Gość: fionizna IP: *.chello.pl 12.07.06, 08:07 czy wiecie jakie cwiczenia wykonywac żeby trochę go zmniejszyć? kiedyś były takie ćwiczenia w callanetic ale nie posiadam już kasety ktoś pamieta? a może są jakies inne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: podbródek 12.07.06, 17:28 fionizna napisał(a): > czy wiecie jakie cwiczenia wykonywac żeby trochę go zmniejszyć? np. jazda na rowerzwe/biegi/plywanie/cokolwiek kardio. Cwiczenia na tluszcz w gornej czesci posladka lewego sa dla latwowiernych jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.150.519.68 Re: podbródek 13.07.06, 01:56 Scept: Ty masz cierpliwość :) A tak przy okazji : może by tak zaproponować administratorom przyczepienie na samej górze wątku pt. np. "zanim zapytasz"? Pewne pytania sie powtarzają (łydki, podbródek, ostatnio też pachy) a poszukanie na forum odnośnych wątków z jednej strony ułatwiłoby xadanie szukającym a z drugiej strony nie zmuszałoby odpowiadających speców (jogger, scept89, jackk3 - kolejność przypadkowa) do powtarzania tych samych odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionizna Re: podbródek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:24 wyobraźcie sobie ze przejrzałam całe forum (dziwne nie ?) i jest tylko jeden post o podbróbku (no moze 2). Tu nie chodzi o schudniecie bo jestem w miare szczupła waże 52 kg przy 164 cm. Sa takie ćwiczenia w callanetics własnie na podbródek i szyje i o nie pytałam czy ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: podbródek 13.07.06, 16:39 To już tylko operacja plastyczna pozostaje. Jeżeli cała jesteś zgrabna, a masz `spasioną` twarz, musisz podjąć się operacji. Albo żucie gumy powoduje pracę żuchwy więc całe jej okolice pracują i tłuszcz się troszke zmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: podbródek 14.07.06, 14:38 >Tu nie chodzi o schudniecie bo jestem w miare > szczupła waże 52 kg przy 164 cm. Tu chodzi o to co da sie wycwiczyc a czego nie. Zanim zaczniesz przegrzebywac internet w poczukiwaniu cwiczen 'zmniejszajacych' podbrodki/nosy/uszy znajdz 10sek, ujmij w dwa palce fald podbrodka nastepnie naprez wszystkie miesnie jakie Ci natura dala -> to co zwisa to nie jest miesien i tego faktu nie zmieni artykulik w szmatlawcu opisujacy jak to krecac glowka w prawo i lewo faldu owego Drogie Szmatlawca Czytelniczki sie pozbyc moga. Odpowiedz Link Zgłoś