maciejous 16.03.06, 21:16 Polecacie mleko sojowe przy odchudzaniu? Co o nim wiecie? Kazda ilosc ok, czy nie ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosica37 Re: mleko sojowe a odchudzanie 16.03.06, 22:14 Jem codziennie owsianke na mleku sojowym z orzechami,rodzynkami,pestkami dyni,przyprawione cynamonem i odrobina brazowego cukru i jest to dla mnie posilek tak energetyczny i smaczny ze nie wyobrazam sobie innego:) Sojowe mleko jest zdrowe i bardzo pyszne,choc smaki sa rozne i trzeba znalezc swoj. Na pewno to swietna alternatywa dla mleka krowiego i dla odchudzajacych sie pewnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 16.03.06, 22:15 :) A czy to mleko pasuje do kawy? Jeszcze nie probowalem, ale jakos mi to srednio pasuje... Chociaz nie wiem... Ktos probowal? Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: mleko sojowe a odchudzanie 16.03.06, 22:24 Trzeba sie przekonac:)Ja czasami pije z kawa. Nie wiem ile jest rodzajow mleka sojowego w Polsce,ale w Anglii jest z czego wybierac. Sprobuj roznych rodzajow a znajdziesz swoje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 16.03.06, 22:26 Ja mieszkam w Irlandii:) POzdrawiam Anglie! Pewnie produkty sa u was podobne. Ja kupowalem rozne ale musze przyznac ze najbardziej mi smakuje tescowe za 99 centow, lekkko slodzone. Musze sprobowac do kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: mleko sojowe a odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:35 O,ja moze zawitam niebawem w Irlandii:-)Maciejous,jesteś bywalcem jakiegos klubu fitness?C Są jakieś wielkie różnice miedzy polskimi klubami a irlandzkimi (więcej rodzajów zajeć,czy mniej?).A ja piję kawę z sojowym mlekiem i jest ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 16.03.06, 22:39 Wlasciwie nie ma jakichs wiekszych roznic. W sumie to moim zdaniem silownie na ktorych bylem w Polsce byly nieco lepiej wyposazone. ALe bylem w jednej gdzie samo wpisowe kosztuje 200 jurkow i czegos takiego jeszcze nie widzialem. Po prostu cudo. AAle za taka kase - podziekowalem... Najgorszy bezsens tutaj - nie ma przyrzadow do cwiczen na brzuch. DLatego Irlandczycy sa tacy grubi:) Laweczki pod katem nie uswiadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 08:25 maciejous napisał: > Ja mieszkam w Irlandii:) POzdrawiam Anglie! > Pewnie produkty sa u was podobne. Ja kupowalem rozne ale musze przyznac ze > najbardziej mi smakuje tescowe za 99 centow, lekkko slodzone. > Musze sprobowac do kawy:) Moim ulubionym sojowym jakie do tej pory sprobowalam jest SO GOOD. Na jego bazie robie tez owocowe smoothies czyli nasz koktajle z kawalkiem banana,ananasa i np.truskawek. Pychotka!!! A tak na marginesie polecam magazyn HEALTHY z sieci sklepow Holland and Barrett. Z niego mozna sie dowiedziec o roznych ciekawostkach odnosnie zywienia i fitness-nie tylko dla Pan!!:)Dla mnie super czytanie!:) POzdrawiam Irlandie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 10:48 Probowalem dodac do kawy i co? Zwazylo sie:((( Mleczko swiezutkie, probowalem kilka razy. Za kazdym razem sie zwalzylo:(( Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 10:56 Sprobuj podgrzac mleko troszeczke przed dodaniem,zeby temperatura byla jednakowa z kawa,albo poczekaj jak kawa nie bedzie goraca i wtedy dodaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: mleko sojowe a odchudzanie IP: *.chello.pl 17.03.06, 13:09 A mnie się nie zważyło.Piję kawę rozpuszczalną,któej się wrzątkiem nie zalewa i dodaję mleko alprosoja.I było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 13:48 Nie nie nie!!! Ja mam chyba pecha!!! Zrobilem wszystko ok i znowu sie zwazylo, a jest na pewno swieze i dobre:( Poczekalem az kawka podstygnie i podgrzalem mleko. Zwarzylo sie!!!! Klatwa jaka czy co? Nikt mi sie nie wypowiedzial, czy mozna tego duzo dziennie pic. Bo slyszalem ze np kielkow sojowych nie mozna zjesc za duzo i nie codziennie bo costam moze zaszkodzic. Niestety nie pamietam co... Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 14:05 maciejous napisał: > Nikt mi sie nie wypowiedzial, czy mozna tego duzo dziennie pic. > Bo slyszalem ze np kielkow sojowych nie mozna zjesc za duzo i nie codziennie bo > > costam moze zaszkodzic. Niestety nie pamietam co... Nie wiem ile dla Ciebie znaczy duzo. Jem codziennie na sniadanie mleko sojowe. Niekiedy z ciagu dnia jogurt sojowy to wszystko. Jezeli pijesz kawe nalogowo z odrobina sojowego mleka to jest ok. Wszystko w nadmiarze szkodzi,wiec moze lepiej az tak nie przesadzac z tym sojowym,choc zdrowe i takie pyszne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.a Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 13:50 ha, właśnie popijam sobie kawę z mlekiem sojowym so good. Nic sie nie zwazyło i jest pyszna. Moje ulubione sniadanko to takze musli (bez dodatku cukru i soli)z cieplym so good, cynamonem i jablkiem. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.a Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 13:51 Acha, pozdrawiam Irlandię i Anglię ze Szkocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 14:16 Hej Kachna! No u nas chyba nie ma tego so good ajm afrejd:) Ale sprawdze. Moze to kwestia firmy? Jak tam w tej Szkocji jest? Nigdy nie bylem ale wybieram sie samochodem pozwiedzac. Moze mozesz cos polcic? Warto? Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.a Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 14:27 Pewnie, ze warto, ale z pogoda różnie bywa. Zeszłe lato bylo cudne, ale jak bedzie teraz? Na pewno warto zobaczyc Highlandys, wyspe Sky (nie jestem pewna jak to się pisze), Loch Ness jak dla mnie przeraklamowane. No i oczywiscie Edynburg, który w sierpniu jest gospodarzem znanego na całym swiecie festiwalu (teatralnego, filmowego, sztuki itd). Odpowiedz Link Zgłoś
maciejous Re: mleko sojowe a odchudzanie 17.03.06, 14:44 Pogoda... tell me about it 2 lata w irlandii - cos o tym wiem.. deszcz, deszcz, potem deszczyk, a potem mzawka dla odmiany:) Odpowiedz Link Zgłoś