Dodaj do ulubionych

kupilam Cellesse i...

IP: router:* 28.03.03, 15:36
no wlasnie, masuje sie na najwyzszym poziomie czyli 5 (kiedy probowalam
nizszych to kompletnie nic nie czulam) i skora prawie nie jest czerwona ani
nie czuję specjalnie bolu przy masazu a przy moim cellulicie powinnam!! I w
zwiazku z tym moje pyt. do dziewczyn ktore uzywaja badz uzywaly tego
urzadzenia: czy to rzeczywiscie dziala mimo ze tak lekko chodzi? Czy moze
moj cellulit juz jest tak zaawansowany ze nic na niego nie podziala? Bede
wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Minka Re: kupilam Cellesse i... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 16:37
      Moim zdaniem to zalezy od zaawansowania cellulitu. Ja masuje sie na 4 i ledwo
      przesuwam go po ciele czujac bardzo nieprzyjemny bol. Moj cellilit jest we
      wczesnym stadium. Zycze wytrwalosci.
      • Gość: madzia76 Re: kupilam Cellesse i.../Minka IP: router:* 29.03.03, 00:41
        Dziekuje Minko za odpowiedz. A mozesz mi jeszcze powiedziec czy używasz
        Cellesse codziennie i jak dlugo? No i czy wdzisz efekty? Martwię się trochę bo
        może mój cellulit jest taki ogromny. A może zle uzywam Cellesse. W instrukcji
        bylo napisane zeby nie przytrzymywac go w jednym miejscu zbyt dlugo więc
        przejeżdzam szybko po skorze. Moze dlatego nie czuje zasysania skóry? A jak Ty
        go używasz? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
    • Gość: madzia76 Re: kupilam Cellesse i... IP: router:* 29.03.03, 12:55
      Dziewczyny, nie uzywałyście??? Poradzcie coś, pliiiizzzz
      • Gość: Magdalena Re: kupilam Cellesse i... IP: *.zlo.cxt.pl 29.03.03, 14:44
        Chciałam kupić, ale dla mnie to za drogie :(

Idźcie na masaż. Kosmetyczka mówiła mi, że bardzo pomaga. Chyba sam się skuszę.
        • Gość: madzia76 Re: kupilam Cellesse i... IP: router:* 29.03.03, 16:28
          Wiem że drogi, troche musiałam na niego pooszczędzać, ale jeden masaż u
          kosmetyczki nie pomoże pozbyć się cellulitu a seria profesjonalnych zabigów to
          już są bardzo konkretne pieniądze. Cellesse wychodzi taniej, to na bank!!
          • Gość: Minka Re: kupilam Cellesse i... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 23:16
            Ja przejedzam nim po skorze dosc wolno ale oczywiscie go nie zatrzymuje.
            Niestety nie mam takiego samozaparcia aby go uzywac codziennie. Mam go ok rok i
            moze uzylam z 10 razy :-(
            • Gość: madzia76 Re: kupilam Cellesse i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:48
              Ja masuje od 4 dni i jak do tej pory nie narzekalabym gdyby nie to ze lubie
              szybko widziec efekty, a przeczytalam bardzo duzo postow o Cellesse, gdzie
              dziewczyny pisaly ze skora po uzyciu jest zaczerwieniona itp. a ja nie czuje
              jakiegos mocnego zasysania i to troszke mnie martwi:( A jak u Ciebie? Ja
              masuje sie na 5 i skora nawet czerwona nie jest:( Pozdrawiam Cię gorąco
              Minko!!
              • Gość: Magdalena Re: kupilam Cellesse i... IP: *.cxt.pl / 10.10.20.* 30.03.03, 11:49
                Ja kupiłam sobie masażer drewniany za 13 zł. i jest OK. Mam też kosmetyki z
                Ziaji.
                Ponoć nowy krem z Avonu jest bardzo dory. W romocji kosztuje 36 zł.
                • Gość: qqrq5 Re: kupilam Cellesse i... IP: 195.205.63.* 30.03.03, 13:15
                  Fajna jest seria z Ziaja LipoCELL Bloker oliwka, peeling i żel wyszczuplajacy.
                  Uwielbiam te kosmetyki w połaczeniu z drewnianym przyrządem do masażu właśnie
                  za 12 zł i widzę efekty. Podobne rezultaty osiąga się wyciskając wodę z nóg,
                  zawijajac je w folię spożywczą na kilka godzin przy wcześniejszym posmarowaniu
                  ich żelem wyszczuplającym lub innym. Ale warunkiem jest siedzenie w ciepełku.
                  ja zakładam kilka par leginsów, zakładam dresy, wskakuje pod kołdrę i relaksuję
                  się. Super polecam
                  qqrq5
                  • Gość: Magdalena Re: kupilam Cellesse i... IP: *.cxt.pl / 10.10.20.* 30.03.03, 13:20
                    Ja chyba nie mogę tego robić. Mam popękane naczynka krwionośne :( Całe nogi
                    wyglądają jak pajęczyna.
                    • Gość: niekumata Re: kupilam Cellesse i... IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.03.03, 14:55
                      dziewczyny powiedzcie mi please, jak wyglada u was masaz tym drewniamym
                      przyrzadem - ile razy dziennie, jak dlugo, czy ruchy okrezne, czy inne itp.???
                      ja probuje, ale jakos nie moge sie do tego przekonac, wydaje mi sie, ze cos
                      robie nie tak (nic nie czuje...)
                      i czy oprocz masazy i kremu cos jeszcze robicie (jakies specjalne cwiczenia,
                      zimny prysznic, itp) ???
                      pozdrawiam i licze, ze pomozecie:))
                      • Gość: madzia76 Re: kupilam Cellesse i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 17:02
                        Witaj,
                        ja zanim kupiłam Cellesse miałam właśnie takie urządzenie. Masowałam się nim
                        przez jakiś czas, zawsze zaczynałam od dołu w kierunku serca. Niestety trochę
                        trzeba było się namachać żeby było widać jakieś efekty...więc kupiłam
                        Cellesse. Pozdrawiam.
                        • Gość: Magdalena Re: kupilam Cellesse i... IP: *.cxt.pl / 10.10.20.* 30.03.03, 21:17
                          Ja masuję nogi codziennie wieczorem. Rano wcieram zel a wieczorem masuję i
                          wcieram oliwkę. Wszystko zaczynam od łydek do góry. Zimne prysznice - to nie
                          dla mnie bo choć lubięzimę to jestem zmarźluchem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka