Gość: Aga IP: *.future-net.pl 25.05.02, 08:49 buuu, przestałam chudnąć:( chyba jestem w fazie plateau... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viv Re: faza plateau na Atkinsie IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 10:55 tez to mialam (przez miesiac) w poprzednich postach pytalam co zrobic... na mnei nie zaskuutkowalo ani zwiekszenie tluszczu, ani zmniejszenie wegli. Tyle ze u mnie moze to byc spowodowane pigulka anty (bo chudne w czasie przerw miedzy opakowaniami, a jak biore to nie) Waga mi sie ruszyla jak zaczelam przed cwiczeniami lykac guarane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit_man Re: faza plateau na Atkinsie IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.02, 21:20 Gość portalu: Aga napisał(a): > buuu, przestałam chudnąć:( chyba jestem w fazie plateau... aha... teraz rozumiem twoje napady wscieklosci na swiat i histerie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: faza plateau na Atkinsie IP: *.future-net.pl 27.05.02, 00:22 te "napady wściekłości" i "histerie" to mój komentarz do twoich "rewelacyjnych" metod chudnięcia, którymi raczyłeś się z nami podzielić na forum? przykro mi, że zapasłeś się tak, że musiałeś zrzucać prawie 30 kilogramów, rozumiem też, że jako gastarbeiter czujesz się w Niemczech obywatelem drugiej kategorii, co wywołuje w tobie permanentną frustrację - ale to naprawdę nie powód, żeby wpadać na forum i pluć jadem. więc wytrzyj ze śliny monitor komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: faza plateau na Atkinsie 27.05.02, 19:16 Gość portalu: Aga napisał(a): > buuu, przestałam chudnąć:( chyba jestem w fazie plateau... Gdzieś w sąsiednim poście są wyliczenia, że gdy tego tłuszczu jest za dużo w stosunku do zapotrzebowania energetycznego, to wprawdzie jest się w ketozie, ale się nie chudnie, bo spala się tylko tłuszcz dostarczony, a jego nadmiar jest wydalany. Odpowiedz Link Zgłoś