dordulka 04.04.03, 19:14 Kochani, mam problem: jakie ćwiczenia są najlepsze, aby zmniejszyc nieco biust? Ja mam już go szczerze dosyć... I czy takie ćwiczenia istnieją? Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelya Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 06.04.03, 15:49 w moim przypadku odchudzanie drastycznie zmniejszylo mi biust :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jak 'zmniejszyc' biust? IP: 212.160.138.* 07.04.03, 10:04 to prawda. zawsze miałam dość pokaźnych rozmiarów w tym miejscu ale jak zaczęłam się odchudzać to bardzo mi się zmniejszył biust. dodam jeszcze że stosowałam diete Montignac plus codzienne aeroby (45 minut rowerka 5 razy w tygodniu) plus aerobik. zszedł tłuszcz z pleców, a później z biustu. tylko na brzuchu wciąż się trzyma....ale tam ponoć najciężej coś zrzucić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 07.04.03, 10:31 Jaki masz rozmiar? Bo może dobry stanik załatwi sprawę, jest taki sklep na Grochowskiej w W-wie (chyba numer 93), Atut się nazywa, mają tam staniki nawet na bardzo duże rozmiary i dobierają tak, że nic ci nie ma prawa drgnąć czy luzem latać, nawet przy ćwiczeniach. Ja mam 75F i za nic w świecie nie chciałabym go sobie zmniejszyć, wyglądam rewelacyjnie. Acha, też się odchudzałam, 21 kilo zrzuciłam, i ani centymetr mi nie spadł w biuście, więc to nie jest reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Jak 'zmniejszyc' biust? IP: 217.153.60.* 07.04.03, 14:35 dordulka napisała: > Kochani, mam problem: jakie ćwiczenia są najlepsze, aby zmniejszyc nieco > biust? Ja mam już go szczerze dosyć... I czy takie ćwiczenia istnieją? > Pomocy!!! Jako przedstawiciel meskiej rasy chcialem zdecydowanie zaprotestowac przeciwko jakimkolwiek cwiczeniom zmnaijszajacym biust:-) Odpowiedz Link Zgłoś
muggz rasa 07.04.03, 15:48 zwracam uwagę, że kobiety i mężczyżni to ta sama 'rasa' tylko różna płeć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: rasa IP: 217.153.60.* 08.04.03, 09:13 muggz napisał: > zwracam uwagę, że kobiety i mężczyżni to ta sama 'rasa' > tylko różna płeć... > ;) Prosze nie czepiac sie slowek gdy w gre wchodzi ochrona tak pieknego i wymierajacego gatunku - duzy biust Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 07.04.03, 15:54 Wykonujesz te same ćwiczenia, co w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=315422&a=359634 tylko zakres powtórzeń musi być co najmniej 15, im więcej tym lepiej, jako trening aerobowy, tj. spalający tłuszcz. Wcześniej 20min rozgrzewki. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 07.04.03, 17:00 Serdeczne dzięki za pomoc! Od niedzieli jestem na "kopenhaskiej", nieco musiałam ją zmodyfikować (rybki zamiast mięska) i mam nadzieję stracić też centymetry w biuście, bo dzięki niemu wyglądam jak "mleczna krówka". Oczywiście bedę też ćwiczyć. Jesteście super! Papapapa. Ps. Może ktoś jeszcze ma jakieś rady-porady? Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 08.04.03, 09:19 Można zapytać, ile masz cm w biuście i jaki rozmiar stanika nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dordulka Re: Jak 'zmniejszyc' biust? IP: *.ds.amg.gda.pl 08.04.03, 13:52 Co do rozmiaru - 80 E, czasami F, co do obwodu - nie chce mi się nawet mierzyć:- (... Tak więc sama widzisz, że mam spoooory problem. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 08.04.03, 13:54 Co do rozmiaru - 80 E lub 75 F, co do wymiarów - sorki, ale nawet nie chce się mierzyć. Tak więc sama widzisz, że mam spooory problem. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Jak 'zmniejszyc' biust? 08.04.03, 13:59 Ja mam właśnie 75F, obwód 102 cm i uwierz mi, to żaden problem dla mnie. Tylko trzeba dobrać pasujący stanik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Jak 'zmniejszyc' biust? IP: 217.153.60.* 08.04.03, 16:00 emka_waw napisała: > Ja mam właśnie 75F, obwód 102 cm i uwierz mi, to żaden problem dla mnie. Tylko > trzeba dobrać pasujący stanik. Alez oczywiscie, taki piekny biust dodaje bardzo duzo urody a przede wszystkim kobiecosci. Jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś