Dodaj do ulubionych

herbatki figura 1

17.05.02, 08:53
czy ktoś stosował herbatkę figura ? jeśli tak to z jakimi efektami? słyszałam
że jak się ją pije to przemiana materii jest idealna a jak sie ją odstawia to
jest fatalnie, jeszcze gorzej niż przed stosowaniem
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: herbatki figura 1 IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.05.02, 09:19
      Herbatek figura, podobnie jak innych ziółek przeczyszczajacych nie powinno sie
      pic ciagle, bo wtedy organizm sie "rozleniwia" i nie bedzie potrafil sobie
      poradzic z przemiana materii po ich odstawieniu. Podobno nawet miety nie
      powinno sie pic ciagle. Stosuj je sporadycznie, gdy czujesz sie wyjatkowo
      ciezko. Aby poprawic przemiane materii stosuj rozne srodki przemiennie, wtedy
      organizm czuje zmany i nie wie do czego sie przyzwyczaic. Ja np figure stosuje
      w piatek lub sobote wieczorem, ale wtedy z dwoch torebek. Dzieki temu mam tez
      komfort, ze rano nie bede musiala przezywac stresow zwiazanych z toaleta. W
      ciagu tygodnia czasem jem sliwki suszone, jem chleb gruboziarnisty, czasem
      biore magnezytki, czasem pije miete. I dzieki takiemu systemowi organizm sie
      nie przyzwyczail do niczego i nawet jesli nie biore zadnego wspomagacza przez
      kilka dni, moja przemiana materii jest baz zarzutu.
      • Gość: Monika Re: herbatki figura 1 IP: 194.204.133.* 17.05.02, 10:18
        Ja to już próbowałam prawie wszystkiego a od dwóch tygodni jem na śniadanie
        starte jabłko z paroma suszonymi śliwkami i jogurtem. To jest naprawdę smaczne
        i od tego czasu moje jelita zaczęły WRESZCIE pracować. A naprawdę były
        leniwe:-))
    • Gość: Mia Re: herbatki figura 1 IP: 212.160.144.* 28.05.02, 14:00
      A ja spróbowałam tej herbatki choć moja przemiana materii była bez zarzutu. Po
      pierwsze nie zadziałała tak jak sugeruje opis na opakowaniu czyli
      przeczyszczająco. Po drugie mam wrażenie, że z moją przemianą materii jest
      teraz gorzej. Może to jakiś dziwny zbieg okoliczności ale nie mam o niej
      dobrego zdania.
      • Gość: tian Re: herbatki figura 1 IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 15:59
        hejeczka
        Nie polecam tej herbatki. Działania są świetnie, przeczyszcza ok. Ale po
        pewnym czasie regularnego stosowania, kiedy ją odstawisz, nie bedziesz mogła
        normalnie się wyprużnić.
        A DOSKONAŁYM naturalnym przeczyszczającym śreodkim...jest siemię lnianę z
        otrębami. Nie rozleniwia tak jak herbatka typu "figura", a działanie jest takie
        same.:) Na prawdę polecam.:)

ewka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka