogurtu), ale to wszyst
        > ko
        > w małych porcjach. Dużo mineralki. Węglowodany - talerzyk surówki z zielonych
        > warzyw raz dziennie. Kupujesz w aptece paski Keto-Diastix i po 3 dniach
        > sprawdzasz, czy są już ciała ketonowe w moczu. Ketoza to jedyny sposób na szybk
        > ie
        > odtłuszczenie.

Dziekuje ci bardzo za pomoc !!!
      • ad12 Re: jogger pomocy!!!!!!! 07.05.02, 02:40
        jogger napisał(a):

> > Mianowice mam okolo 23 dni rzeby
        > > zrzucic moj brzuch i moj tylek !!!
        >
        > To musi być niestety ciężka praca :-(
        >
        > > Jakie cwiczenia wykonywac zeby jak
        > > najszybciej sie pozbyc dolnego brzucha i tylka ???
        >
        > Rano na czczo L-karnityna, pas wyszczuplający i 30min biegu. Po powrocie po kol
        > ei
        > np.: 100 wznosów kolan do kl. piersiowej wisząc na drążku rozporowym (takim do
        > montowania w futrynie drzwi). 100 głębokich przysiadów na pełnych stopach.
        > Siedząc na krawędzi tapczanu w podporze tyłem 100 razy prostowanie nóg do przod
        > u
        > i przyciąganie kolan do kl.piersiowej. 100 razy martwy ciąg na prostych nogach
        > (trzymając w rękach poziomo np. kij od szczotki schylasz się w dół utrzymując
        > proste nogi i plecy - biodra idą do tyłu - wypychasz biodra do przodu prostując
        >
        > się). To samo powtarzasz wieczorem. Ćwiczenia robisz nie w seriach, ale każde d
        > o
        > oporu, kilka sekund przerwy i dalej. Po tych ćwiczeniach jesz najwyżej
        > antykataboliki (HMB, BCAA) lub jajecznicę z białek 2-3jaj na teflonie. Rano min
        > .
        > godzina odstępu przed śniadaniem, wieczorem idziesz spać bez kolacji (ostatni
        > posiłek, poza jajecznicą, ok.18tej).
        >
        >
        > > Co jesc czego unikac ??? Nie
        > >
        > > chce zrzucic za duzo wagi chce tylko pozbyc sie brzucha i tylka !! Czy p
        > omoze
        > >
        > > mi to ze ok. rok temu cwiczylam regularnie???
        >
        > Tłuszcz będziesz tracić na całym ciele, ale dzięki ćwiczeniom większość będzie
        > ubywała z właściwych okolic :-). Jesz wyłącznie mięso, ryby, kurczaki, jaja,
        > sery żółte i pleśniowe, pijesz śmietanę (zero mleka czy jogurtu), ale to wszyst
        > ko
        > w małych porcjach. Dużo mineralki. Węglowodany - talerzyk surówki z zielonych
        > warzyw raz dziennie. Kupujesz w aptece paski Keto-Diastix i po 3 dniach
        > sprawdzasz, czy są już ciała ketonowe w moczu. Ketoza to jedyny sposób na szybk
        > ie
        > odtłuszczenie.

Joggerze dziekuje !! Po okolo 2 tygodniach stracilam 5 pounds nie stracilam tylka
        tak jak chcialam ale troche brzucha i wiem ze zmierzam w kierunku zrzucenia
        tylka !! Moje pytanie do ciebie jestem ciagle glodna wiec robie sobie male snacki
        typu ; migdaly lub orzechy czy to prawda ze one pomagaja w budowie miesni??
        • jogger Re: jogger pomocy!!!!!!! 07.05.02, 16:47
          >
          > Joggerze dziekuje !! Po okolo 2 tygodniach stracilam 5 pounds nie stracilam tyl
          > ka
          > tak jak chcialam ale troche brzucha i wiem ze zmierzam w kierunku zrzucenia
          > tylka !!

Robiąc martwy ciąg na prostych nogach, przy wypychaniu bioder do przodu napinaj
          silnie mięśnie pośladków i utrzymuj napięcie ok. 1sek przed ponownym zejściem w
          dół.

> Moje pytanie do ciebie jestem ciagle glodna wiec robie sobie male snac
          > ki
          > typu ; migdaly lub orzechy czy to prawda ze one pomagaja w budowie miesni??

Są raczej zdrowym źródłem tłuszczu.

• ad12 Re: jogger pomocy!!!!!!! 09.05.02, 17:45
            jogger napisał(a):

> >
            > > Joggerze dziekuje !! Po okolo 2 tygodniach stracilam 5 pounds nie stracila
            > m tyl
            > > ka
            > > tak jak chcialam ale troche brzucha i wiem ze zmierzam w kierunku zrzuceni
            > a
            > > tylka !!
            >
            > Robiąc martwy ciąg na prostych nogach, przy wypychaniu bioder do przodu napinaj
            >
            > silnie mięśnie pośladków i utrzymuj napięcie ok. 1sek przed ponownym zejściem w
            >
            > dół.
            >
            > > Moje pytanie do ciebie jestem ciagle glodna wiec robie sobie male snac
            > > ki
            > > typu ; migdaly lub orzechy czy to prawda ze one pomagaja w budowie miesni?
            > ?
            >
            > Są raczej zdrowym źródłem tłuszczu.
            >
            Jogger a moze ja powinnam kopenhaskiej sprobowac ?? A na czym to polega??
            • jogger Re: jogger pomocy!!!!!!! 09.05.02, 17:53
              www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
              dzial=0511&forum=342&wid=846917&aut=jogger&aid=846917

Tam w zasadzie jest wszystko :-) niestety kawa na pusty żołądek nie każdemu
              służy :-(
    • ad12 Re: jogger pomocy!!!!!!! 10.05.02, 03:33
      ad12 napisał(a):

> Poniewaz pomogles juz wielu i twoje wypowiedzi wskazuja na to ze jestes
      > profesjonalista chce cie poprosic o pomoc !! Mianowice mam okolo 23 dni rzeby
      > zrzucic moj brzuch i moj tylek !!! Jakie cwiczenia wykonywac zeby jak
      > najszybciej sie pozbyc dolnego brzucha i tylka ??? Co jesc czego unikac ??? Nie
      >
      > chce zrzucic za duzo wagi chce tylko pozbyc sie brzucha i tylka !! Czy pomoze
      >
      > mi to ze ok. rok temu cwiczylam regularnie???

Kopenhaska chyba nie podzial nienawidze kawy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka