Gość: mala IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.02, 13:11 czy jest jakis specyfik na zwiekszenie apetytu,chce przytyc wiec moze cos istnieje zebym wieciej jadla,moze cos w aptece albo cos domowego??Dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 16:44 Citropepsin lub Krople gorzkie- do kupienia w aptece za jakieś grosze. Ewentualnie herbatka z piołunu, ale jest ohydna w smaku (też w aptece). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 17:35 sprawdz czy nie brakuje Ci w diecie cynku, jego niedobor powoduje brak laknienia. tylko nie pomyl braku apetytu z wrodzona, superszybka przemiana materii. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kk.kk Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? 02.07.02, 17:37 sprawdz czy nie brakuje Ci w diecie cynku, jego niedobor powoduje brak laknienia. tylko nie pomyl braku apetytu z wrodzona, superszybka przemiana materii. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.02, 22:44 kk.kk napisał(a): > sprawdz czy nie brakuje Ci w diecie cynku, jego niedobor powoduje brak > laknienia. tylko nie pomyl braku apetytu z wrodzona, superszybka przemiana > materii. powodzenia :) wlasnie chodzi o to ze mam ta szybka przemiane materii :),ale nie da sie i tak jakos przytyc??dzieki![pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? 03.07.02, 18:06 Na poczatek spróbuj zwolnić przemianę materii lekko się przegładzając w ciągu dnia - tylko 2-3 posiłki, oczywiście do oporu, ale bez żadnego podjadania pomiędzy nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.02, 22:46 tak mam zrobic??jesc na poczatek 2posilki dziennie??boje sie...przeciez moj zoladek to na pewno sie nie rozwinie w ten sposob...sadzisz ze to zadziala?? moze sprobuje...dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? 04.07.02, 17:03 Przepraszam za porównanie, ale ktoś powiedział, że rolnik, który by swoje świnki karmił 4-5 razy dziennie, poszedłby z torbami. Świnka, żeby rosła, dostaje jeść 1, góra 2 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: ZWIEKSZENIE APETYTU? IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.02, 22:46 nie ma za co, po prostu sie nie znam,dales mi do myslenia:)pozdrawiam i dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś