Dodaj do ulubionych

Wroclaw-gdzie cwiczycie?

IP: *.e-wro.net.pl 25.02.07, 20:38
gdzie chodzicie na silownie?
ja chodze na szczepin na lubinska. piszcze gdzie cwiczycie?
chciala bym zmienic silownie bo troche drogo jest chocciaz bardzo fajna. w
innych nie ma czesto muzyki. na spiskiej jest 5 telewizorow gdzie ciagle
wlaczona jest jakas viva itp.bardzo fajan rzec jak sie cwiczy np na rowerku
czy biega na biezni.
Obserwuj wątek
    • Gość: ambitna Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.07, 21:03
      gymnasion na czystej. swietny sprzet i w ogóle standard klubu.szczerze Ci
      polecam
      • Gość: mozalia1 Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.e-wro.net.pl 25.02.07, 21:07
        troche daleko. a jaka cena? ja place 80 zl za 12 wejsc do 17
      • Gość: lina Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.e-wro.net.pl 25.02.07, 21:10
        szukam klubu fitness na Nowym Dworze, zna ktos Tonus, Studio relax lub Redeco?
        • Gość: AMBITNA Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.07, 11:19
          moja karta klubowa kosztuje mnie 120 zl miesięcznie- aerobic i siłownia bez
          zadnych ograniczen czasowych itd :).pierwsze wejscie masz gratis, takze mozesz
          sobie wszystko "obcykac". ja jestem baaardzo zadowolona. z siłowni i aerobicu
          tez zreszta.
          • Gość: lina Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 15:16
            a do jakiego klubu chodzisz?
            • Gość: AMBITNA Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.07, 15:27
              Lina, do gymnasionu na czystej. Za PDT. To jest nowy klub. dziala chyba od
              listopada czy jakos tak.Nie wszysacy jeszcze o nim wiedza, ale jak dla mnie
              najwyzszy poziom we Wrocławiu. A na fitness chodze juz 4lata i w niejednym
              klubie cwiczylam.

pozdrowionka
              • Gość: mozila1 Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 19:06
                za pedetem? a z ktorej strony nie wiem gdzie ta czysta jest.
              • Gość: mozila1 Re: Wroclaw-gdzie cwiczycie? IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 19:08
                przejade sie tam zobaczyc. jaka leci muzyka czy moze sa telewizory czy tylko
                gosniki. ostatnio jak bylam na placu solidarnosci w lady fitness club nie
                potrafilam cwiczyc bez muzyki.nic nie lecialo kompletna cisza. innym razem
                kolezanka byla i mowila ze same starocie lecialy. ja cwicze juz rok na
                szczepinie i nie potrafie cwiczyc bez fajnej muzyki. tam ciagle leci cos
                fajnego.
          • Gość: lelawa do Ambitnej IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 21:58
            słuchaj Ambitna, moze pomozesz zagubionej:)
            wchodziłam na strone Gymansionu - Wro, nie za bardzo rozumiem, o co chodzi z
            abonamentem? czy obligujesz się do chodzenia np. cały rok? a poza tym te 120 zł
            to tylko do 16.00 chyba? tak wynika ze strony, a z Twojego postu inaczej...
            nie wiem czy się nie zniechęce, więc nie chce abonamentu na cały rok, a poza
            tym mam daleko i moze mi coś bliżej otworzą, kto wie?
            • Gość: mozalia1 Re: do Ambitnej IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 22:03
              w tym gymnasium jest do 16 tanszy karnet ale o 16 trzeba juz wyjsc z silowni.
              jak nie to jakas doplata jest. u mnie ja mam karnet do godziny 17 ale moge wejsc
              sobie nawet za sekunde 17 i siedziec do woli.chyba jednak zostane u
              siebie.pozatym nie musze wykupywac abonamentu na caly rok.
    • Gość: ?? Redeco- Nowy Dwor IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 22:08
      calkiem fajnie, tzn zajecia prowadzone super, troche ciasna sala i szatnia, no i
      najtaniej tez nie jest, ale nie mozna miec wszystkiego;)
      • Gość: ambitna Re: gymnasion IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.07, 12:39
        dziewczyny to bzdura ze na silowni w gymnasion wroclaw mozesz byc do 16ej. za
        120 zl miesiecznie mozesz siedziec w klubie od rana do wieczora! korzystac z
        silowni i aerobiku.slyszlam ze na dniach maja tam otwierac sale z zajeciami na
        rowerach, taneczna i jakas taka do jogi i pilatesa.. i to wszystko w tej cenie.
        W inyych klubach w Polsce moze byc drozej bo to jest cena promocyjna, dlatego z
        eto nowy klub. Umowe podpisalam na rok. ale z miesiecznym wypowiedzeniem moge
        ja rozwiazac, bez zadnych konsekwencji.no a czysta to jest ulica rownolegla do
        świdnickiej- klub miesci sie w dawnej "galerii na czystej". Wybór nalezy do
        Was ;). najwazniejsze ze się ruszamy :))))
        • Gość: ?? Re: gymnasion IP: *.e-wro.net.pl 27.02.07, 13:26
          brzmi kuszaco, ale niestety jak dla mnie za daleko...a tak w ogole to wydaje sie
          ze tyle tych klubow we wroclawiu a jednak nadal za malo a te fajne ktore
          istnieja-sa oblegane, szkoda, ze sie na tym troche bardziej nie znam, fajnie
          byloby otworzyc wlasny klub, sukces gwarantowany...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka