03.10.02, 00:39
miałeś kompleksy, jesteś niski, byłeś chudy, wątły, zacząłeś ćwiczyć
teraz siłownia, diety i odżywki to twoje całe życie
twoje życie kręci się wokół tego, co i kiedy zjeść oraz kiedy i jak ćwiczyć
masz wrażenie, że je kontrolujesz
ale ono jest puste
Obserwuj wątek
    • jogger Re: jogger 03.10.02, 10:06
      Dziękuję za wnikliwą psychoanalizę :-))))))))))
    • Gość: agat Re: jogger IP: 212.160.236.* 03.10.02, 10:29
      Hej Jogger. Dopadła Cię chyba jakaś koszmarna deprecha. Zastanów się czy
      rzeczywiście jest tak jak napisałeś i jesli faktycznie tak jest to może jest
      jeszcze nadzieja na zmianę. Zawsze skupianie się tylko na jednym z czasem
      prowadzi do znudzenia i zniechęcenia. W takich chilach myslę sobie że życie
      jest zbyt krótkie aby rezygnować z przyjemności a najważniejsi są ludzie którzy
      Cię otaczają bez względu na Twój wygląd. Jestem pewna że z zawieraniem i
      pielęgnowaniem znajomości nie masz najmniejszych problemów to może czas
      wyskoczyć z bratnią duszą na piwko zagryzione parszywymi chipsami? :)))))
      Trzymaj się i nie dawaj się przygnębieniu Ty nasz ekspercie , pocieszycielu i
      bratnia duszko!!! Pozdrowienia. AGAT
    • em_p Re: jogger 03.10.02, 10:39
      Agat, ale chyba zauważyłaś (- łeś?) , że _jogger to nie to samo co jogger?
      Jogger raczej nie cierpi na rozdwojenie jaźni, ktoś się po prostu świetnie
      bawi ...
      • jogger Re: jogger 03.10.02, 11:01
        em_p napisała:

> Agat, ale chyba zauważyłaś (- łeś?) , że _jogger to nie to samo co jogger?
        > Jogger raczej nie cierpi na rozdwojenie jaźni, ktoś się po prostu świetnie
        > bawi ...
        Gdybym był moderatorem na tym forum, to _joggera zaraz bym zabanował, bo na
        większości forów są na to odpowiednie punkty w regulaminach i spamerów się
        wycina :-) a tak to niech się bawi :-) . Co do piwka, to już w piątek zaczynam
        od tego i (chyba) chipsów weekendowe ładowanie węgli :-) właśnie w ramach
        globalizacji zakończyłem dotychczasową pracę i będzie to pożegnalna popijawa.
        Mam już szczęśliwie nowe zajęcie, ale będzie wymagało dużo jeżdżenia i obawiam
        się, że moja aktywność internetowa ulegnie znaczącemu zmniejszeniu :-( .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka