mala73 24.03.03, 09:20 witam , Mam 2 pytania dotyczące tej diety : - czy mozna pić więce kawy niż tylko 1 kubek na śniadanie ? - czy mozna przesmażyć na małej ilości oleju np. pierś kurczaka , która wcześniej została ugotowana ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: dieta kopenhaska 24.03.03, 12:59 1. dodatkowa kawa tylko pomiędzy posiłkami 2. tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 14:26 To moj czwarty dzien diety. Narazie wszystko wg planu. Chcialabym zapytac joggera, albo innego specjaliste: co oznacza w opisie diety przyprawy: pieprz i sol (niektore wersje tak podaja), tzn, ze mozna stosowac te przyprawy, czy nie? Bo pomimo tego, ze bardzo lubie szpinak (przyrzadzony z cebulka, wegeta i smietana albo jogurtem) to jakos sam bez przypraw + pomidor (obiad-dzień 3 i 10) nie bardzo mi przechodzi... Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dieta kopenhaska IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 15:33 Można stosować przyprawy. Ja używałam wręcz za duzo soli (muszę wreszcie ograniczyć) a dieta i tak podziałała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 15:42 Dzieki Gosia! A ty z jakim wynikiem ją zakończyłaś? pozdr ania Odpowiedz Link Zgłoś
mala73 Re: dieta kopenhaska - pytanie do joggera 24.03.03, 16:19 Witam, A czy w 5 dniu diety na sniadanie nie można wypić kawy ? Bo jakoś nie zauwazyłam żeby w przepisie była podana kawa ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta kopenhaska - pytanie do joggera 24.03.03, 20:29 Można, jeśki dobrze znosisz dietę (nie masz niedocukrzeń), ale bez marchewki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: dieta kopenhaska - pytanie do joggera IP: *.zlo.cxt.pl 24.03.03, 21:16 Można? To super bo ja muszę rano wypić kawę. Inaczej boli mnie głowa. A czy mogę pić ile chcę herbaty? Jeśli tak, to jaką? Owocową, Pu-Ehr, zieloną czy zwykłą? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta kopenhaska - pytanie do joggera 25.03.03, 13:04 PuErh lub zieloną Odpowiedz Link Zgłoś
mala73 Re: dieta kopenhaska - do joggera 25.03.03, 13:05 Witam , Mam jeszcze pytanie : czy mogę brokuły zastapić sałatą ? Nie jestem w stanie ich przełknąć nawet jak jestem bardzo głodna .... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dieta kopenhaska - do joggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 15:09 Szukam rady u joggera... Dzisiaj moj 5 dzień diety kopenh. Na kolacje mam zjeść rybkę, ale (niestety) zaraz po pracy wybieram się do teatru na 19:00. Chciałabym zjeść cos innego przedtem, bo chyba padne. A i tak jak wróce do domu bedzie za późno na posiłek...Może jakiś prościutki zamiennik, który mogę sobie kupić po drodze???? ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: dieta kopenhaska - do joggera IP: *.zlo.cxt.pl 25.03.03, 18:05 To super, że mogę pić herbatkę ile mi się chce. Lecę sobie zrobić Pu-Ehr :) Jestem również zadowolona z tego, że mogę wypić kawę z cukrem zamiast marchewki (5 dzień). Bez niej boli mnie głowa. A befsztyk? Czy musi to być wołowina? Można zastąpić ugotowaną piersią z kurczaka (100g)? Jakoś na widok polędwicy robi mi się niedobrze:( Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta kopenhaska - do joggera 27.03.03, 12:51 Gość portalu: Magdalena napisał(a): > To super, że mogę pić herbatkę ile mi się chce. Lecę sobie zrobić Pu-Ehr :) > Jestem również zadowolona z tego, że mogę wypić kawę z cukrem zamiast marchewki > > (5 dzień). Bez niej boli mnie głowa. > A befsztyk? Czy musi to być wołowina? Można zastąpić ugotowaną piersią z > kurczaka (100g)? Jakoś na widok polędwicy robi mi się niedobrze:( Wołowina jest lepsza do odchudzania ze względu na zawartość L-karnityny, ale jak nie możesz, to się nie zmuszaj i zmień. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta kopenhaska - do joggera 27.03.03, 12:48 Gość portalu: ania napisał(a): > Szukam rady u joggera... Dzisiaj moj 5 dzień diety kopenh. Na kolacje mam > zjeść rybkę, ale (niestety) zaraz po pracy wybieram się do teatru na 19:00. > Chciałabym zjeść cos innego przedtem, bo chyba padne. A i tak jak wróce do > domu bedzie za późno na posiłek...Może jakiś prościutki zamiennik, który mogę > sobie kupić po drodze???? > ania Chyba już po herbacie :-) ale zawsze można w jakiejś budzie zjeść na stojąco udko kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta kopenhaska - do joggera 27.03.03, 12:46 mala73 napisała: > Witam , > Mam jeszcze pytanie : czy mogę brokuły zastapić sałatą ? Nie jestem w stanie > ich przełknąć nawet jak jestem bardzo głodna .... > pozdr. Można zastępować, byle to było zielone i liściaste :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquillka Re: dieta kopenhaska - do joggera IP: *.centrala.kbsa / 10.3.35.* 27.03.03, 12:48 Hej! Powiedzcie mi w jakiej postaci serwujecie sobie te befsztyki? Ma to być gotowany kawałek mięsa, czy smażony kawałek mięsa, a może befsztyki smażone z mięsa mielonego? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo zaczynam od jutra. K. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta kopenhaska - do joggera 27.03.03, 12:53 Gość portalu: aquillka napisał(a): > Hej! > Powiedzcie mi w jakiej postaci serwujecie sobie te befsztyki? > Ma to być gotowany kawałek mięsa, czy smażony kawałek mięsa, a może befsztyki > smażone z mięsa mielonego? > Będę wdzięczna za odpowiedź, bo zaczynam od jutra. > K. Ja np. preferuję mięso pieczone w rękawie foliowym, razem z warzywami. Odpowiedz Link Zgłoś
aquillka Re: dieta kopenhaska - do joggera 27.03.03, 13:13 Dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś