Gość: wilma IP: *.crowley.pl 22.10.05, 14:26 Czy ktos chodzi na zajecia ABT?? I czy mozna w miare szybko nabrac miesni?? I czy polecacie jakies fajne miejsca w Warszawie :) Z gory dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: ABT IP: *.chello.pl 08.11.05, 11:10 ja tez chętnie sie dowiem czegoś więcej o tych zajęciach. dołączę tylko jeszcze jedno pytanie dotyczące ABT na ursynowie. gdzie można chodzić i ile kosztuje karnet? Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: ABT 08.11.05, 14:40 nie wiem gdzie są prowadzone takie zajecia w warszawie. ja prowadze takie zajecia i ...polecam Ale miesnie tak szybko nie rosną Na budowe mieśni najlepsze sa zajecia power barbell poszukaj ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ABT IP: *.chello.pl 08.11.05, 15:53 witam:) nanai11.... skoro jesteś ekspertką, to chciałabym Cię zapyać, czy zajecia z ABT pomagają w zgubieniu nadprogramowych kilogramów, bo głównie o to mi chodzi. czy można mp. spłaszczyć brzuch itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ABT IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 23:21 Hej, ja chodzę na ABT na Hirszfelda do Ursynowskiego Centrum Sportu i Rekreacji. www.ucsir.pl/go/hirszfelda.htm Zajecia są bardzo fajne, instruktorzy bardzo sympatyczni. Niedługo zapisuje sie też na siłownię. Karnety są w całkiem przystępnych cenach. Karnet na 2 razy aerobik + 2 razy siłownia w tygodniu kosztuje 125 zł za miesiąc. Jak na razie widzę efekty głównie kondycyjne, aczkolwiek zauważyłam tez dość widoczne wzmocnienie mięśni nad kolanami (nie znam fachowego nazewnictwa). Gdy naprężam te mięśnie to w dotyku są naprawde twarde. A nad kolanami zawsze mi sie zbierał tłuszczyk. Schudłam prawie 2 kg po 3 tygodniach ćwiczeń (ABT mam 1 w tygodniu i dodatkowo chodzę też na Latino aerobik). Cellulit mi sie widocznie zmniejszył i generalnie czuje się lepiej. :) Trzymam lekką dietę i rzuciłam palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: ABT 24.11.05, 23:29 MOżna pięknie wyrzeźbic brzuch... i nogi... widziałyście nogi Madonny w tym nowym teledysku?? ona bardzo duzo cwiczy...Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ABT IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 23:58 Ano fakt, Madonna wygląda naprawdę super, chociaż nie wiadomo czy to tak do końca prawda, bo nie można ufać telewizji. ;) A Madonna ćwiczy ABT? A co do brzuszka to ja zauważyłam, że mi sie talia wyszczupliła nieco i na pewno mam bardziej płaski brzuch. Na razie mięsni nie widać aż tak bardzo, ale to kwestia czasu. W końcu ćwiczę dopiero od dwóch tygodni. Mam 162 i ważę ponad 55-56 kg. W zasadzie nie zależymi aż tak bardzo na schudnięciu, bo wydaje mi sie, że z wagą jest ok, jednak chciałabym być bardziej sprężysta, wysportowana i żeby było widać mi mięśnie. Myślę, że ABT to był dobry wybór. A Latino to typowy trening kardio, idealny jako rozgrzewka przed siłownią. Właśnie dlatego od grudnia po zajęciach z latino godzinkę będę siedzieć na siłowni. I wtedy efekty będa większe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ABT IP: *.crowley.pl 25.11.05, 12:16 sluchajcie, ale po tym ABT mozna schudnac? :/ Ja mam zamiar sie zapisac na to ale jestem osoba dosc szczupla i nie chcialabym jeszcze bardziej schudnac:/ doradcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ABT IP: *.waw.tgc.pl / 217.96.126.* 25.11.05, 14:47 Myśle, że można schudnąć, ale chyba jednak bardziej ABT działa na mięśnie. To tez zależy jakie cwiczenia robicie. My mamy długą rogrzewkę taneczną a potem robimy niezly wycis z cieżarkami na nogach. I wydaje mi sie, że można na pewno zgubić tłuszczyk. Ja jednak też trzymam się zasad zdrowego odżywiania (cieżko to nazwać dietą) i schudłam po 3 tygodniach prawie 2 kg. Myślę, że najlepiej jesli wypowie się tutaj jakaś instruktorka, ale moim zdaniem jeśli chcesz popracować nad mięśniami to powinnać zapisać się tez na siłownię. :) Odpowiedz Link Zgłoś