ryszard_kalisz 03.06.02, 06:08 Jak pozbyć się zwałów tłuszczu zalegającego na nerach? Robię brzuszki, ubywa mi z brzucha, ale na nerach mam zwały słoniny jak waleń błękitny... :-( Zrozpaczony, Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: Nery. 03.06.02, 17:25 Na oponki twister, skrętoskłony stojąc w rozkroku, j.w. siedząc w rozkroku, skręty tułowia z drążkiem na karku siedząc i stojąc, wznosy tułowia z opadu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kalisz Re: Nery. 03.06.02, 18:10 O, dzieki Zbawco! Bede robil twistery. Ropromieniony, Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Nery. 03.06.02, 18:31 Twister to przyrządzik do skrętów stojąc, dostępny np. w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kalisz Re: Nery. 03.06.02, 18:41 O, a ja myslalem, ze to skrety z badylem na ramionach. Czy zatem twister to jest to samo co maszyna na boczne brzucha dostepna w silowniach? Ryszard nie mieszkac w Polszy, on mieszkac w Amerikie i nie moc kupic nic w Tesco :-(. Zdezorientowany, Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Nery. 03.06.02, 19:07 Qrczę, a nazwisko brzmi tak blisko :-) aż się rymnąłem :-) . Na przyrządzie na skośne brzucha, przynajmniej takim, jaki znam, ćwiczy się siedząc w obrotowym siodełku. Na twisterze (tarczy obrotowej) stoi się, a właściwie kręci :-) , przytrzymując uchwyt rękami, żeby zablokować przez napięcie mięśni brzucha górną połowę tułowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kalisz Re: Nery. 03.06.02, 23:58 Aaa, to jasne. Co do Ryszarda, to wymyslalem nick i pomyslalem o Ryszardzie, tak mnie natchnal skurczybyk... juz kojarze przyrzad, dzieki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś