ania_bee 17.07.05, 21:43 Niestety tyję w sposób męski: nie na biodrach i udach tylko na brzuchu i klacie. Jakiego typu ćwiczenia powinnam stosować aby pozbyć się tłuszczu z tych okolic? Jaką dietę stosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: brzuch i klata 23.07.05, 01:45 Najpierw warto by ustalić, czy nie masz zaburzeń hormonalnych. Nie masz czasem trądziku, ciemnego meszku na górnej wardze etc? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: brzuch i klata 23.07.05, 20:33 nie, nie hormony mam w porządku normalna ze mnie kobieta bez wąsów i mutacji ;-) tylko kaltę mam męską :-/ jak przybywa mi kilka kilo to nogi nadal mam szczupłe, dupcię maleńką a brzuch i klata w tłuszczu... to się nazywa chyba figura typu jabłko Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: brzuch i klata 24.07.05, 11:42 Po prostu wykorzystaj typowy trening obwodowy dla mężczyzn :-) : www.sfd.pl/temat92199_strona3/ W tym samym linku na stronie 1 uwagi o wyliczeniu diety i aerobach. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: brzuch i klata 24.07.05, 12:58 dzięki tak, czytałam... jak na razie dla mnie to ciemna magia chodzę /od tygodnia/ na TBC i FB, siłowni jeszcze nie odwiedziłam może jednak warto o tym pomyśleć bardziej na poważnie czy nazewnictwo stosowane w przytoczonym linku programów obwodowych jest powszechny? jeśli pokażę taki zestaw ćwiczeń obsłudze siłowni pomogą mi w jego realizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: brzuch i klata 24.07.05, 20:39 Każdy instruktor będzie wiedział o co chodzi. Po zastanowieniu, program obwodów rozbudowałbym o dodatkowe ćwiczenia 'rzeźbiące' na kl. piersiową: pomiędzy poz. 3 i 4 wpisałbym "rozpiętki sztangielkami na ławce poziomej x15" a jako ostatnią pozycję dopisałbym "rozpiętki na maszynie "buterfly" x15" Odpowiedz Link Zgłoś