Dodaj do ulubionych

kto jest chetny na aqua aerobik??

14.10.05, 14:55
czesc zamierzam isc na aqua aerobik, szukam chetnych kobitek ktore by
zechcialy skorzystac. Razem byloby razniej i fajniej.Poki co musze sie
jeszzce wykurowac po przebytym przeziebieniu.A jesli chodzi o aqua aerobik
slyszalam ze przynosi swietne efekty i dziala super na kregoslup.jesli ktos
zna jakies profesjonalne miesjsca, chodiz o i9nstruktorow fachowych i
profesjonalnych,czekam piszcie : marget22@wp.pl
Pozdrawiam.
Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:20
      też zamierzałam sięwybrać, ale cena mnie trochę zniecheciła. w parku wodnym 10
      zajęc po 40 minut kosztuje 390 zł!!! znasz coś tańszego?>
    • calineczka79 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 17.10.05, 12:44
      Gosiu a mi się spodobały te zajęcia polecane kilka dni temu przez jedną z
      dziewczyn tu na forum
      www.aqua-aerobik.pl/
      i ceny niezbyt wygórowane :-)
      • Gość: gosia Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:21
        Do Calineczki:

Wiesz te zajecia wygladja naprawde bardzo ciekawie, myslalam na poczatku zeby
        bylo 2 razy w tygodniu a pozniej gdyby sie nam spodobalo to moglybysmy 3 razy.
        Mi by pasowal Mokotow, bo byloby mi najlbizej a ty ???
    • daisy266 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 17.10.05, 14:04
      A ja bym się wybrała na zwykły aerobik i samej tez mi sie nie chce
      • Gość: gosia Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:31
        Do Calineczki:

Wiesz znalzlam tu ze ktos napisal i podal adres aqua aerobiku:"polecam aqua
        aerobik na kabatach woda super instruktorzy rewelka adres k e n 11"

Ale gdzie to moze byc i co to za Klub???
        • calineczka79 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 18.10.05, 02:05
          niestety nie wiem kabaty to 2 koniec świata ode mnie :-/

dla mnie ważne są jeszcze te opłaty za spóźnienie się z wyjściem z przebieralni
          itd. - głupota totalna nie wiem kto to wymyślił :-/ a we wszystkich tych
          większych ośrodkach tak jest niestety...

jeśli chodzi o ten link co skopiowałam to myślałam o centrum bo to po drodze
          każdemu ale jeszcze nie wiem bo muszę oblukać ten basen co by się nie okazalo
          że jakiś obskurniak :-) może w środę pozwiedzam to coś napisze :-)
          • calineczka79 Gosiu odpisz co myślisz? 18.10.05, 23:33
            a więc jest to basen w szkole samochodowej - dość mlody basen, przystosowany
            dla niepełnosprawnych i dość fajny mi się wydaje - choć widziałam tylko z
            góry :-)

już kiedyś rozważałam zapisanie się tam ale z braku mobilizatora nic z tego nie
            wyszło :-(

mi by ten basen pasował bo jest to samo centrum i łatwo dojechać z każdego
            miejsca, po 2 chyba nie jest aż tak strasznie oblegany, po 3 ceny jak dla mnie
            bardzo konkurencyjne mają, po 4 skoro zapraszają niepełnosprawnych to
            spodziewam się instruktorów-fachowców :-) nie wiem tylko co z tymi opłatami za
            spóźnione wyjśćie? ale nie wydaje mi się żeby tam takie stosowali? jest to w
            każdym razie jeszcze do sprawdzenia :-)

acha i 3 razy to chyba nie dam rady :-( w lato to może ale teraz wątpię max 2x
            na tydzień - chyba że mi się aż tak spodoba :-) ale na razie nie nastawiam się
            na więcej
            • Gość: gosia Re: Gosiu odpisz co myślisz? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.10.05, 17:00
              Masz arcje mysle ze na poczatek 2 razy w tygodniu byloby dobrze. Jesli chodzi o
              centrum to tez moglabym w sumie dojezdzac. Dokladnie napisze ci kiedy
              moglybysmy zaczac.Musze uszykowac pieniadze no i stroj ale napewno sie
              odezwe.Pozdrawiam.Gosia
              • calineczka79 Re: Gosiu odpisz co myślisz? 19.10.05, 19:59
                no ja też bo mój strój jeszcze z wakacji nie wrócił :-/ ale skoro tam są
                karnety miesięczne to myślę że od listopada pewnie byłoby najlepiej

postaram sie jutro tam zadzwonić :-)
                • nanai11 Aqua - prowadze 19.10.05, 21:11
                  Tak aqua daje efekty wspaniale rzeźbi sylwetke i wpływa korzystnie na dobre
                  samopoczucie. Dla prowadzacego sa to najbardziej wyczynowe zajecia ale..., też
                  fajne .Podczas zajec w wodzie bez względu czy prowadzacy jest w wodzie czy nie,
                  tworzy sie taka dziwna wiex miedzy prowadzącym a klientkami. Ja bardzo
                  lubie "moje" panie .Wymieniamy sie ksiażkami, poradami odnośnie wszystkich
                  dosłownie wszystkich spraw, a jednocześnie nadal pozostaje sie trochę
                  anonimowym, bo przecież każdy przyszedł ze swojego świata...a po zajeciach
                  obowiazkowe picie herbaty w klubie!!
                  • calineczka79 Re: Aqua - prowadze 20.10.05, 00:13
                    nanai gdzie prowadzisz? napisz coś więcej :-)

w to że działa to nie wątpię - kiedyś chodziłam po prostu na basen i też
                    działało - ogólnie wodne sporty dobrze na nie działają :-D
                    • Gość: gosia Re: Aqua - prowadze IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 20.10.05, 13:46
                      no wlasnie napisz niana gdzie prowadzisz takie zajecia.Milo jest posiedzic prz
                      herbatce po zajeciach w gronie kobiet, poplotkowac, wyrwac sie z domu.
                      Calineczka to co pzrygotowujemy sie na listopad.Juz wynazlam jakis stroj
                      kapieolwy, nie jest mzoe super , ale czy to wazne.Napisz mi konkretnie na
                      jakiej ulicy jest w centrum ten aqua aerobik?? Pozdrawiam cie serdecznie.
                      • Gość: GOSIA Re: Aqua - prowadze IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.10.05, 14:27
                        czyli wiecej chetnych juz nie ma.To co calineczko jestesmy oby dwie.
                        • nanai11 Re: Aqua - prowadze 29.10.05, 20:41
                        • Gość: anka ja też jestem chętna!!! ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:26
                          napiszcie tylko gdzie, kiedy i co tam widziałyście i co wiecie a i ja idę!!!
                          • calineczka79 Re: ja też jestem chętna!!! ;-) 30.10.05, 18:45
                            Aniu ja już wszystko co wiem napisałam :-) zdecydowałyśmy się z Gosią na
                            poniedziałki i środy o 18 - ja już jestem gotowa i czekam tylko na nadejście
                            listopada :-) Wystąpiły pewne przeciwności losu ale trudno jakoś dam radę :-)
                            Także do zobaczenia na basenie :-D
                            • nanai11 koniecznie dziewczyny 30.10.05, 19:22
                              To naprawde ekstra!!
                  • Gość: pikpaw Re: Aqua - prowadze IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 21:25
                    A najfajniej jak instruktor to facet :))))
                    może nie wymieniam się z klientkami książkami itp, ale ...no fajnie i już !!!
                    Rezultaty rzeczywiscie są, ale trzeba się ostro przyłożyć, oj ostro!! Nie ma
                    stania po kątach!!!
            • Gość: Inga Ken 11 IP: *.acn.waw.pl 30.01.06, 16:55
              Jaka szkoła samochodowa ?, basen na Ken 11 znajduje się w bloku mieszkalnym
              przy stacji metra Kabaty, jest tam klub, całkiem sympatycznie, można się też
              spokojnie wysuszyć, nic nie trzeba dopłacać.
              • calineczka79 Re: Ken 11 30.01.06, 17:30
                bo to nie było o ken tylko o Jana Pawła i tam basen jest w szkole właśnie!
        • Gość: kendi Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.acn.waw.pl 30.01.06, 18:20
          czesc.
          Klub jest 50 metrów od stacji metra KABATY.
          strona:
          www.bodyshape.waw.pl

Własny basen, woda ok. 30 stopni, więc ciepło i przyjemnie, potem można wejść do
          jacuzzi albo na saunę. Instruktorzy ok, cena całkiem niska, bo w cenie
          aerobików, zresztą jest na stronie( w podstronie aerobik). Grup jest sporo, bo
          ok. 4-5 dziennie.
          Pozdrawiam
      • Gość: Anita Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:24
        a gdzie mieszkasz -jaka dzielnica? ja też myśle o samym aerobicu
    • Gość: anka22 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:50
      ja jestem chcetna na takie cosik :] na chwilke jestem na necie wiec jesli sie
      zdecydujesz napisz sms 505977494. db by bylo gdzybys byla juz zorientowana w
      cenniku i likalizacj)
      • Gość: gosia Do Anka22 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 04.11.05, 14:07
        Czesc Aniu. wiec to jest centrum figura, miesci sie na ulicy jana Pawla II 69,
        a jesli chodzi o cennik to 2 razy w tygodniu 136 zl, poniedzialek, sroda 18.00.
        Ja zaczynam za jakies poltora tgodnia.Jesli masz jakies jeszce pytania pisz na
        moj email: marget22@wp.pl
        • calineczka79 Re: Do Anka22 04.11.05, 16:44
          Gosiu centrum figura mieści się na abrahama ileś tam jest w linku :-)
          na Jana Pawla jest 1 z basenów z którego korzystają :-)
          w tym miesiącu jest 9 zajęc (w trybie pon-śr) więc cena 153 (po 17zł za 1
          zajęcia)

Ja już 1 zajęcia mam za sobą bylo SUPER tylko czułam pewien niedosyt ;-)
          • Gość: gosia Re: do calineczki IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.11.05, 12:45
            Dzieki ze mnie Aniu sprostowalas.No faktycznie masz racje na tej ulcy miesci
            sie jedn z basenow, ale tam mozna isc bezposrednio na 1 zajecia i wykupic
            karnet tak?? Nie wiesz czy trzeba zaczynac od poczatku miesiaca czy mozna
            przyjsc np w srodku miesiaca??
            • Gość: asia Ja też jestem chętna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:54
              • Gość: gosia Do asi IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.11.05, 19:37
                Czesc Asiu
                Ja bede zaczynac gdzies od polowy listopada. Dlaeko masz d centrum a dokladnie
                do ul.jana Pawla II 69?? Jak cos to pisz do mnie po jakies szzcegoly na
                email:marget22@wp.pl
                • Gość: asia Re: Do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 09:20
                  Ja też mogłabym dopiero od połowy listopada. Mieszkam na Ochocie (Rakowiec),do
                  centrum dam radę dojeżdżać:-)
            • calineczka79 Re: do calineczki 07.11.05, 21:30
              to ja cie sprostowałam aguś :-) tak można od razu wykupic karnet na miejscu,
              nie wiem czy można od środka miesiąca zadzwoń i się dowiedz :-)
    • Gość: ja Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.aster.pl 05.11.05, 23:29
      Ja też bym chciała, tylko że nie umiem pływać :( A Abrahama - to jaka
      dzielnica i czy poza pon i środ. są możliwe jakieś inne dni ?
      • calineczka79 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 07.11.05, 21:33
        ale do tego nie trzeba umieć pływać :-) zajęcia sa na najpłytszej wodzie i
        nawet ja choć mała jestem sobie radzę :-)

abrahama to nie wiem jaka dzielnica i nie wiem czy tam tez są zajęcia czy tylko
        siedziba firmy

w linku masz wykaz basenów i kiedy sa zajecia na którym
    • Gość: asia Dziewczyny,mam nadzieję,że się nie rozmyśliłyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:12
      i propozycja wspólnego aqua aerobiku jest nadal aktualna
      • Gość: gosia25 Re: Dziewczyny,mam nadzieję,że się nie rozmyśliły IP: 213.241.40.* 14.11.05, 14:13
        Caly czas propozycja z mojej starony jest aktulana. Chyba zaczne dopiero od
        grudnia poniewaz zabraklo mi w tym miesiacu kasy.A bardzooo chcialalm zaczac od
        listopada. Ale chodzic bede napewno.Jak cos to pisz na emaila: marget22@wp.pl
        Im wiecej bedzie nas to lepiej.Pozdrawiam.
    • madzia773 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 09.11.05, 19:53
      dziewczyny ja też jestem chętna:) Gosiu jeśli juz byłyście i wiecie jak to
      wygląda to napisz maila na: madzia773@gazeta.pl
    • Gość: Marcin Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.aster.pl 19.11.05, 21:30
      World fitness w Ogrodach Shiraz ul. Drawska 14/16 tam jest fajny aqua aerobik
      polecam
      • Gość: gosia Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:14
        A jaka cena moglbys podac strone internetowa.Pisz na moj email:marget22@wp.pl
        • calineczka79 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 22.11.05, 11:34
          a ja ciągle chodzę i coraz bardziej mi się podoba :-) i mam nowy plan na nowy
          miesiąc ale zdradzę tylko tym którzy się zdecydują na tą formę spędzania
          wolnego czasu :-)

a co do nowej propozycji to też chętnie zapoznałabym sie dokładniej z ofertą i
          cennikiem of course ;-)
        • Gość: maja991 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 22:14
          Witam. Jestem z Saskiej kępy. Chciałabym iść z kimś na aerobic lub inną
          gimnastykę na Goclaw na Umińskiego.
      • Gość: crrazy Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:42
        no właśnie!!! powiedzcie cośo drawskiej!!! ;-)
        • Gość: crrazy Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:25
          up
          • narta_80 Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? 09.02.06, 19:42
            ochota - basen rokosowska - od "zaraz" - sa chetni?
            • Gość: crrazy Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:56
              są!!! ;-) tylko za pare dni-jak wrócę do wawy..
            • Gość: crrazy Re: kto jest chetny na aqua aerobik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:49
              no to jak-zapisujemy się na rokosowską????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka