Dodaj do ulubionych

dieta south beach ? efekty ?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.05, 20:15
efekty ? i czy ona jest zdrowa ? jak z efektem jojo ? będę wdzieczna za kazde
wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: agmaa Re: dieta south beach ? efekty ? IP: *.nasze.pl / *.nasze.pl 27.11.05, 21:20
      12 kg w ciągu 1,5 miesiące, zero jojo.
      Ale pamiętaj, ze to jakby taka zmiana świadomości, nie tyle dieta, co styl
      zycia itp.
      • Gość: figa Re: dieta south beach ? efekty ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.05, 12:21
        ale dodatkowo ćwiczyłas ?
        i zero pieczywa i słodyczy ? pytam, bo na jakiś czas jestem w stanie
        zrezygnowac, ale na dłuzszą metę to mnie ciągnie ! :-( no i świeta przed nami !
        • Gość: agmaa Re: dieta south beach ? efekty ? IP: 212.244.39.* 28.11.05, 13:26
          Jasne, ćwiczę poniekąd zawodowo;)
          Od pieczywa już sie odzwyczaiłam, czasem jem ciemne, ale tylko czasem- raz na 2
          m-ce moze, bo tylko ja lubie w domu takie pieczywo, wiec zjem kromke, dwie i
          reszta marnuje sie-a tego nie lubie. Słodycze-wcale;) I nie ciagnie mnie.
          Zacznij od nowego roku:))
          Pozdrawiam;)))
    • basbusaa Re: dieta south beach ? efekty ? 28.11.05, 15:15
      Ja zaczynam SB od 1.12. Już raz na niej byłam, ale ponieważ musiałam iść do
      szpitala (tam raczej nie dają jeść wg.diety SB) ;-)to niestety dość szybko
      przerwałam.
      Zdrowa jest na pewno, właściwie jesz wszystko. Cała bajka polega na tym żeby
      wybierać te dobre węglowodany czyli np.makaron razowy zamiast białego. W
      pierwszej fazie SB nie można jeść wogóle węglowodanów czyli odpadają ziemniaki,
      makaron, pieczywo itp., owoców, nabiału (są małe wyjątki). Faza ta trwa tylko 2
      tygodnie a potem po mału wprowadzasz inne produkty. Na koniec już jesz wszystko
      tylko troszkę inaczej. Polecam forum
      free4web.pl/3/0,104875,default.html;jsessionid=B49273843966D690F6149FAE
      tam na pewno dowiesz się dużo więcej.
      • Gość: paulinka Re: dieta south beach ? efekty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:26
        6 kg w 3 miesiące. Nie cwicze specjalnie, bo troche brak mi zapału. Czasem
        zdarza mi sie zjesc chleb, albo inne weglowodany, ale to od swięta. Na poczatku
        jest dosc ciezko-ale nie znowu tak zeby nie mozna bylo wytrzymac- a potem to juz
        kwestia przyzwyczajenia. Najlepsze w tej "diecie" jest to, ze nigdy nie byłam
        głodna ! Jem co chce(oprocz zakazanych produktow) i to tyle. Nie trzeba liczyc
        kalorri czy wagi spozywanego jedzenia. Jesz kiedy masz ochote i dowolna ilość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka