Dodaj do ulubionych

podbródek

IP: *.chello.pl 12.07.06, 08:07
czy wiecie jakie cwiczenia wykonywac żeby trochę go zmniejszyć? kiedyś były
takie ćwiczenia w callanetic ale nie posiadam już kasety ktoś pamieta?
a może są jakies inne???
Obserwuj wątek
    • scept89 Re: podbródek 12.07.06, 17:28
      fionizna napisał(a):

> czy wiecie jakie cwiczenia wykonywac żeby trochę go zmniejszyć?

np. jazda na rowerzwe/biegi/plywanie/cokolwiek kardio. Cwiczenia na tluszcz w
      gornej czesci posladka lewego sa dla latwowiernych jedynie.

• ip.150.519.68 Re: podbródek 13.07.06, 01:56
        Scept: Ty masz cierpliwość :)

A tak przy okazji : może by tak zaproponować administratorom przyczepienie na
        samej górze wątku pt. np. "zanim zapytasz"?

Pewne pytania sie powtarzają (łydki, podbródek, ostatnio też pachy) a
        poszukanie na forum odnośnych wątków z jednej strony ułatwiłoby xadanie
        szukającym a z drugiej strony nie zmuszałoby odpowiadających speców (jogger,
        scept89, jackk3 - kolejność przypadkowa) do powtarzania tych samych odpowiedzi
        • Gość: fionizna Re: podbródek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:24
          wyobraźcie sobie ze przejrzałam całe forum (dziwne nie ?) i jest tylko jeden
          post o podbróbku (no moze 2). Tu nie chodzi o schudniecie bo jestem w miare
          szczupła waże 52 kg przy 164 cm. Sa takie ćwiczenia w callanetics własnie na
          podbródek i szyje i o nie pytałam czy ktoś ma?
          • intermasterkalisz Re: podbródek 13.07.06, 16:39
            To już tylko operacja plastyczna pozostaje. Jeżeli cała jesteś zgrabna, a masz
            `spasioną` twarz, musisz podjąć się operacji. Albo żucie gumy powoduje pracę
            żuchwy więc całe jej okolice pracują i tłuszcz się troszke zmniejszy.
          • scept89 Re: podbródek 14.07.06, 14:38
            >Tu nie chodzi o schudniecie bo jestem w miare
            > szczupła waże 52 kg przy 164 cm.

Tu chodzi o to co da sie wycwiczyc a czego nie. Zanim zaczniesz przegrzebywac
            internet w poczukiwaniu cwiczen 'zmniejszajacych' podbrodki/nosy/uszy znajdz
            10sek, ujmij w dwa palce fald podbrodka nastepnie naprez wszystkie miesnie jakie
            Ci natura dala -> to co zwisa to nie jest miesien i tego faktu nie zmieni
            artykulik w szmatlawcu opisujacy jak to krecac glowka w prawo i lewo faldu owego
            Drogie Szmatlawca Czytelniczki sie pozbyc moga.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka