Dodaj do ulubionych

faza plateau na Atkinsie

IP: *.future-net.pl 25.05.02, 08:49
buuu, przestałam chudnąć:( chyba jestem w fazie plateau...
Obserwuj wątek
    • Gość: viv Re: faza plateau na Atkinsie IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 10:55
      tez to mialam (przez miesiac) w poprzednich postach pytalam co zrobic...
      na mnei nie zaskuutkowalo ani zwiekszenie tluszczu, ani zmniejszenie wegli.
      Tyle ze u mnie moze to byc spowodowane pigulka anty (bo chudne w czasie przerw
      miedzy opakowaniami, a jak biore to nie)
      Waga mi sie ruszyla jak zaczelam przed cwiczeniami lykac guarane
    • Gość: fit_man Re: faza plateau na Atkinsie IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.02, 21:20
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> buuu, przestałam chudnąć:( chyba jestem w fazie plateau...

aha... teraz rozumiem twoje napady wscieklosci na swiat i histerie..

• Gość: Aga Re: faza plateau na Atkinsie IP: *.future-net.pl 27.05.02, 00:22
        te "napady wściekłości" i "histerie" to mój komentarz do twoich "rewelacyjnych"
        metod chudnięcia, którymi raczyłeś się z nami podzielić na forum? przykro mi,
        że zapasłeś się tak, że musiałeś zrzucać prawie 30 kilogramów, rozumiem też, że
        jako gastarbeiter czujesz się w Niemczech obywatelem drugiej kategorii, co
        wywołuje w tobie permanentną frustrację - ale to naprawdę nie powód, żeby
        wpadać na forum i pluć jadem. więc wytrzyj ze śliny monitor komputera.
    • jogger Re: faza plateau na Atkinsie 27.05.02, 19:16
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> buuu, przestałam chudnąć:( chyba jestem w fazie plateau...

Gdzieś w sąsiednim poście są wyliczenia, że gdy tego tłuszczu jest za dużo w
      stosunku do zapotrzebowania energetycznego, to wprawdzie jest się w ketozie, ale
      się nie chudnie, bo spala się tylko tłuszcz dostarczony, a jego nadmiar jest
      wydalany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka