IP: 217.117.128.* 13.05.05, 08:04
czy którasz z was robiła moze?? Dzisiaj pzrede mna 8 dzien (3x8) i powiem
szczerze troszke zaczynam watpic, bo miesnie czuje tylko podczas cwiczen,
zwłaszcza przy 5 cw., ale na drugi dzien zadnych zakwasow zadnego bolu,

i pytam bo wlasciwie niewiem czy tak ma byc czy ja poprostu cos zle robie i
dlatego nic nie czuje na drugi dzien, dodam ze po 1 dniu miesnie brzucha
czulam nastepnego dnia a teraz juz nic.

trzymajcie kciuki abym dotrwala do konca:)

Obserwuj wątek
    • jogger Re: 6 waidera 13.05.05, 17:04
      Bolesność na drugi/trzeci dzień oznacza, że włókna mięśniowe zostały uszkodzone
      i teraz się regenerują. Jeśli jej nie ma (ani zakwasów bezpośrednio po
      treningu), oznacza to, że masz mięśnie wystarczająco wyrobione i teraz masz
      szansę na spalanie tłuszczu.
      • Gość: ania Re: 6 weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 13.05.05, 17:32
        wielkie dzieki za odpowiedz,
        od 2 lat chodze 2xtydz. do klubu fitness i na basen, wiec moze dlatego nie mam
        slabych miesni, ale chcialabym aby tak ładnie sie zarysowaly (tak jak ma np
        kasia skrzynecka)
        i zeby ta skora na brzuchu byla bardziej napieta , tluszczyku jako tako
        wielkiego nie mam w tych okolicach, ale co nieco spalic nie zaszkodzi, dlatego
        licze na ta osławioną 6 weidera

no i mysle czy nie lepiej byloby teraz przerzucic sie z power step i tae-bo na
        silownie, zeby porzezbic troche miesnie, a z aerobow zostawic jedynie bieznie,
        rower i basen, no i czytam na temat suplementacji, narazie mam tylko L-karnityne

licze na jakies sprawdzone metody :)
        • jogger Re: 6 weidera 13.05.05, 17:47
          Żeby wypchnąć' mięśnie spod skóry, trzeba je najpierw rozbudować, czyli ćwiczyć
          na masę. Przede wszystkim potrzeba 2g czystego białka na kg masy ciała, do tego
          4g węgli. Na rzeżbie - białko:węgle 1:1
    • Gość: ania Re: za mna juz 11 dzien aerobicznej 6 weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 17.05.05, 21:16
      wlasciwie to nie widze zadnej roznicy narazie, a na forum sfd niektorzy juz po
      kilku dniach pisali ze widza u siebie, staram sie racjonalnie odzywiac, tak co
      3 godzinki, ostatni posilek bialkowy, postaram sie dotrwac do półmetka moze
      wtedy zobacze efekty chociaz minimalne
      • jogger Re: za mna juz 11 dzien aerobicznej 6 weidera 18.05.05, 19:14
        W dni treningowe rób 6w na zakończenie treningu w klubie, w inne dni po 20min
        rozgrzewce ogólnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka